- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayŞimdi herşeyi bir tencere atıp çorba yapmışsın. Öncelikle bir sakin ol ve beni dinle:
Ciddi ilişki başka bir şey, evlilik başka bir şey.
Biriyle tanışırken, evlenmek istiyorum dersen, bu ilk etapta çok korkutucu olabilir. Eskisi gibi değil ki. Insanlar önce tanımak ister. Doğrusuda budur esasında. Sonrasında ise sanal dünyadan kimi nekadar tanıyabilirsin ki diye bir düşünce atmak isterim ortaya ama bu konu uzar gider. Bir cevap yorumunda “insanlar instagramdan da tanışıyor, evleniyor” vs. demişsin. Ama bnc sen onları referans alma. Sanalda yaşanan ilişkiler bir engellemeye/ engellenmeye bakar. Ne ciddisi ne evlenmesi yani.
Benim sana nacizane tavsiyem: Belki sanalda merhabalaşırsın ama reel’e taşıyamayacağın hiçbir ilişkiden bir şey bekleme. Bu kendini kandırmak olur. Neden bahsediyorum: 1000km ötedeki birine tutulmaya gerek yok yani. Evlenmek sanal değil gerçek hayat işi. Ciddi düşünüyorsan ciddi adımlar at. Buralar sadece fake atmalık.
33 Yorumla- 2 ay
Benim 1 kuzenim var istagramda başka bir şehirde biriyle tanıştı şu an nişanlılar ve 1 ay sonra evlenecekler
Bir tek o değil tanıdığım iki kişi daha biri Tiktok'ta diğeribde instagramda buldular Biri şu an evli diğeri de Aileler tanıştı
Yani şu an tanıdığım 3 kişi internetten birilerini buldular
Neden ben bulmayayım
Kader kısmet
O eski devir kalmadı dışarda tanışıp konuşup evlenmek
Artık herkes internetten tanışıyor konuşuyorlar - 2 ay
Ben tanışamazlar, konuşamazlar demiyorum zaten. Konuşurlar, anlaşırlar, sevişirler. Bunlar dert değil ki. Hepimiz bir yerde klavye delikanlısı olmuş durumdayız. Mesele gerçek hayata geçirmekte. Biriyle burdan tanışmak nere, aileleri tanıştırıp evlenmek, aynı evin içine girmek nere. Diyorum ki adım adım, sindire sindire. Ve eklemek isterim: Instagramda en azından görsel de bir faktör var. burada oda yok. Burası sadece cevap yazmalık yani.
- 2 ay
Ben burayla istagram arasında fark görmüyorum
Her ikisinde de iyi insanlar var sapık insanlar da var ama dediğin gibi görsel önemli.
Zaten hura gel evlenelim demiyorum.
Diyelim ki buradan birini buldum Mesela örnek vermek gerekirse
Seninle bırada denk geldik senin de evleme isteğin var ve ama hiç bir ilişkin yok
Ve sohbet ederiz burada birkaç gün sonra Diğer platformlara geçilir fotoğraflar paylaşılır tanışılır zamanla numaralar karşılıklı verilir 2-3ay konuşulur baktın ki kafana yatar o şekilde olumluysa yüz yüze görüşülür ve süreç başlar sevgililik vesayre sora zamanla da eğer kafalar uyarsa 1 sene sonra da evlenilir.
Yani kimse gel evlenelim diyerek gelmeyeceğini biliyorum Zamana yaymalı
Ama oturduğumuz yerde de birini beklemek olmaz
Benim hiç çevrem yok sadece internette bir ihtimal şansım var o da olursa olur olmasa da olmaz Kader kısmet meselesi
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Kendi cevabını kendin veriyorsun zaten kendine odaklanıp düşünsen seni reddetmeyecek biriyle karşılaşırsın
37 Yorumla- 2 ay
Daha ne kadar odaklanayım Kimse yok ki
Sadece burada bir kişi ile konuştum o da şu an cevap vermiyor.
Ve çevrem de yok akrabalarımdan da hayır yok
Evden işe işten eve başka bir şey göremiyorum ki
Bende buralardan medet umuyorum - 2 ay
Evet hepsi erkek
Var bir kaç kadın onlar da ya yaşı çok büyük ya da evliler kimse yok yani - 2 ay
İşte sorun o yeni taşındım bir yere 4 aydır Arkadaşım hiç yok kimseyi tanımıyorum ki
- 2 ay
18-25 civarı
- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
2 ay😅 umarım benden bahsetmiyorsun dur sosyal medya dan sevgili bulunmaz
023 Yorumla- 2 ay
Evlilik ciddi ilişki olmaz
- 2 ay
Her şeyi üzerine alında ARKADAŞIM, KARKA, REİS, PAMPA, 😂🤣😂🤣😂
Her şeye bu kadar ön yargılı olma neden olmasın.
