Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
13 saBuradan evlilik mi olur, saçma
19 Yorumla- 12 sa
Neden olmasın
İstagramda oluyor da neden burada olmasın
Ne farkı var ki - 12 sa
Olunca görürsünüz farki
- 12 sa
😂👍 neyse teşekkürle bu görüşünüz için 🌺
- 11 sa
Rica ederim 😃
- 11 sa
Bir de gülüyor 😂🤣 neyse gül gül
- 11 sa
Akışına bırak ve çevrene odaklan kardeşim sanaldan zor bu zamanda kimin ne olduğunu bilemezsin.
- 11 sa
Zaten hop diye evlenecek değilim
Tanım görmek zaman alır
Buradan bulsam da zamanla gidir görüşürüz konuşuruz zamana bırakırız
Bu sadece bir ön fikir gibi niyetimi belli ediyorum
Beni sadece takılmalı düşündüğümü zanetmesinler.
Kimsem de yok bana bulacak birileri - 11 sa
Sana tavsiye vereyim mi? Bak kadınların çoğuna sevgili arıyorum demen ciddi bile olsan itici gelir, bunu açık açık deme biri denk gelir konuşursun tanışirsin olursa olur zaten önce arkadaş gibi olur bu işler. ilan veriyor gibi görünüyor buda itici bir durum
- 11 sa
Haklısı aslında ilan vererek yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor
Zaten çoğu kişi de bunu yanlış olduğunu belirtti
Ama ben ne yapayım
Kime istek atıyorsa birkaç kelimeden sonra hemen engeliyorlar.
Sanki kimse evlenmek istemiyor gibi acayip
Bir de evlenmek isteyen erkek yok diyorlar.
Bak ben istiyorum ama kimse yanaşmıyor
Sadece 1 kişi çıktı o kişde özelden biraz sohbet etti hemen buaradaki eski yorumlarımı bana karşı kulanarak beni redetti
Burada yazdıklarım çoğu yorum gerçek değil ama bazı gerçek konularda ciddi yorumlar yapıyorum
Bir de beni buradaki yorumlarla yargılaması yanlış ben kötü bir şey yapmadım bekarım daha bir ilişkim yok
Zaten sohbet ederse sevgili olmayı kabul etsedi artık ben burada yazılar bile yazmazdım yeterki o da bemin gibi ciddi düşünsün.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
12 saŞimdi herşeyi bir tencere atıp çorba yapmışsın. Öncelikle bir sakin ol ve beni dinle:
Ciddi ilişki başka bir şey, evlilik başka bir şey.
Biriyle tanışırken, evlenmek istiyorum dersen, bu ilk etapta çok korkutucu olabilir. Eskisi gibi değil ki. Insanlar önce tanımak ister. Doğrusuda budur esasında. Sonrasında ise sanal dünyadan kimi nekadar tanıyabilirsin ki diye bir düşünce atmak isterim ortaya ama bu konu uzar gider. Bir cevap yorumunda “insanlar instagramdan da tanışıyor, evleniyor” vs. demişsin. Ama bnc sen onları referans alma. Sanalda yaşanan ilişkiler bir engellemeye/ engellenmeye bakar. Ne ciddisi ne evlenmesi yani.
Benim sana nacizane tavsiyem: Belki sanalda merhabalaşırsın ama reel’e taşıyamayacağın hiçbir ilişkiden bir şey bekleme. Bu kendini kandırmak olur. Neden bahsediyorum: 1000km ötedeki birine tutulmaya gerek yok yani. Evlenmek sanal değil gerçek hayat işi. Ciddi düşünüyorsan ciddi adımlar at. Buralar sadece fake atmalık.
33 Yorumla- 12 sa
Benim 1 kuzenim var istagramda başka bir şehirde biriyle tanıştı şu an nişanlılar ve 1 ay sonra evlenecekler
Bir tek o değil tanıdığım iki kişi daha biri Tiktok'ta diğeribde instagramda buldular Biri şu an evli diğeri de Aileler tanıştı
Yani şu an tanıdığım 3 kişi internetten birilerini buldular
Neden ben bulmayayım
Kader kısmet
O eski devir kalmadı dışarda tanışıp konuşup evlenmek
Artık herkes internetten tanışıyor konuşuyorlar - 7 sa
Ben tanışamazlar, konuşamazlar demiyorum zaten. Konuşurlar, anlaşırlar, sevişirler. Bunlar dert değil ki. Hepimiz bir yerde klavye delikanlısı olmuş durumdayız. Mesele gerçek hayata geçirmekte. Biriyle burdan tanışmak nere, aileleri tanıştırıp evlenmek, aynı evin içine girmek nere. Diyorum ki adım adım, sindire sindire. Ve eklemek isterim: Instagramda en azından görsel de bir faktör var. burada oda yok. Burası sadece cevap yazmalık yani.
- 7 sa
Ben burayla istagram arasında fark görmüyorum
Her ikisinde de iyi insanlar var sapık insanlar da var ama dediğin gibi görsel önemli.
Zaten hura gel evlenelim demiyorum.
Diyelim ki buradan birini buldum Mesela örnek vermek gerekirse
Seninle bırada denk geldik senin de evleme isteğin var ve ama hiç bir ilişkin yok
Ve sohbet ederiz burada birkaç gün sonra Diğer platformlara geçilir fotoğraflar paylaşılır tanışılır zamanla numaralar karşılıklı verilir 2-3ay konuşulur baktın ki kafana yatar o şekilde olumluysa yüz yüze görüşülür ve süreç başlar sevgililik vesayre sora zamanla da eğer kafalar uyarsa 1 sene sonra da evlenilir.
Yani kimse gel evlenelim diyerek gelmeyeceğini biliyorum Zamana yaymalı
Ama oturduğumuz yerde de birini beklemek olmaz
Benim hiç çevrem yok sadece internette bir ihtimal şansım var o da olursa olur olmasa da olmaz Kader kısmet meselesi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 saYa yaklaşımında ya da karakterinde düzeltmen gereken bir şey var demek ki. Hangi safhada reddedildiğine bağlı yani. Yani daha baştan ret yiyorsan yanlış yerde yanlış şekilde aranıyorsundur, flört aşamasındaykense karakterine beğenmedikleri bir şey görmüşlerdir.
210 Yorumla- 6 sa
Yol göster bilmiyorum çünkü
- 5 sa
Bunun için bir psikoloğa gitmelisin ve ben psikolog değilim.
