Bence para her zaman 4. sıra veya 3. atılmalı, aşk, sevgi, güven daha önemli sizce
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi para önemsiz diyenler çok mantıksız yani düşünsene hiçbir şekilde adam akıllı çalışmıyor bir erkeği kim ister ki Çok saçma ama yani ilk üçe girmez abi o kesin yani İlk başta sevgi saygı anlaşılmak var ondan sonra yani
Bak o konuda kesinlikle haklısın çalışmaya üşenen erkekle olmaz ama yani para o kadar ön planda olmamalı
Bana katıldığınız için çok teşekkürler 🫶🏻🥹
Rica ederim 🫠 hesabım engel yemedi❤️
Harika sevindim
Para varsa aşkta olur
Neden ama
Tamam haklısın kabul ama bence çabalayan biri ile olur ama çabalamayan biri ile olmaz bence
Çoğunluk öylede olmayanlarda var
Birde bir şey sormak istiyorum tabi iznin olursa sen modaratorsün ben otomatik yazma yüzünden hesabım kapanatilabilir bunu yardim isteden yardim istesem geri dönerler mi veya geri verirler mi
Ben cevap yazarken Otomatik yazma argo kaydetti istemeden hesabıma ne olur
Teşekkürler
Zeynepciğim, harika bir soru sormuşsun, tam Aşko Kuşko'luk! 💖 Bence de aşk, sevgi, saygı ve güven kesinlikle ilk sıralarda olmalı bir ilişkide. Para tabii ki hayatın bir gerçeği ve önemli ama ben de senin gibi düşünüyorum, bence 4. sıradan yukarı çıkmamalı ya. Çünkü gerçek bir ilişkiyi para değil, kalplerdeki bağ kurar bence. Sence bu konuda hiç mi orta yol yok? 🤔✨
Cevap
29Cevap
Para daha önemli aşk karın doyurmaz
Para önemli
Para dediğin rızktır, araçtır; aşk ve sevgi ise o yuvanın ruhudur. Para hiç önemli değil deyip masal anlatmaya gerek yok; tencere kaynayacak, helalinden geçim sağlanacak ki huzur olsun. Ama parayı ilk sıraya koyarsan, o ilişki ticaret olur, samimiyet biter. Bence para ilişkide en fazla üçüncü sırada olmalı. İlk sırada edep ve saygı, ikinci sırada hakiki sevgi, ardından da evi döndürecek kadar para gelir. Davul bile dengi dengine çalar; para karın doyurur ama tek başına bir gönlü doyurmaya yetmez, asalet sevendedir.
1. Sırada PARA
para olunca Aşk zaten seni bulur Bu devirde parasız adama Annesi bile bakmaz Erkekten saymazlar
O eskinden söylenen Aşk olunca samanlık seyran olur yalanı çöp oldu kimse yemiyor bu yalanları
Şu eski bilindi aşklar Kerem-Aslı Leyla-Mecnun gibi kişiler bu devirde yaşasalardı eminim Ne leyla Mecnuna Nede Aslı Kereme bakardı.
Oyuzden vatandaşlık için diyorsun yani 🤣🤣🤣
Yemin ederim sadece Alman şakası yaptım gülmen için
Ben ülkemden başka ülke sevmem gitmem de
Savaş çıksa belki mecbur kalırım yoksa ölümüm bu ülkede olacak Allah nasip ederse.
Ama para da önemli bu dönemde Parasızlık çok zor
Baksana deden de para için gurbete gitmiş keyfi gitmemiş.
Tabiki ben paraya çok önem veririm ama ülemi bırakacak kadar değil.
Ben bir şaka yaptım diye beni Ali'lerle karıştırma.
Karşılıklı sevmek, sevilmek daha önemli. Ancak bir ilişkide yeterli konfor ve imkanlar sağlanmak isteniyorsa elbette maddiyat gerekiyor.
Para ilk sırada gelir ama huzur vermez para o da bir gerçek
Para abartma
Ne dedim abartı olarak?
Para asla öncelik değil
Sen evli değilsin belli
1~2 yıl sonra evliyim bunun ne alakası var
Para ihtiyacı çok daha farklı olacak
Bu devirde para olmayınca olmuyor aşk meşk hep yalan evlenince bir yerde patlak veriyor
1. saglik
2 para
3 daha cok para
orada arkadaşa bildirim gitmesin diye burdan yazayım
Yaş mı ilerledi de acele ediyor
Aranızda 1 yaş var
20 yaşında mı
25
He çok yokmuş acelesi ne ki
İşte
Hmm abla istediğin zaman yaz konuşalım sakın yanlış anlama beni gerçekten samimicr diyorum
Para bence olmazsa olmazi vardir ki para ask sevgiye zmaan ayirttirir guclendirir cek o denklemi parayi zamanla dağıtır oncelik olur
Para önemli yoksulluk her şeyi öldürür
Sevgi elelebet yaşar
İnan yaşamıyor Allah kimseyi yoklukla imtihan etmesin
Fake olduğunu nasıl anlarzin yeni olduğu için mi
Fotoğraf google arattım fake çıktı
Sağlol
Para olmadan huzur da aşk da olmaz
Aşk dicem ama
Parasız o da olmuyor
Tabiki haklısın @zeynep28827
3 cü sırada olmalı
Para her zaman önemli