- 2 ay
🤣🤣🤣🤣özür dilerim
- 2 ay
Alttaki kadının gönlü vardı pampa neden yazmak istemedin 😂😂😂😂
- 2 ay
Hangisi hangisi hangisi 😳 KANKA bulamadım hagisi kabul etti
- 2 ay
Çocuğu olan 😂😂😂😂
- 2 ay
Ahhh be ARKADAŞIM sen beni iyice ezikliyorsun Kabim kırıldı 💔😔
- 2 ay
😁ne güzel işte hem aynı ülke hem aynı yaş
- 2 ay
Mesela KANKA sen olsan
Birlikte Çocuklarımız olsa kendi çocuklarımızı sevsek daha güzel olmaz mı 🌺
●Yanlış anlama sen ARKADAŞIMSIN öylesine soruyorum
Yani olsa kötü mü olur sen ben doğacak minik 10 tane çocuğumuz
- 2 ay
🤣🤣🤣🤣 10 çocuk mu olur hem bak kadınında gönlü var demiş ciddi ilişki aynı ülke tam yaşattınız mis gibi aşk ne dersin
- 2 ay
Yok PAMPA diyelim ki seni görmeden sana Aşık olmuş olmazmıyım, Senden 10 tane çocuğum olsun isteyemezmiyim.
Senle Türkiyede Bir yuva kurmak isteyemezmiyim.
Ama işte sen benim ARKADAŞIMSIN o yüzden olmuyor, KANKAM olmasaydın sevgilim olsaydın Bunların hepsini senden isteyecektim.
Ama işte REİSİN. 🌺🌺🌺 - 2 ay
Türkiye asla yaşamam hayatım boyunca en fazla 2 çocuğum olur
- 2 ay
PAMPA
- 2 ay
Neden bu kadar Türkiye ye karşı önyargılısın
Dünyanın en güzel ülkelerinden bir tanesi
❤️TÜRKİYE❤️ZEYNEP❤️
Pardon Zeynebi kap içine koymayacaktım Klavye kendisi yazdı.
Ama diyeli ki KANKA gelse görse ona göre karar versen Bir de 2 nedir Dişimin kovuğunu doldurmaz En az 10 ama istediğim aslında 15 - 2 ay
Türkiye 2 defa geldim kanka güzel gezmelik ama alışmamışım
- 2 ay
Nerelere giti o iki defa
KANKA
❤️ZEYNEP❤️
bak yine klavye kafayı yedi
Bunu ben yapmadım - 2 ay
Sana inanıyorum 🤣🤣🤣🤣 klavye bozuk
İstanbul Ankara - 2 ay
Bana inandığın için teşekirler PAMPA
Ankara Başken olması dışında pek bir vasvı yok ve gezili görülecek yerleri de yok Ama İstanbul gayet güzel beğenmiş olman gerekirdi ve Birde bazı iller var Favorilerimdir.
MUĞLA BOLU ORDU bu 3 il ülkenin cennet köşeleri
❤️ARKADAŞIM❤️
bu sefer de Karp araya karışrı neyse - 2 ay
İstanbul zaten magdeburg çok güzel ama alışmamışım
- 2 ay
Gen benle Evlen alışırsın.
Pardon yine yazım hatası
Gel KANKA benle gez alışırsı - 2 ay
İstanbul Dünyanın merkesi
Yabancılar taaa çünden afrikadan amerikadan rusyadan buraya geliyor sen ise beğenmedim diyorsun
❤️ZEYNEP❤️ - 2 ay
ZEYNEP KANKA nerdesin
- 2 ay
Ordan sevgili bulunmaz, burdan sevgili bulunmaz. Cluptan olmaz. Pubtan olmaz. Sokakta tanışılmaz. Aynı iş yerinden olmaz. Dating uygulamalarından hiç olmaz. Var mı başka kendini sabote ettiğin bir cümle. Bu tarz cümleler özgüvensiz insanların kendini sınırladığı saçma cümleler. Tanışma her yerde ve her zaman olur.
Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı. Hayatın tadını çıkar, günün birinde evlenecek biri denk gelir. Evlilik öncesi kadınlarla belli bir tecruben olmazsa evliliği idare edemezsin, hayatın kayar, o yüzden farklı kadınlarla birliktelik yaşa, biraz tecrube kazan.
https://www.youtube.com/embed/XQy_MwLjpgU
Youtube'da bu konuda yardımcı olan videolar var, onları dinle, onların söylediklerini anla.
Al bak bu attığım video ve bu kanalda ki bütün videoları izle, gerekirse danışmanlık al, senin durumunu çözerler.217 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle izlicem 👍🙏Teşekürler fikrin için
- 2 ay
Rica ederim, link iptal olmuş, tekrar gönderiyorum
https://www.youtube.com/watch?v=XQy_MwLjpgU
Hatta özelden de mesaj olarak atayım, burası siliyor galiba - 2 ay
İyi halt ediyorsun insanlara saçma sapan öneride bulunma. !! Kadınlara o. Diyorsunuz mesela, erkeğin de o. Olur.
- 2 ay
@mineaslan27 Evet iyi halt ediyorum, adam kadınları tanısın ki evlenmek için doğru kişiyi seçsin ve evliliği sürdürebilecek kadar kadın davranışlarını biliyor olsun, bunun nesi kötü? Bu söylediğim evleneceği kadın için de iyi bir şey.
Ayrıca kadınlara O falan demiyoruz medeni erkekler olarak.
Senin çevrende ki erkekler diyorsa eğer çevreni değiştirmeni öneririm. - 2 ay
@mineaslan27 ne oldu adam kötü bir şey demedi ki kadınlara Neden bu kadar sinirlendin ki
Gayet düzgünce fikrini yazmış - 2 ay
Umarım sizlere de, çokça elden geçmiş kızlar denk gelir. Sakın temiz kız arayayım demeyin. Sizler onların layığı değilsiniz.