- 5 sa
Ya ne alakası var sırf evlenmek istediğim için deli mi oldum şimdi 😅🤣😅😂🤣😅
- 5 sa
Deli? Sağlıklı insanlar da sağlıklı kalmak için psikoloğa gitmeli, küçük sorunlar yaşayanlar da öyle. Doktora görünmek için ileri düzey bir rahatsızlığının olmasına gerek yok. Bir semptomun olmasa da yıllık kontrol yaptırmaya doktora gitmek gerek, bu da öyle.
- 5 sa
Ki sende semptom var.
- 5 sa
Piskiyatri kendisine hayırları yok bir de bana mı faydası olacak ve bir de yüzsüz gibi 1 seansa binlerce para istiyorlar 😂🤣 bom boş bir meslek
- 5 sa
Devlette de var psikolog yani para bir bahane değil. Sorunu gösterip hayatını iyileştirmenin yolunu söyledim. Gereken çabayı gösterip göstermek de sana kalmış.
- 4 sa
Teşekürler yol gösterdiğin için Ama bir sorunum olduğunu zanetmiyorum Gayet iyiyim 🙏👍
- 4 sa
Rica ederim. Şimdi bana son yazdığını okuyup hemen ardından sorduğun soruyu oku. İyi akşamlar dilerim.
- 4 sa
😆😒👍 tamam iyi akşamlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
12 saÇünkü sen evlenmek istediğini veya ilişkiye aç olduğunu belli ettiginde karşı tarafta beklenti oluşturuyorsun, kız "niye bu kadar acele ediyor acaba" diye strese giriyor, o enerjiyi veriyorsun.
Bir de tanımadığın kızlara evlenme gözüyle yaklaşma derim, ne olduğunu bilmiyorsun, sana hanımefendi gözükür akşam biriyle yiyisebilir, tanımadan bu toplara girme.
Üçüncüsü en iyi ilişkiler yavaş yavaş baslayanlardir, sabırla, zamana yaya yaya.
Burada uğraşıyorum demişsin. Burdaki profillerin çoğu kız hesaplı gayler, abaza tipler. Adamlar direkt cinsel mesajlar atıyorlar haliyle kızlar da rahatsız oluyor, sen öyle değilsen de seni de öyle görüyorlardır.
21 Yorumla- 10 sa
Haklısın ama bir yerlerden başlamak gerek ben burayı keyfimden kulanmıyorum zaten bir ilişkim olsaydı bu siteye bile girmezdim.
Ve ben niyetimin evlilik olduğunu takılmak olmadığını belittim
Yoksa direk yarın evlenelim demiyorum Tanışırız sonrasını zamana bırakırız
Sevgili oluruz zananla kafalar uyuşursa evleniriz olmasa zaten kader kısmet o yoluna ben yoluma.
Bir de istagranda Tiktokta öok tanışıp evlenenler oldu
Neden burada olmasın ki aynı şey
Gizli Üye(18-24)11 saSiz tr de degilde avrupada ya da iskandinav ulkelerinden birinde olsaydiniz isiniz cok kolaydi.
Tr dekilerin cogusu erkek kadin farketmez feodal köylüdür. Sen bu tip insanlarla hem arkadas olamazsin hem sevgili cunku onlarin frekansinda degilsin.
Anlaman gereken sey buralarda bulamazsin cunku bura ozguvensiz ve egolu yetiskin olamamis 30 yasindaki cocuklarla dolu.
Hic bosuna buraya enerji harcama.
27 Yorumla
Cevap sahibi11 saHa birde saygili yaklasirsan seni ezik ve gucsuz kategorisine koyarlar. Cunku babasindan cevresinde oyle gormus. Korkuyla buyuyen insanlar sana gitmez hocam.
- 11 sa
Çok teşekürler bu desteğil ve güzel fikrin için 🙏
İlk defa biri destekleyici bir yorum yaptı 🙏👍👏👏👏
Cevap sahibi9 saTesekkur ederim.
Tr de de bulursun fakat cok nadirdir- 6 sa
İnşAllah nasip olur
Cevap sahibi6 saAllah icin senin istedigin bir hiç kadar. İciniz rahat olsun
Cevap sahibi3 sa@Roosey iste bizimki egitim degil korkutarak bisey yapmaya calisiyorlar.
Ama rus demedim bakin iskandinav dedim.
35 dkKardeşim, önce bir dur, nefes al. Her reddedilme seni eksiltmez; aksine yanlış kapılardan dönüp doğru kapıya yaklaşmanı sağlar. Kendini paralayıp ucuzlatma. Sen ne kadar niyetinde samimiysen, nasibin de seni o kadar bulacaktır. Sürekli kapı duvar oluyorsa, bil ki oralarda senin rızkın, senin huzurun yoktur. Acele edip çizgini, kaliteni bozma; duruşundan ödün verme. Nasip vakte esirdir, vakti gelince o kapı öyle bir açılır ki "İyi ki daha önce olmamış" dersin. Dik dur, duana bak, gerisi zaten helalinden gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 saBuradaki en büyük sorun kimse görünmüyor profilde. Kim var orada belli değil sonra da Sapız ağlama duvarı.. İlk izlenim için erkek cesur olmali görünüyor profilde olmalı ki biri görünür beğenir o kadar kişinin içinden biri beğenmezn diğeri beğenir. Bunu ASLA BURADA YILLARDIR ANLATAMADIK KİMSEYE🤣 SONUÇ BU. Önce ilk izlenim+sonrası karakter.. Umarım birgün anlarsınız
140 Yorumla
Cevap sahibi8 sa@Yohsss ön yargı bu. Düzgün insan her yerde vardır biraz gözlem inceleme ve karakter ile her şey çözülür
- 8 sa
👍👏👏👏
Cevap sahibi8 sa@Yohsss bana bazı toplumsal eleştirilerimn genel bakışım dolayısıyla ön yargı diyorlar ki seni görmemişler. Biz kadınlar siz erkekler gibi yana yana birini aramayız ama yine de herkesi aynı kefeye de koyamayiz. Toplumda reelde de sosyal medyada da her yerde olduğu gibi kötü çok diye, iyi hiç yok diyemeyiz. Denizdeki kum tanesi o ayrı
Cevap sahibi8 sa@Yohsss yaşın kaç veya doğru mu yazan?