- 2 ay
@mineaslan27
Ben sana hiç bir şey demedim
Yanlış anlaşıldıysam Özür dilerim 🙏🌺 - 2 ay
@Sahin_Gold Niye özür diliyorsun? Özür dileyecek bir şeyin yok.
Kız kendi hemcinslerine bile sallıyor burada, ciddiye almaya değmez ve ayrıca senin yaşayacağın hayat ve burada yaptığın yorum onu hiç ilgilendirmez.
Sen benim gönderdiğim videoyu izle ve o kanalın sahibiyle iletişime geç, çok şey öğreneceksin ilişkilerle ilgili.
Burada bu kız gibi özgürce ilişki yaşamayı kötüleyenlerin amacı erkeklerin gözünün açılmaması ve erkekleri istedikleri gibi sömürebilmek, sakın bu oyunlara gelme, videoyu izle ve kanalın sahipleriyle iletişime geç, kendini geliştir, bunu yapınca kadınların gerçekte ne olduğunu çok iyi anlayacaksın. - 2 ay
Ya yinede birbirinizi kırmanın hiç bir anlamı yok ölümlündünya boş veri tek bir kelimede takılı kalmayın önümüze bakalım
Kimseye laf atmayalım boş verin. - 2 ay
@Sahin_Gold Ben kıza bir şey demedim, kendi kendine atladı, sataştı ve cevabını aldı.
Laf işitmek istemiyorsa saldırmayacak.
Ve evet haklısın, kimseye laf anlatmaya gerek yok.
Bir de kadınlarda gözlemlediğim en tezat şey şu ; erkeklerin hiç kimse ile birlikte olmamış olmasını istediklerini söylerle ama iş çekici bulmaya geldiği zaman çok kızla birlikte olmuş erkekleri tercih ederler, onlarla birlikte olurlar, temiz diye tabir ettiği erkeği ise arkadaş olarak görürler.
Bu videoyu ondan izle diyorum, yaşın genç daha bunları bir an önce öğren, güzel bir hayatın olsun :) - 2 ay
Teşekürler tavsiyen için 🙏👍
- 2 ay
@Sahin_Gold Rica ederim :)
- 2 ay
Bunu kadınlar yapınca o... ilan ediliyor. Ama Kuranda günah zina... Neden herkes biz Müslümanı derken Allahın kuralları erkeklerin keyfine göre değişiyor?
- 2 ay
@Balkan_Kızı Kuran'a göre yaşamıyorum, dinim yok, yani senin için geçerli olan kurallar benim için geçerli değil, o yüzden keyfime göre yaşıyorum, başka soru?
- 2 ay
@Balkan_Kızı Ayrıca sizin içinde bulunduğunuz çevrede sorun var, biz ilişki yaşayan kızları O.. falan ilan etmiyoruz, normal karşılıyoruz. Kendi çevrenizi sorgulayın, hatta kendinizi geliştirip medeni ve gelişmiş insanlardan oluşan bir çevreye dahil olun.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Şahin, bu durum gerçekten insanı üzebilir ve yorabilir, seni çok iyi anlıyorum. Ciddi bir ilişki isteğin harika ama bazen çok yoğun bir arayışta olmak, karşı tarafı ürkütebiliyor olabilir mi acaba? 🤔 İlişkilerin kendi akışına bırakılması da önemli bence. Belki de biraz rahatlayıp hayatın tadını çıkardığında, doğru kişi hiç beklemediğin anda karşına çıkar, kim bilir! ✨ Ne dersin, bu konuda farklı bir yaklaşım denemeye açık mısın?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
2 ayBuradan evlilik mi olur, saçma
19 Yorumla- 2 ay
Neden olmasın
İstagramda oluyor da neden burada olmasın
Ne farkı var ki - 2 ay
Olunca görürsünüz farki
- 2 ay
😂👍 neyse teşekkürle bu görüşünüz için 🌺
- 2 ay
Rica ederim 😃
- 2 ay
Bir de gülüyor 😂🤣 neyse gül gül
- 2 ay
Akışına bırak ve çevrene odaklan kardeşim sanaldan zor bu zamanda kimin ne olduğunu bilemezsin.
- 2 ay
Zaten hop diye evlenecek değilim
Tanım görmek zaman alır
Buradan bulsam da zamanla gidir görüşürüz konuşuruz zamana bırakırız
Bu sadece bir ön fikir gibi niyetimi belli ediyorum
Beni sadece takılmalı düşündüğümü zanetmesinler.
Kimsem de yok bana bulacak birileri - 2 ay
Sana tavsiye vereyim mi? Bak kadınların çoğuna sevgili arıyorum demen ciddi bile olsan itici gelir, bunu açık açık deme biri denk gelir konuşursun tanışirsin olursa olur zaten önce arkadaş gibi olur bu işler. ilan veriyor gibi görünüyor buda itici bir durum
- 2 ay
Haklısı aslında ilan vererek yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor
Zaten çoğu kişi de bunu yanlış olduğunu belirtti
Ama ben ne yapayım
Kime istek atıyorsa birkaç kelimeden sonra hemen engeliyorlar.
Sanki kimse evlenmek istemiyor gibi acayip
Bir de evlenmek isteyen erkek yok diyorlar.
Bak ben istiyorum ama kimse yanaşmıyor
Sadece 1 kişi çıktı o kişde özelden biraz sohbet etti hemen buaradaki eski yorumlarımı bana karşı kulanarak beni redetti
Burada yazdıklarım çoğu yorum gerçek değil ama bazı gerçek konularda ciddi yorumlar yapıyorum
Bir de beni buradaki yorumlarla yargılaması yanlış ben kötü bir şey yapmadım bekarım daha bir ilişkim yok
Zaten sohbet ederse sevgili olmayı kabul etsedi artık ben burada yazılar bile yazmazdım yeterki o da bemin gibi ciddi düşünsün.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayYa yaklaşımında ya da karakterinde düzeltmen gereken bir şey var demek ki. Hangi safhada reddedildiğine bağlı yani. Yani daha baştan ret yiyorsan yanlış yerde yanlış şekilde aranıyorsundur, flört aşamasındaykense karakterine beğenmedikleri bir şey görmüşlerdir.
215 Yorumla- 2 ay
Yol göster bilmiyorum çünkü
- 2 ay
Bunun için bir psikoloğa gitmelisin ve ben psikolog değilim.
- 2 ay
Ya ne alakası var sırf evlenmek istediğim için deli mi oldum şimdi 😅🤣😅😂🤣😅
- 2 ay
Deli? Sağlıklı insanlar da sağlıklı kalmak için psikoloğa gitmeli, küçük sorunlar yaşayanlar da öyle. Doktora görünmek için ileri düzey bir rahatsızlığının olmasına gerek yok. Bir semptomun olmasa da yıllık kontrol yaptırmaya doktora gitmek gerek, bu da öyle.
- 2 ay
Ki sende semptom var.
- 2 ay
Piskiyatri kendisine hayırları yok bir de bana mı faydası olacak ve bir de yüzsüz gibi 1 seansa binlerce para istiyorlar 😂🤣 bom boş bir meslek
- 2 ay
Devlette de var psikolog yani para bir bahane değil. Sorunu gösterip hayatını iyileştirmenin yolunu söyledim. Gereken çabayı gösterip göstermek de sana kalmış.
- 2 ay
Teşekürler yol gösterdiğin için Ama bir sorunum olduğunu zanetmiyorum Gayet iyiyim 🙏👍
- 2 ay
Rica ederim. Şimdi bana son yazdığını okuyup hemen ardından sorduğun soruyu oku. İyi akşamlar dilerim.
- 2 ay
😆😒👍 tamam iyi akşamlar
- 2 ay
@rekreasyonistt sizin bölümün içeriği nasıldır? Tercih aşamasındayım da düşünüyorum baya baya. rekreasyon yönetimi bölümü hakkında bilgi verebilir misin?
- 2 ay
Saçmalığın daniskası bir bölüm olduğunu düşünüyorum. En azından benim deneyimim öyleydi. Üstünüzden para kazananacak akademisyenlerle dolu. Hakkınız çok yenecek. Misal bölüm başkanı ilk dönem "çok güzel bölüm" deyip 4. yılın sonunda "istihdamınız yok elimizden bir şey gelmiyor" demişti. Elinden bir şey gelirdi, bölüm değiştirin diyebilirdi mesela! Daha örneğim bol. Özetle tavsiye etmem.)
- 2 ay
Neden bu kadar kotuledin? Dersler nasıl? İçerik ne bölümde
- 2 ay
O kısmı internette bulabilirsin, ben bulamayacağın kısmı anlattım. Ne yapacağın sana kalmış.
- 2 ay
🙏teşekkürler👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayÇünkü sen evlenmek istediğini veya ilişkiye aç olduğunu belli ettiginde karşı tarafta beklenti oluşturuyorsun, kız "niye bu kadar acele ediyor acaba" diye strese giriyor, o enerjiyi veriyorsun.
Bir de tanımadığın kızlara evlenme gözüyle yaklaşma derim, ne olduğunu bilmiyorsun, sana hanımefendi gözükür akşam biriyle yiyisebilir, tanımadan bu toplara girme.
Üçüncüsü en iyi ilişkiler yavaş yavaş baslayanlardir, sabırla, zamana yaya yaya.
Burada uğraşıyorum demişsin. Burdaki profillerin çoğu kız hesaplı gayler, abaza tipler. Adamlar direkt cinsel mesajlar atıyorlar haliyle kızlar da rahatsız oluyor, sen öyle değilsen de seni de öyle görüyorlardır.
21 Yorumla- 2 ay
Haklısın ama bir yerlerden başlamak gerek ben burayı keyfimden kulanmıyorum zaten bir ilişkim olsaydı bu siteye bile girmezdim.
Ve ben niyetimin evlilik olduğunu takılmak olmadığını belittim
Yoksa direk yarın evlenelim demiyorum Tanışırız sonrasını zamana bırakırız
Sevgili oluruz zananla kafalar uyuşursa evleniriz olmasa zaten kader kısmet o yoluna ben yoluma.