Cevap sahibi8 sa@Yohsss hayır sadece soru sahibine bir örnek vereceğim @sahin_gold beni iyi dinle. Mesela ben şimdi yohsu görüyorum diyelim ki denk geldik bir şekilde onu gördüğüm için ilk izlenim oluştu onun hakkında bir fikrim var. Mesela onu beğendim fotonun da fake olmadığına karar verdim ya da anladım bir şekilde ona ulaşır ya da ona kendimi belli ederim. Yazmasını sağlarim yani radarima alırım. Bunu da Profildeki yorumları cevapları ve sorduğu sorular ile bir fikir sahibi olup onu tanımaya düzgün bir izlenim oluşturdu ise mesaja geçerim. Sonrası tabi kişiliği tanımak ölçmek ve karşılıklı beğeni vs diğer konular da uyduğunu düşünürsek sosyal medya ile ses görüntü ve sonrası reele geçebiliriz. İşte bütün mesele bu
Cevap sahibi8 sa@Yohsss bunların hepsini konuşunca değerlendirebiliriz fakat yarı çıplak bir adam tüm soru ve yorumlari abaza ise işte o zaman da görünümu ona göre eleriz tanışma olmadan sessizce engel yer. Bu yüzden ya göründüğün gibi olmalı herkes ya olduğu gibi görünmeli.. Gerisi herkesin kendi sorunu. Bazılarını görünüm de kurtarmaz işte
- 7 sa
Gizli üye haklısın ama sadece buradaki yorumlara cevaplara ve sorduğu sorulara bakara o kişiyi değerlediremezsin bir analiz çıkaramasın çünkü bu patfomdaki çoğu kişi aynı kişi değil mesela ben burada zaman geçirmek için saçma sapan sorular sorup duruyorum Saçma sapan sorulara cebap veriyorum Biliyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu
Amaç zaman geçirmek buradaki yaptığım yorumlara bakarak hayatta beni çözemezsin
Çünkü yaptığım yorumların %80-90'nı yalan dolan cevaplar tabiki Kendisini belli edenlerde var o da onların enayiliği
Ben yıllardır sosyal medya kulanıyorum
Kimin dolandırıcı kimi sahtekar olacağını bir yerden sonra zaten anlarım
Bu zamana kadar da hiç dolandırılmadın
Kendi halimde birisiyim ama Profilimdeki paylaşımlara ve yaptığım yorumlara bakarsan Tam bir sapık ve ş.. siz gözükürüm ama öyle değilim yani kısacası burada herşeye inanma
Cevap sahibi7 sa@Yohsss ilk izlenim demiştim
Cevap sahibi7 saİnanmak değil @sahin_gold fakat ilk izlenim mecburen bu şekilde olacak çünkü kişiyi görmüyoruz bilgi yok isim cisim yok e geriye şöyle bir profile bakmak kaldı o konuda da yalan dolan ise zaten güven vermez geçmiş ola. Ben zaten kimseye inanan kanan biri değilim benim kendi ölçütlerim ile kişiyi çözerim fakat bunu yapmak istemek için bile ilk izlenimi geçmesi gerekir o kişinin. Yani sizin gibi hele birini arayan biri için bu büyük yanlış bu şekilde tabi bulamazsınız çok normal
Cevap sahibi7 saİşte bu en büyük hata, bu şartlarda birini bulmayi beklemek ironi🤣 (Kendi halimde birisiyim ama Profilimdeki paylaşımlara ve yaptığım yorumlara bakarsan Tam bir sapık ve ş.. siz gözükürüm )
- 7 sa
Gizli üye kendince haklısın ilk izlenim önemli Sen hiç duydun mu (Bütün Aşklar Kavga ile başlar) cümlesi kısmen doğru Birini ilk başta yargılayabilirsin yanlış anlayabilirsin ama zamanla tanıdıkça nasıl biri olduğunu bildikçe Hayran vede Aşık bile olabilirsin.
şu an diyelim ki sen Benim profilime bakarsan ve dediğin gibi ilk izlenimle bakarsan Ben kendim söyliyeyim Tam bir Süzme O.. yum Ama gerçek hayatta tanıdıkça aslında bunun tam tersi biri olduğumu farkedersin Hatta gerçekten hiç öyle biri olmadığımı bilip hayran bile olabilirsin
Yani beni sadece dıştan bakarak yorumlamak yanlış
Ben bu platformu makara niyetiyle kulanıyorum
Çoğu yorumum da laf olsun diye
Ama gerçekte bunların tam zıttıyım.
Cevap sahibi7 saMakara yaptığın kendin olmadığın bir yerde ciddi birini arayan bir paylaşım yapmak da ironi o halde. Ki arıyorsun belli verdigin tın cevaplardan.. o zaman bu şartlarda yıllar da gecse bulunmaz diyorum bende. Düzgün biri benim dediğim gibi yapar ve arar ya da olur gerisi kendi fikrin
- 7 sa
Cidden beni tamamıyla yanlış tanımışsın ve galiba dediğini yapıyorsun ilk izlenimim pek hoşuna gitmemiş ne dersem de diyeyim bu düzelmez bunun farkındayım
Sadece şunu tek söyliyeyim kısa ve ne Bu şu an gördüğün profilimin tam zıttı birisiyim bunu bil yeter.
Ve tabiki Bekarım Allah nasip ederse belki evlenirim biri karşıma çıkarsa ister görücü olsun ister arkadaş ortamı ister internetten hiç farketmez
Zaten direk gidelim nikah kıyalım diye bir şey demiyorum
Zamanla konuştukça sohbet ettikçe bana karşı bir önyargısı varsa duruma bağlı Güzel bir şekilde ayrılırız sevgililik sürecinde
Eğer kafalar uyuşursa zaten bu Evliliğe doğru gider
Burada Bu paylaştığım soru
Sohbet muhabet için kısmen de olsa Ciddi bir soru Kadere kısmete inanan biririm Allah isterse her yerden de karşıma çıkarabilir - 7 sa
@Yohsss Benim için sorun değil Eleştirilmeyi sorun etmiyorun.
Canım sıkılıyor zaten bana da güzel geliyor böyle sohbet muhabet etmek.
Dediğin gibi Ben kendimi biliyorum Allah biliyor beni Kime ne desem de boşa vakit kaybı biliyorum.