Bir de istagranda Tiktokta öok tanışıp evlenenler oldu
Neden burada olmasın ki aynı şey
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
2 ayTürk kızları sosyal yönden vasat. Beyinleri çalışmıyor. Yıllardır kezban diyorlar. Bir gram özeleştiri yapabilmiş ve ilerleyebilmiş değiller. Kafa aynı kafa. Tanışmaya gelen erkeği tersleyen bir tane bile Türk kızı varsa bana kalırsa komple o ülke yobazdır ve o ülkeden bir cacık olmaz. O kültür bok çukuru bir kültürdür. Açık ve net.
Türk kızları ne istediğini bilmiyor. Hem çok aşırı açık giyiniyorlar. Hem de bakire takılıyorlar ve sevişmiyorlar. Amaç ne o zaman? Ailesi bir şey demiyor. Kendi saçma düşünceleri böyle. Bu yüzden Türkiye için cinsel açlığın afrikası diyorlar.
Senin durumuna gelince. Asla ciddi ilişkiyi ve evliliği hedefleme. Direk red yersin.
Sıralama şu şekilde her zaman bütün toplumlarda. Flört->Cinsellik->Sevgililik->Nişanlılık -> Evlilik. Sen direk en son adıma geçmeye çalışıyorsun. Kızlar ürkerler böyle. Ürkütmeyeceksin ceylanı😄
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı.
2 ayKardeşim, önce bir dur, nefes al. Her reddedilme seni eksiltmez; aksine yanlış kapılardan dönüp doğru kapıya yaklaşmanı sağlar. Kendini paralayıp ucuzlatma. Sen ne kadar niyetinde samimiysen, nasibin de seni o kadar bulacaktır. Sürekli kapı duvar oluyorsa, bil ki oralarda senin rızkın, senin huzurun yoktur. Acele edip çizgini, kaliteni bozma; duruşundan ödün verme. Nasip vakte esirdir, vakti gelince o kapı öyle bir açılır ki "İyi ki daha önce olmamış" dersin. Dik dur, duana bak, gerisi zaten helalinden gelir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 aySiz tr de degilde avrupada ya da iskandinav ulkelerinden birinde olsaydiniz isiniz cok kolaydi.
Tr dekilerin cogusu erkek kadin farketmez feodal köylüdür. Sen bu tip insanlarla hem arkadas olamazsin hem sevgili cunku onlarin frekansinda degilsin.
Anlaman gereken sey buralarda bulamazsin cunku bura ozguvensiz ve egolu yetiskin olamamis 30 yasindaki cocuklarla dolu.
Hic bosuna buraya enerji harcama.
229 Yorumla
Cevap sahibi2 ayHa birde saygili yaklasirsan seni ezik ve gucsuz kategorisine koyarlar. Cunku babasindan cevresinde oyle gormus. Korkuyla buyuyen insanlar sana gitmez hocam.
- 2 ay
Çok teşekürler bu desteğil ve güzel fikrin için 🙏
İlk defa biri destekleyici bir yorum yaptı 🙏👍👏👏👏
Cevap sahibi2 ayTesekkur ederim.
Tr de de bulursun fakat cok nadirdir- 2 ay
İnşAllah nasip olur
Cevap sahibi2 ayAllah icin senin istedigin bir hiç kadar. İciniz rahat olsun
Cevap sahibi2 ay@Roosey iste bizimki egitim degil korkutarak bisey yapmaya calisiyorlar.
Ama rus demedim bakin iskandinav dedim.- 2 ay
Farketmiyor sen vermedin ama bi başkası ya da başkaları bu kıyası çok yapıyor sende farklı ırkı kasdediyorsun değişen bir şey yok bu erkeklerin kadına bakış açısından dolayı böyle bu ülkede maalesef ee yine bu ları eğitenin de tr kadını olduğunu düşünecek olursak gayet tabi ama bunun Altında yatan çok sebep var ırk demek çok kolaya kaçan bir cevap
Cevap sahibi2 ay@Roosey aslinda irk dedim yanlis anlasildim. İskandinav bir irk degil bir bolge.
Dikkat cekmek istedigim sey şu, anadolu lu olarak ortadogulu olarak biz cahiliz. Cahiliz arkadas. Farkindalik ve ozguven yok. Saglikli ailede buyuyen kim var burada kimse yok. Var ama nadir.
Bu soruyu soran kisinin de anlasabilecegi tek kisi saglikli ailede buyumus bir kadindir.
Ben ne irk ne erkek ne kadin genellemesi yapiyorum. Hepimizin ortak mirasinin sonucu bunlar.
Cevap sahibi2 ay@Roosey mesela sey diyorlar , iste rus kadinlar cok iyi. Yaw sen rusyada oyle birini bulabiliyorsan tr de de bulabilirdin. Frekans meselesi hersey.
Bunu diyenlerin tr deki varoş kizlarin erkek versiyonundan farki yok takma sen onlari.
Birde mesela sey diyenler var iste italyan erkek ispanyol erkek arkadas bunun irkla zaten alakasi yok.- 2 ay
Biz sıkıntılıyız evet temelde erkeğe kadına yüklenen anlamlar konusunda problemler var erkeğin cinselliği oooo falan diye karşılanırken kadınınki utanç konusu olarak algılanıyor klişe ama erkeklere sünnet olurlar düğün bile yapılır kadınlara her ay regl olunur saklaması gereken iğrenç bişey olduğu öğretilir buda kadının cinselliğini tabu olarak görmesine yol açmasında ne o konuştuğumuz yerlerde doğup büyüyen kadınlarla babaları kondom muhabbeti yapar biz regl olmamızı bile saklarız mantığı anlıyorsunuz dimi
- 2 ay
@Roosey aşırı boş saçmalamışsın.
Neyi düzelteyim ki bütün fikrin saçma
Cevap sahibi2 ay@Roosey kadininda erkeginde sagliksiz yetismesi sonucu iki cins uzerinde de cesitli tabular oluyor. Ama verdigin ornek yarı tabu yarı tabu degil. Baska net ornekler vardi onlari verebilirdin. Neden bunu dedim cunku bak sunnet ile regl i karistirmamak lazim.
İkisini ayni kefeye koyma cunku ayni degil. Birisi her ay duzenli olan bisey digeri ise peygamber efendimizin adi ustunde sunneti. Bu konu islamda var ise bir hikmeti varki peygamer efendimiz tavsiye etmis. Yani bu tartismaya kapali bir konu.
Birde erkege karsi dusman olman iste bahsettigim sekilde seninde dusuk frekansli cevrede buyumen. Ama seni yadirgamiyorum.
Mesela kadinlarda dogum yapar paylasirlar ya da hamileyken gezerler yani buda tabu olabilirmis ama olmamis.
Birde yurtdisinda prezervatif konusunu babasiyla konusabilenleri asla ornek gostermiyorum onlarda ayni b**kun kahverengisi. İste sekulerler asiri sekuler oluyor muhafazakarlar asiri muhafazakar. Yari yari en iyisi.
Benim ornek verdigim sey farkindalikli saygili insanlari ornek veriyorum.- 2 ay
İyide onlar uç kısmındaysa biz de aşırı tutucu ve kapalı kısmındayız o yüzden bu örneği verdim o rahatlıkta yaşayan insanlarla bizi kıyaslamayın diyorum senin verdiğin örnekteki ülkeler de zaten bizim gibi bağnaz ve tutucu davranmıyorlar kadınlarına neresini anlamadın ki söylediğimin
- 2 ay
Roesey galiba ikiniz birbirinizi çok sevdiniz 😂 sürekli karşılıklı yorumlar yapıyorsunuz.
Söz siz ikiniz birliktr çıkı yemeğe Ücreti benden
😉👍 - 2 ay
Kız makara olsun diye 😂🤣
Ciddiye alma dediklerimi
Cidden bazen bu sohbet ortamların çok seviyorum
Bilerek bende konuya dalmak için
Böyle bir koliklik yazdım 😉😂🤣👍
Cevap sahibi2 ayBen babasiyla kondom sohbetini yapanlari ornek vermedim diyorum o kadar rahatlik ta iyi birsey degil diyorum sen bana bizi onlarla karsilastirma diyorsun.
Ben bizi iskandinav bolgesinde yasayanlar insanlarin ruh halleri ile kiyasliyorum.
Saygi bireysellik mesafe sınırlar ozguven kararlilik sogukkanlilik ve farkindalik.
Mesela bak benle tartisirken beni asagilayip kucumsuyorsun sen kimsin ki diyorsun. Burasi ego barindiriyor. Ha iste bak iskandinavyadaki erkek veya kadinla bu konuyu konusuyor olsaydim senin gibi konusmazdi.
Ama seni yadirgamiyorum çevren cahil toplumumuz cahil. Bilmek herseydir. Bizde bilmiyoruz.
- 2 ay
Roosey 🤣👍 Demekki işe yaramış taktiğim. 😂
Ahh be keşke şu ortamlar gerçek hayatada olabilseydi
Kimseyle iki kelime şakalaşılmıyor ya da Tartışılmıyor. - 2 ay
İyide ben sana öyle bişey söylemedim bir agresif tarafım var yok değil zaten çerkezim asabiyim ama son derece saygılıyım zaten her konuda ben burada temelin yetiştiriliş oluşunu anlatmak için örnek verdim sen ısrarla anlamamaya yemin ediyosun senin dediğin ülkede böylemi dedim gittim uç bir örnek verdim bizimkide en tutucu bağnazı diyorum yaln mı senin verdiğin ülke örneğinde kadınları asla böyle görmüyorlar haberin olsun ben onlarla alakalı az belgesel ve film izlemedim bizde kadına verilen değer ile onlarınki çok farklı bizim gibi el alem ne der demiyorlar bireysel hayatlar var onların yetiştirilmesi ve özgürlüğüyle yine biz bir tutulamayız kardeş anla artık aynı şeyi anlatmaya çalışıyorum ama benimde bir sınırım var biz her türlü stres ülkesindeyiz onlar öylemi Allah aşkına gülüyorum sadece
Cevap sahibi2 ay@Roosey evet ben zaten sana onu anlatiyorum. Bireysellik farkindalik ozguven onlarda cok iyi.
Fakat tr de boyle olamama nedenimiz hem erkek hem kadin ikisininde cehaletinin harmanlanmasindan kaynakli.
Elalem ne der meselesi zaten leş gibi bir dusunce.
Elalem sen basarili olunca seni kotu ilan eder. E sebep ne , kiskanclik. Birde sizde gelisime açik bir yapı gordum.