Yinede Zahmet edip yorum yapıyorlar ben onlara cevap verme gereği görüyorum
Bence gayet güzel böyle tartışmak 🙂👍 - 7 sa
Tabi zaman geçiyor ben buraya kimsenin evlenmek için girdiğini düşünmüyorum hanımefendi fazla ciddiye alıyor sanırım hepimiz gerçek hayatın dışındaymışız gibi takılıyoruz karşımızda konuşamayacak insanlar burada rahatça konuşabilyor göz ardı ediyoruz çünkü bizi tanımıyorlar bizi boş insan olarak da görebilirler haklılar ama bilmiyorlar ki işletmelerimiz olduğunu yoğun geçtiğini hedeflerimizi aile yapımızı bilmediklerinden yargılayıp duruyorlar
- 7 sa
Hanfendiyi suşlu görmüyorum kendisince haklı burada ilk izlenim önemli ama bilmediği Burada kimse kendisi gibi olmadığıdır Herkes olmak istediği kişi gibi davranıyor
Burada ister bir zengin gibi takıl ister bir sapık gibi ister bir yazar filozof gibi kimse karışamaz
Bende vakit geçiriyorum
Vaktim yok çevrem yok Evden işe işten eve gidip geliyorum
O yüzden ister burdan ister başka platformlardan kafa dengi biri denk gelse neden olmasın Kader kısmet kim bilebilir nereden önüne çıkacağı
Ben çabalamasam Sürekli işe git gel yapsam nasıl evlenicem Zaten Akrabalardan bir hayır göremiyoruz yardımcı olmuyorlar hatta köstek oluyorlar
I yüzden bende kendimze başka yollar deniyorum şans kader
Cevap sahibi7 sa@Yohsss yargı nerede. Ben bu sitede eskiyim kimseyi ne ciddiye ne de tiye alıyorum ama bir bildiğim varsa herkes görüldüğü gibi olmalı ya da olduğu gibi görünmeli. Yoksa kimsenin kimseyle işi olmaz. Birini arayan da kendini belli etmeli profili ve kendi farklı oynamamali. Benim kimseyle işim yok olsaydı gizli de olmazdım 😉 @sahin_gold sizin profili de incelemedim bakmadım bile gerek görmedim sizin yazdıklarıniza göre cevap verdim fikrim geçerli ve genel. Kişiyi bağlamaz hadi by
Cevap sahibi7 saBilmediğim şey değil kimsenin kendi gibi olmadığı. Bende bundan bahsediyorum fakat anlatamadıgim arayışı olan sizler gibilerin kendisi olması gerektiği. Amaca hizmet her zaman hayat kurtarır. Siz giderken ben geliyordum 😉 hem gördüğünuz aralık yaşım, hemde burada Master olmam sebebiyle zaten yine yıllar olarak sizi ikiye katlarım😉 yani bu sitenin ruhunu iyi bilirim
- 7 sa
Gizli üye 🙏 Yaptığın yorum için teşekkürler saygı duyuyorum fikrin için.
Sohbetin gayet güzeldi eleştirilerin de benim için hiç sorun değil profilime de bakabilirsin.
Zaten çoğu kişi gerçekte burada soru sormaya gelmiyor Zaten her sorunu cevabı internette bulunuyor Yapay zeka uygulamaları cevaplıyor.
Asıl amaç sosyalleşmek sohbet muhabet etmek bunu biliyorum
Sakın inkar etme sen de bu yüzden buradasın
Belli ki zeki birisin burada saçma sorular sormaya gelmedin vakit geçirmeye geldin belli zaten. 🙏 - 7 sa
Bildiğin bir şey var ve aksini diretmeye çalışıyorsun sevgili gizli üye sitede herhangi bir amaç gütmeyen bizler günlük yaşantıdan kaynaklardan bunalmış kafa dağıtmaya çalışıyoruz zaten yeteri kadar açıklama yapmak zorunda kaldığımız insanlar var en azından burada yapmayalım değil mi dostluklar bir tuşa bakıyor burada engel yedin mi bir daha ulaşamazsın çokta ciddiye alınmaması gerekiyor buranın
Cevap sahibi6 sa@Yohsss hala aynı şeyi söylüyorsun 🤣 adam ciddi ciddi arayışı olduğunu soru açmış sen hala kimsenin belli bir amacı yok diyorsun. Bu kişi @sahin_gold için konuşuyoruz soru ve cevaplar onun içindi baştan beri 🤦
- 6 sa
Gizli üye kadere inanıyırum ve bunun nereden geleceğini hiç bilemesin
@Yohsss benim için sorun değil boş ver
Ben kendimi biliyorum sorun yok yani 🙏
Cevap sahibi6 sa@Yohsss sen öyle san. Adam arıyor ve bu da gayet normal. Yorumlara verdiği cevaplar da ortada. Çok yorum okurum en son çare nete yönelmiş. Yanlış da değil.. Herkesi kendin gibi sanmaktan vazgeç. Adam Zeynep diye soruyu güncellemiş dediğin şeye bak🤣
- 6 sa
Zeynep diye güncellemedim
KS otomatik karıştırmış araya ben onu oraya yazmadım - 6 sa
@Yohsss 😅🙏 Teşekkürler beni düşündüğün için yinede sorun değil.
Cevap sahibi6 sa@Yohsss sana özelden mu yazdı bunları🤣 ortalığı karıştıran sensin biz onunla baştan beri anlaştık oysa. Neyse by dedim yine kapatmıyorsunuz konuyu cevap oluşturmayalim artık en iyisi. Ben kimseyi zorbalamam ayrıca 🤣 gerçek neyse onu yazarım
Cevap sahibi6 sa@Yohsss belliydi sinirleri bozuk olan sensin. 🤣Onunla bir sorunumuz yok oysa konuştuk bitti
- 6 sa
😅🤣 @Yohsss mütevazılık değil bence gerçekler yalanı sevmiyorum sadece.
GizliÜye sen de belli bana pek kanın ısınmadı ve haklısında başka bir diyeceğim yok Kendine iyi bak Allah ikinizin gölnüne göre versin 🙏🌺👍
- Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı.
48 dkAynı şeyleri yaşıyoruz. İnstagramı kapattım artık. Güzel çirkin diye ayırmıyorum ama önüme ne doğru insan çıkıyor ne de karakteri oturmuş birisi. Bu halde gider dururuz 😒
14 Yorumla- 47 dk
Allah yolumuzu açık etsin
- 46 dk
Amin gardaşım Amin. Verecekse de hayırlısını versin. Bu devirde evlilik kumar oyunu olmuş. Yavaş eşin iyi biri çıkıyor ya da kötü.