Bu çok iyi.
- 2 ay
Roosey Ben sorarım 🤣 benim işim bu ortalığı karıştırmak 😂👍
Gerçekten bekarım ve gerçekten evlenmeyi düşünüyorum nasip olursa tabiki.
Buradan da ortalığı karıştırmak için yaptım ve gerçekten işe yaradı
(Evlenmek istemem gerçek ama) - 2 ay
Aaa Roosey çok güzelmişsin 😂 neden başta koymadın profilini
Gizlice Stalklardım. 👍🌺 - 2 ay
(Gizli üye) bey pardon Tartışmanızı böldüm Ben aradan çıkıyorum siz devam edin tartışmanıza 🙏👍 tartışmanız çok güzeldi devam edin 😄
2 ayAranacak ya da sokak sokak, insan insan kovalanacak bir şey değil bu. Hayatın kendi içinde sessizce işleyen, bizim acelemize boyun eğmeyen bir ritmi var. Sen ne kadar zorlarsan zorla, ham olan meyve dalından düşmez. :) Vakti gelmeyen kapı aralanmaz. :)
Doğru zaman ne zamansa sen kendini en hazır ve belki de en beklemediğin anda hissettiğinde, hayat onu tam da durman gereken yerde karşına çıkartır. Bazen tek yapman gereken aramayı bırakıp akışa güvenmektir.
Zaten gerçekten senin olması gereken şeyler, sen peşinden koşmayı bıraktığın an seni bulur. Sadece biraz sabır ve akışa teslimiyet gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayBuradaki en büyük sorun kimse görünmüyor profilde. Kim var orada belli değil sonra da Sapız ağlama duvarı.. İlk izlenim için erkek cesur olmali görünüyor profilde olmalı ki biri görünür beğenir o kadar kişinin içinden biri beğenmezn diğeri beğenir. Bunu ASLA BURADA YILLARDIR ANLATAMADIK KİMSEYE🤣 SONUÇ BU. Önce ilk izlenim+sonrası karakter.. Umarım birgün anlarsınız
140 Yorumla
Cevap sahibi2 ay@Yohsss ön yargı bu. Düzgün insan her yerde vardır biraz gözlem inceleme ve karakter ile her şey çözülür
- 2 ay
👍👏👏👏
Cevap sahibi2 ay@Yohsss bana bazı toplumsal eleştirilerimn genel bakışım dolayısıyla ön yargı diyorlar ki seni görmemişler. Biz kadınlar siz erkekler gibi yana yana birini aramayız ama yine de herkesi aynı kefeye de koyamayiz. Toplumda reelde de sosyal medyada da her yerde olduğu gibi kötü çok diye, iyi hiç yok diyemeyiz. Denizdeki kum tanesi o ayrı
Cevap sahibi2 ay@Yohsss yaşın kaç veya doğru mu yazan?
Cevap sahibi2 ay@Yohsss hayır sadece soru sahibine bir örnek vereceğim @sahin_gold beni iyi dinle. Mesela ben şimdi yohsu görüyorum diyelim ki denk geldik bir şekilde onu gördüğüm için ilk izlenim oluştu onun hakkında bir fikrim var. Mesela onu beğendim fotonun da fake olmadığına karar verdim ya da anladım bir şekilde ona ulaşır ya da ona kendimi belli ederim. Yazmasını sağlarim yani radarima alırım. Bunu da Profildeki yorumları cevapları ve sorduğu sorular ile bir fikir sahibi olup onu tanımaya düzgün bir izlenim oluşturdu ise mesaja geçerim. Sonrası tabi kişiliği tanımak ölçmek ve karşılıklı beğeni vs diğer konular da uyduğunu düşünürsek sosyal medya ile ses görüntü ve sonrası reele geçebiliriz. İşte bütün mesele bu
Cevap sahibi2 ay@Yohsss bunların hepsini konuşunca değerlendirebiliriz fakat yarı çıplak bir adam tüm soru ve yorumlari abaza ise işte o zaman da görünümu ona göre eleriz tanışma olmadan sessizce engel yer. Bu yüzden ya göründüğün gibi olmalı herkes ya olduğu gibi görünmeli.. Gerisi herkesin kendi sorunu. Bazılarını görünüm de kurtarmaz işte
- 2 ay
Gizli üye haklısın ama sadece buradaki yorumlara cevaplara ve sorduğu sorulara bakara o kişiyi değerlediremezsin bir analiz çıkaramasın çünkü bu patfomdaki çoğu kişi aynı kişi değil mesela ben burada zaman geçirmek için saçma sapan sorular sorup duruyorum Saçma sapan sorulara cebap veriyorum Biliyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu
Amaç zaman geçirmek buradaki yaptığım yorumlara bakarak hayatta beni çözemezsin
Çünkü yaptığım yorumların %80-90'nı yalan dolan cevaplar tabiki Kendisini belli edenlerde var o da onların enayiliği
Ben yıllardır sosyal medya kulanıyorum
Kimin dolandırıcı kimi sahtekar olacağını bir yerden sonra zaten anlarım
Bu zamana kadar da hiç dolandırılmadın
Kendi halimde birisiyim ama Profilimdeki paylaşımlara ve yaptığım yorumlara bakarsan Tam bir sapık ve ş.. siz gözükürüm ama öyle değilim yani kısacası burada herşeye inanma
Cevap sahibi2 ay@Yohsss ilk izlenim demiştim
Cevap sahibi2 ayİnanmak değil @sahin_gold fakat ilk izlenim mecburen bu şekilde olacak çünkü kişiyi görmüyoruz bilgi yok isim cisim yok e geriye şöyle bir profile bakmak kaldı o konuda da yalan dolan ise zaten güven vermez geçmiş ola. Ben zaten kimseye inanan kanan biri değilim benim kendi ölçütlerim ile kişiyi çözerim fakat bunu yapmak istemek için bile ilk izlenimi geçmesi gerekir o kişinin. Yani sizin gibi hele birini arayan biri için bu büyük yanlış bu şekilde tabi bulamazsınız çok normal
Cevap sahibi2 ayİşte bu en büyük hata, bu şartlarda birini bulmayi beklemek ironi🤣 (Kendi halimde birisiyim ama Profilimdeki paylaşımlara ve yaptığım yorumlara bakarsan Tam bir sapık ve ş.. siz gözükürüm )
- 2 ay
Gizli üye kendince haklısın ilk izlenim önemli Sen hiç duydun mu (Bütün Aşklar Kavga ile başlar) cümlesi kısmen doğru Birini ilk başta yargılayabilirsin yanlış anlayabilirsin ama zamanla tanıdıkça nasıl biri olduğunu bildikçe Hayran vede Aşık bile olabilirsin.