- 45 dk
Laderimiz neyse o olur hauyırlısı bakalım
- 44 dk
Amin
çok belli ediyorsan insanlar korkuyor olabilir. çevremde böyle erkekler var. hemen evlilik ya da ciddi ilişki konuşup karşo tarafı korkutursunuz. akışına bırakın rahat olun eğlenin. sonunda zaten kafanız uyuşuyorsa olur. eğer karakterin yüzünden ayrıldılarsa hep kendini geliştirmeye çalış.
17 Yorumla- 5 sa
Zaten direk nikahı basalım evlenelim demedim ki
Bu bir tanışma süreci bir de niyetimin takılmalık olmadığı bilsin ona göre gelsin
Dediğin gibi zamanla Tanışılır Sevgili olunur sonra evlenilir
* diyelimki sevgiliyken kafa uyuşmadığını farkettin ayrılırsın.
Buna bir dediğim yok - 5 sa
ya genelde şu anki kadınlarda ben takılmalık değilim dediğinde heyecanları kaçıyor. kendi arkadaşlarımdan duydum bizzat. heyecanlı değil elde edemiyorum diye. belki de ondandır🤷🏻♀️ 4 yıllık ilişkim var kendisi de ağırdan sattı kendini ilgimi çekti gerçekten. hem kadın hem erkek bir anda niyet belli edince karşı taraf için heyecan ölüyor sanırım
- 5 sa
Heyecan dediğin bir saçmalıktan ibaret
Kim istemez iyi bir eş Sadakatlli bir eş
İşinde gücünde bir eş
Eşine doğacak çocuklarına bağlı bir eş
Asıl bunlar önemli - 5 sa
Heyecan da yaparım yerki sevililik olsun daha başlamandan yapılmaz ki zamanla her şey
- 5 sa
Yani 😏👍
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
25 dkOglum boş ver ciddi ilişkiyi
Enayimisin evleneceksin
Sen hiç düzgün adamların mutlu oldugunu gördün mü?
Garibanın yüzü gülür mü? Gülmez awq
boş ver
14 Yorumla- 23 dk
Öyle de bekar mı kalak ne yapak
- 20 dk
Kal Her gün ölecegine bi gün öl
- 20 dk
Var beee 👍👏👏
- 17 dk
Ben öldüm dirildim Bana kalpsiz diyorlar
Herkes öldürür oglum sevdigini
Merhametlisi bıcakla öldürür
Çünkü bıçakla ölen çabuk sogur
Bak sevme kimseyi Niye mi?
Seversen en çok seni üzerler
Bu soktugumunun dünyası böyle
Gizli Üye(36-45)11 saDaha yaşın kaç oğlum? Ben senelerce bir tarafımı yırttım dünyamı düzene sokup ahiretimi kurtarmak için evleneyim diye. Ama hiçbir şey değişmedi. Yaşım 45 oldu. Bu saatten sonra evlenmeye hiç niyetim yok
13 Yorumla- 10 sa
Senin vakit geçmiş benim daha 27 ben de 35-40 olsam bende istemezdim
Umudum halla var
Cevap sahibi10 saUmarım mutlu olursun
- 10 sa
Teşekkürler çok sağol 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 saAdam ne güzel evlenmek istiyor adabinla usulünce
Reddetmeyin adami da hayat kısa bekleyecek zaman yok12 Yorumla- 6 sa
🙏Çok Teşekürler bu güzel desteğin için 🙏👍👏👏
- 5 sa
Eyvallah reis
Ya da bırak evde otursunlar bekar
Sen düşünme onlar düşünsün
20 dkTürk kızları sosyal yönden vasat. Beyinleri çalışmıyor. Yıllardır kezban diyorlar. Bir gram özeleştiri yapabilmiş ve ilerleyebilmiş değiller. Kafa aynı kafa. Tanışmaya gelen erkeği tersleyen bir tane bile Türk kızı varsa bana kalırsa komple o ülke yobazdır ve o ülkeden bir cacık olmaz. O kültür bok çukuru bir kültürdür. Açık ve net.
Türk kızları ne istediğini bilmiyor. Hem çok aşırı açık giyiniyorlar. Hem de bakire takılıyorlar ve sevişmiyorlar. Amaç ne o zaman? Ailesi bir şey demiyor. Kendi saçma düşünceleri böyle. Bu yüzden Türkiye için cinsel açlığın afrikası diyorlar.
Senin durumuna gelince. Asla ciddi ilişkiyi ve evliliği hedefleme. Direk red yersin.
Sıralama şu şekilde her zaman bütün toplumlarda. Flört->Cinsellik->Sevgililik->Nişanlılık -> Evlilik. Sen direk en son adıma geçmeye çalışıyorsun. Kızlar ürkerler böyle. Ürkütmeyeceksin ceylanı😄
00 Yorumla
4 saakisina birak, tecrübe olarak gör, elinde sonunda en iyisini allah nasip etsin hakkinda
11 Yorumla- 3 sa
Çok Teşekkürler 🙏
Gizli Üye(30-35)11 sayıllardan beridir bende aynıyım bro. adam akıllı düzgün kız bulmak cidden mesele. bana uygunkız yas aralıgı (30-35) hala evlenmemişse maalesef ıskartalar kalmıs oluyor.
13 Yorumla- 11 sa
Burada birini buldum benle konuşmuyor
Yaptığım bazı yanlış yorumlar için 😕
Ama işte ciddi ilişkim olursa zaten burada takılmam bile
Cevap sahibi10 saiyi bakalım
- 10 sa
🙏👍
Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Öyle denk gelmez kardeşim ya isin var mı önce burada çok boş adamda var kizlar boş adamla neden ilişki düşünsün?
İşim gücüm var diyorsan da çevremden ailen bulur sana
11 Yorumla- 7 sa
İşim gücüm de var Evim de var Durumum da orta hallice.
Sorun şu Yeni bir yere taşındın ve Çalıştığım ortam hepsi erkek birkaç kadın var biri tek bekar o da yaşı çok büyük diğerleri de evli ve Çevrem hiç yok işten eve evden işe Akrabalar desen hiç bir hayırlarını görmedim sadece zararları dokunuyor.
Gizli Üye(25-29)13 saBirader buradan arıyorsan kusura bakma gülerim. Arkadaşının arkadaşı gibi tanıdık vasıtasıyla birini bulman etkili olur.
11 Yorumla- 11 sa
Yok işte Çevrem yok arkadaşım yok yeni taşındım 4 ay oldu
Akrabalarım da hiç hayır yo hiçbinde
Ne yapayım bende başımın çaresine bakıyorum
11 saBuradan ciddi ilişki düşünmen kadar saçma bir şey yok yaşın 27 ise ve asosyal değilsen mutlaka bulman gerekir dışarıdan, çalıştığın yerden, konu komşundan veya görücü usulü gibi bir sürü seçenek var
21 Yorumla- 10 sa
Yeni bir yere taşındım 4 ay oldu arkadaşım yok ve Kolu koşu kimse ilgilenmez Akrabalardan da hiç hayır görmedim
Çalıştığım yerde kimse yok hepsi erkek ve evli ve bikaç yaşı büyük kadın var yani her şekilde şansızım
Bende son çare burayı yani internetten bulmayı deniyeyim dedim
Gizli Üye(18-24)13 saProfilini bir inceliyim dedimde ciddi sorunların olduğunu düşünüyorum paran ve tipin bile olsa bir kadın seninle evlenmek istemez bide yazmışsın 18 yaş diye kendin 27 yaşındasın hiç sağlıklı bir birey değilsin
33 Yorumla- 11 sa
🫂🙏🌺
- 8 sa
En doğru cevap seninki sanki ben uğraşmadım o işle inceleme falan ama inceleyip bakmışsın güzel de yorum çıkarmissin noral hayatında da demek ki sorunlar var kişilik le alakalı soruyu soran kardeş sende okursan önce psikolojik sorunların varsa duzelt sonra çevrende yardımcı olur.
Benim bir arkadasim var mesela evli erkek ama normal değil o şu an bekar olsa ben kız bulmam ona öyle düşün - 7 sa
@Pnomini
Beni tanımıyorsun ama bana karşı sanki beni çok tanıyormuşsun gibi eleştiriyorsun. Sagı duyuyorum fikrine ana birni gerçekte tanımadan eleştirme bence
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
Hayat bazen seçim hakkı vermez insana.
Yaşamak istediğin gibi değil, yaşanması gerektiği gibi yaşarsın.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)23 saDirekt evlilik diye yaklaşman bir anda korkutuyor olabilir yani insanlar sorumluluklardan çekiniyor biraz
13 Yorumla- 23 sa
Eee o zaman kimse Evlenilecek erkek yok Ciddi erkek yok demesin
Ciddi erkek dediğin maksimun 2-3 ay sevgili olur 5 ay içinde de evlenir.
Eğer takılmalık istiyorlarsa öyle demesinler açıkça Takılmalık srvgili istiyoruz desinler
Ve yıllarca 5 yıl nişanlı kalsınlar en sonunda da yarıyolda bırakılsınlar aldatılsınlar
Sonra neden aldatıldım diye erkeklere suç atsınlar
Saçmalık
Cevap sahibi23 saBuradan bunu anladıysan tamam
- 23 sa
Yani?
Gizli Üye(36-45)9 saparam, yatım, katım, arabam var falan diye paylaşımlar yap.
kızlar sana gelir.
11 Yorumla- 6 sa
Yalanmı söyliyeyim yok ki
İşim var Allaha şükür Evim var yeterli değilmi
Kendi cevabını kendin veriyorsun zaten kendine odaklanıp düşünsen seni reddetmeyecek biriyle karşılaşırsın
17 Yorumla- 10 sa
Daha ne kadar odaklanayım Kimse yok ki
Sadece burada bir kişi ile konuştum o da şu an cevap vermiyor.
Ve çevrem de yok akrabalarımdan da hayır yok
Evden işe işten eve başka bir şey göremiyorum ki
Bende buralardan medet umuyorum - 10 sa
Evet hepsi erkek
Var bir kaç kadın onlar da ya yaşı çok büyük ya da evliler kimse yok yani - 10 sa
İşte sorun o yeni taşındım bir yere 4 aydır Arkadaşım hiç yok kimseyi tanımıyorum ki
- 10 sa
18-25 civarı
2 saNasipten öteye köy yok. Bu aradan bulana denk gelmedim ama oyundan bulana denk geldim.
12 Yorumla- 10 dk
Nasip biz elimizden geleni yaptıktan sonra devreye giren kısım. Belki de sorun nasipte değil yanlış yerde veya yanlış yaklaşımlarla arıyor olmamızdandır.
- 6 dk
Ben de Oyunda Yani PubG de tanışan evlenen gördüm İnstagram 2 kişi 1 Tiktok 🤣
Cidden artık çoğu kişi internette tanışık görüşüyorlar
48 dkBen de evlenemiyorum bununla alakalı danışmanlık satın aldım bilinçaltımızdaki blokajlar evlenmemize engel oluyormuş
00 Yorumla
20 sa😅 umarım benden bahsetmiyorsun dur sosyal medya dan sevgili bulunmaz
022 Yorumla- 20 sa
Evlilik ciddi ilişki olmaz
- 15 sa
Her şeyi üzerine alında ARKADAŞIM, KARKA, REİS, PAMPA, 😂🤣😂🤣😂
Her şeye bu kadar ön yargılı olma neden olmasın.
- 15 sa
🤣🤣🤣🤣özür dilerim
- 15 sa
Alttaki kadının gönlü vardı pampa neden yazmak istemedin 😂😂😂😂
- 15 sa
Hangisi hangisi hangisi 😳 KANKA bulamadım hagisi kabul etti
- 15 sa
Çocuğu olan 😂😂😂😂
- 15 sa
Ahhh be ARKADAŞIM sen beni iyice ezikliyorsun Kabim kırıldı 💔😔
- 15 sa
😁ne güzel işte hem aynı ülke hem aynı yaş
- 15 sa
Mesela KANKA sen olsan
Birlikte Çocuklarımız olsa kendi çocuklarımızı sevsek daha güzel olmaz mı 🌺
●Yanlış anlama sen ARKADAŞIMSIN öylesine soruyorum
Yani olsa kötü mü olur sen ben doğacak minik 10 tane çocuğumuz
- 15 sa
🤣🤣🤣🤣 10 çocuk mu olur hem bak kadınında gönlü var demiş ciddi ilişki aynı ülke tam yaşattınız mis gibi aşk ne dersin
- 14 sa
Yok PAMPA diyelim ki seni görmeden sana Aşık olmuş olmazmıyım, Senden 10 tane çocuğum olsun isteyemezmiyim.
Senle Türkiyede Bir yuva kurmak isteyemezmiyim.
Ama işte sen benim ARKADAŞIMSIN o yüzden olmuyor, KANKAM olmasaydın sevgilim olsaydın Bunların hepsini senden isteyecektim.
Ama işte REİSİN. 🌺🌺🌺 - 14 sa
Türkiye asla yaşamam hayatım boyunca en fazla 2 çocuğum olur
- 14 sa
PAMPA
- 14 sa
Neden bu kadar Türkiye ye karşı önyargılısın
Dünyanın en güzel ülkelerinden bir tanesi
❤️TÜRKİYE❤️ZEYNEP❤️
Pardon Zeynebi kap içine koymayacaktım Klavye kendisi yazdı.
Ama diyeli ki KANKA gelse görse ona göre karar versen Bir de 2 nedir Dişimin kovuğunu doldurmaz En az 10 ama istediğim aslında 15 - 14 sa
Türkiye 2 defa geldim kanka güzel gezmelik ama alışmamışım
- 14 sa
Nerelere giti o iki defa
KANKA
❤️ZEYNEP❤️
bak yine klavye kafayı yedi
Bunu ben yapmadım - 14 sa
Sana inanıyorum 🤣🤣🤣🤣 klavye bozuk
İstanbul Ankara - 14 sa
Bana inandığın için teşekirler PAMPA
Ankara Başken olması dışında pek bir vasvı yok ve gezili görülecek yerleri de yok Ama İstanbul gayet güzel beğenmiş olman gerekirdi ve Birde bazı iller var Favorilerimdir.
MUĞLA BOLU ORDU bu 3 il ülkenin cennet köşeleri
❤️ARKADAŞIM❤️
bu sefer de Karp araya karışrı neyse - 14 sa
İstanbul zaten magdeburg çok güzel ama alışmamışım
- 14 sa
Gen benle Evlen alışırsın.
Pardon yine yazım hatası
Gel KANKA benle gez alışırsı - 14 sa
İstanbul Dünyanın merkesi
Yabancılar taaa çünden afrikadan amerikadan rusyadan buraya geliyor sen ise beğenmedim diyorsun
❤️ZEYNEP❤️ - 14 sa
ZEYNEP KANKA nerdesin
Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı. Gerçek hayatta tanıyamıyor insan burdan evlilik mi olur?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı.
21 dkCevap basit... fazla bodoslama ilişkiye başlamak istiyorsun ve bu bir kadını korkutur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Burdan evlilik yapmak istemek de ne biliyim git gerçek hayatta ara
00 YorumlaBurada mı çok uğraşıyorsun aslanım :d e öyle demişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 saCiddi ilişki ve evlilik istiyorum deyip önüne gelen herkese sorarsan emin ol hiçbir kadın seninle ciddi düşünmez hatta alay edip özgüvenini kırarlar 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 saZeynep nerdesin :( keşke korkutmadan yaklaşsaydın kıza
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı. Aynı durumdayız keşke düzgün biri karşıma çıksa
16 Yorumla- 2 sa
Kaç yaşındasın?
- 2 sa
Yaşım çok küçük senden şans iştec🙏🌺
- 2 sa
Yaşın benden büyük olmaz yinede teşekürler
- 14 dk
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
3 saNasip mutlaka vardır biryerde
13 Yorumla- 3 sa
Nasip kader kısmet
- 3 sa
Aynen öyle
- 2 sa
👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
6 saKnk belki seni begenmediler
13 Yorumla- 6 sa
Tipimi görmediler ki hiç nerden biliyorlar tipsiz olduğumu
- 6 sa
Bilmem
- 6 sa
Bende bilmiyorum sebebini
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tipin nasıl bakımlı mısın?
11 Yorumla- 2 sa
Genel evet bakım yaparın
Bir erkeğin yaptığı kadar fazlası değil
Bir de Tipimi ne diyeyim
Orta derece
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 saİnanmıyorlar sana muhtemelen
15 Yorumla- 6 sa
Kesinlikle evet inanmıyorlar Şaka yaptığımı ya da kafayı yediğimi zanediyorlar.
Ama aslında çok ciddiyim - 5 sa
Ondan ziyade senin uçkur düşkünü bir zampara olduğunu düşünüyorlardır çünkü bu tipler ciddi düşünüyorum ayağına yatıyor doğal olarak kızlar bunu yemiyor artık😂bu yöntemle bir sonuç elde edemezsin.
Burada tanıştığın kişilere ciddi düşünüyorum evlenmek istiyorum falan gibi cümleler kurma soru sohbet et diğer maviler gibi takıl burada kafa dağıtmaya gelmiş aşk ilişkileri ve kişilik ile ilgili sorularda görüşlerini fikirlerimi paylaş soru sor kendinle ilgili küçük tüyolar ver birleri radarına takılır böyle bir niyetim yoktu ama ben bu şekilde buldum daha doğrusu onlar geldi bana teklif etti ama sonucu yok buradan pek ümitlenme buradaki kızların %80, i problemli kardeşim olmayan %20, sininde evlilik gibi bir düşüncesi yok - 5 sa
Ama illa burada ben bulurum istiyorum diyorsan dediğim gibi
- 5 sa
Teşekürler çok açıklayıcı bir yorum
Yineden bir şans deniyorum olursa güzel oljr olmasa da Kader kısmet 🙏👍👏 - 5 sa
Dediklerimi yap en kısa sürede biri çıkar karşına birde kızlar kendilerini dinleyen destek olan erkeklere karşı gardını indirir bununla olur hesabı Hakkında hayırlısı olsun bol şans
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. ciddi düşünülecek kız bul
13 Yorumla- 10 sa
Ben de zaten onu istiyorum Bulamıyorum 😕
- 6 sa
Evet hiç denk gelmiyor gelen de bir şekilde kaçıyor evlilikten. 😕
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Belki birazcık akışa bırakmalısın
13 Yorumla- 10 sa
Çok akışa bıraktım fayda göremedim 27 yaşıma girdim faha fazla akışına bırakırsam 35-40 olurum bu sefer kimse beni istemez
- 10 sa
Zaten şansımı deniyorum Kader kısmet 😕
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
11 saİstemeyi bırak bide o yolu dene shdhd
11 Yorumla- 10 sa
Hangi yolu deniyeyim
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. İsteyen istediğini bulamıyor maalesef
11 Yorumla- 10 sa
maalesef öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
12 saGörücü olarak git boş yapma
11 Yorumla- 12 sa
Neden boş yapayım gerçekten ciddiyim
Görücü gideceğim kimse yok çevrem yok
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
14 saBurada derken. 😂
19 Yorumla- 14 sa
Burada derken Bas baya buradan güzel bir kız
Bunfa anlamicak ne var. - 14 sa
Hocam git çevrenden bul, okuldan, işten, mahalleden bul.
- 14 sa
Yok işte olsa bulup evlenirim ne işim burada
Benim çevrem pek yok çalışıyorum Bir de normal hayatta buradaki gibi direk soramasın sana sapık derler seni şikayet ederler zor iş normalde aramak - 14 sa
Tamam. Burada aramak, sornak kolay ama sonuç daha zor.
- 14 sa
Neden buradakiler de insan değiller mi.
Bana bir çözüm bul ben de ona göre buradan aramayayım
Çünkü başka çarem yok
Arkadaş çevrem pek yok. Okul desen kim bilir kim nerde.
Dışarıda desen hepsi egolu birine bir laf edemiyorsun Çıkma teklifi edemiyorsun - 14 sa
İnsanların çoğu buraya eğlenmek için giriyor. Ve kimsenin de kimseye güveni yok. Yol göster diyorsun da ben 42 yaşında bekarım 😂 bana yol sormayın.
- 14 sa
🤣😂🤣 42 yi gördüm
Tecrübe konuşuyor Demekki ben doğru yoldayım
Bari sen neden Çevrende birilerini bulamadın
Hadi benimkilerde hayır yok sen neden bulamadın 🤣 - 14 sa
Hocam ben sana "burada uğraşma" diyerek ayrılıyorum sorudan.
- 14 sa
Tama o zaman nereden uğraşıp bulayın yer öner?
1 güAilen ya da arkadaşın bulsa.
14 Yorumla- 23 sa
Aileden Akrabadan hayır yol herkes kendi derdinde.
Arkadaş denilen şeylere inanmıyorum getçek arkadaşlık yok hepsi menfaat için arkadaşlık edrler yardımcı olmazlar ancak köstek olurlar
Yani bana birini bukmak yerine olan kişiyi vaz geçirmek için ellerinden geleni yaparlar - 23 sa
Çevreniz cidden kötü. Burası da sağlıklı değil ki böyle psikolojin bozulur.
- 14 sa
Yok neden bozulsun
Allah nasip ederse zaten olur bulurum
Nasip değilse zaten dediğin gibi boşa vakit kaybı olur
Ama ben ciddiyim
Kafama yatan birini bulup evlenecem nasip olursa 🌺🌺 - 14 sa
Sen kaç yaşındasın Bekarmısın?
Burdanmı yani? Bu siteden? Sen baya riskli işlere atılıyon bence… bence dışarıda gördün bir kın yanına git tanışalım de konuş, burada göze aldığın riskten daha kârlı bence
05 Yorumla- 8 sa
Sonra dışardaki kız da Direk polisi arasın beni sapık diye şikayet etsin
Bence normali daha riskli - 8 sa
Bede o kadar cesaretli kız görmedim hesi çok tehlikeli
- 6 sa
Şansızım ben kim geliyorsa bir şekilde geri giddiyor 😕
Gizli Üye(18-24)13 saYa ağzın laf yapmıyor ya da tipin kötü ya da işte ikisinden birisu
01 Yorumla- 13 sa
Burada ön yargılı olma
Neyi yanlış yazdın ki hepsi de normal şeyler ve genel şeyler
Gizli Üye(36-45)6 saCiddi isteyen birine benzemiyorsunuz. Yorumlardan anladığım kadarıyla
00 Yorumla
9 saBiz bence evlilik konusunda son şanslı nesildik bizden sonra iyice her şey bozulmaya başladı şimdi de herkes menfaat ve ego peşinde olmaya başladı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)23 satip ya da para yok o zaman
11 Yorumla- 15 sa
Tipi bilemem ama gayet durumum iyi yeterince
3 saGüvenilir olgun tek erkeğim hayatı dolu dolu yaşamak isteyen mutlu huzurlu bir yaşam sürdürmek isteyen bayan var mı
00 Yorumla
4 saHer şey zamanı gelince olur sen ne kadar uğraşsanda
00 Yorumla
5 satinder bumble indir oralarda takıl bulursun
00 Yorumla
8 saYüz yüze bire bir görmediğin kimse için umutlanma derim
00 Yorumla
6 saMilletin ciddi ilişkide gözü yok
15 Yorumla- 6 sa
Neden o zaman evlenilecek erkek yok deniliyor.
- 6 sa
ikiside yok bence
- 6 sa
Bekar kalmak istemiyorum
Güzel bir eş istiyorum Güzel bir yuvam olsun çocuklarım olsun istiyorum - 6 sa
Umarım olur da olanlar nasi oluyo illa birileri denk gelir
- 6 sa
Teşekkürler 🙏 kader kısmet işte
9 saİsteyince olmuyor
11 Yorumla- 6 sa
Ne yapılınca oluyor Çünkü ben başka bir yol bilmiyorum
Nasıl ya
11 Yorumla- 11 sa
Ne nasıl ya?
Bas baya gerçek dediğimden
13 saEvlenme boş ver bu zamanda zor
11 Yorumla- 10 sa
Evlenmesek te olmuyor 😕
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
50 dkBurada uğraşırsan normaldır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı.
4 saBura Instagram değil kanka
00 Yorumla
8 saBurada uğraşırsan öyle olur
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Şahin, bu durum gerçekten insanı üzebilir ve yorabilir, seni çok iyi anlıyorum. Ciddi bir ilişki isteğin harika ama bazen çok yoğun bir arayışta olmak, karşı tarafı ürkütebiliyor olabilir mi acaba? 🤔 İlişkilerin kendi akışına bırakılması da önemli bence. Belki de biraz rahatlayıp hayatın tadını çıkardığında, doğru kişi hiç beklemediğin anda karşına çıkar, kim bilir! ✨ Ne dersin, bu konuda farklı bir yaklaşım denemeye açık mısın?