şu an diyelim ki sen Benim profilime bakarsan ve dediğin gibi ilk izlenimle bakarsan Ben kendim söyliyeyim Tam bir Süzme O.. yum Ama gerçek hayatta tanıdıkça aslında bunun tam tersi biri olduğumu farkedersin Hatta gerçekten hiç öyle biri olmadığımı bilip hayran bile olabilirsin
Yani beni sadece dıştan bakarak yorumlamak yanlış
Ben bu platformu makara niyetiyle kulanıyorum
Çoğu yorumum da laf olsun diye
Ama gerçekte bunların tam zıttıyım.
Cevap sahibi2 ayMakara yaptığın kendin olmadığın bir yerde ciddi birini arayan bir paylaşım yapmak da ironi o halde. Ki arıyorsun belli verdigin tın cevaplardan.. o zaman bu şartlarda yıllar da gecse bulunmaz diyorum bende. Düzgün biri benim dediğim gibi yapar ve arar ya da olur gerisi kendi fikrin
- 2 ay
Cidden beni tamamıyla yanlış tanımışsın ve galiba dediğini yapıyorsun ilk izlenimim pek hoşuna gitmemiş ne dersem de diyeyim bu düzelmez bunun farkındayım
Sadece şunu tek söyliyeyim kısa ve ne Bu şu an gördüğün profilimin tam zıttı birisiyim bunu bil yeter.
Ve tabiki Bekarım Allah nasip ederse belki evlenirim biri karşıma çıkarsa ister görücü olsun ister arkadaş ortamı ister internetten hiç farketmez
Zaten direk gidelim nikah kıyalım diye bir şey demiyorum
Zamanla konuştukça sohbet ettikçe bana karşı bir önyargısı varsa duruma bağlı Güzel bir şekilde ayrılırız sevgililik sürecinde
Eğer kafalar uyuşursa zaten bu Evliliğe doğru gider
Burada Bu paylaştığım soru
Sohbet muhabet için kısmen de olsa Ciddi bir soru Kadere kısmete inanan biririm Allah isterse her yerden de karşıma çıkarabilir - 2 ay
@Yohsss Benim için sorun değil Eleştirilmeyi sorun etmiyorun.
Canım sıkılıyor zaten bana da güzel geliyor böyle sohbet muhabet etmek.
Dediğin gibi Ben kendimi biliyorum Allah biliyor beni Kime ne desem de boşa vakit kaybı biliyorum.
Yinede Zahmet edip yorum yapıyorlar ben onlara cevap verme gereği görüyorum
Bence gayet güzel böyle tartışmak 🙂👍 - 2 ay
Tabi zaman geçiyor ben buraya kimsenin evlenmek için girdiğini düşünmüyorum hanımefendi fazla ciddiye alıyor sanırım hepimiz gerçek hayatın dışındaymışız gibi takılıyoruz karşımızda konuşamayacak insanlar burada rahatça konuşabilyor göz ardı ediyoruz çünkü bizi tanımıyorlar bizi boş insan olarak da görebilirler haklılar ama bilmiyorlar ki işletmelerimiz olduğunu yoğun geçtiğini hedeflerimizi aile yapımızı bilmediklerinden yargılayıp duruyorlar
- 2 ay
Hanfendiyi suşlu görmüyorum kendisince haklı burada ilk izlenim önemli ama bilmediği Burada kimse kendisi gibi olmadığıdır Herkes olmak istediği kişi gibi davranıyor
Burada ister bir zengin gibi takıl ister bir sapık gibi ister bir yazar filozof gibi kimse karışamaz
Bende vakit geçiriyorum
Vaktim yok çevrem yok Evden işe işten eve gidip geliyorum
O yüzden ister burdan ister başka platformlardan kafa dengi biri denk gelse neden olmasın Kader kısmet kim bilebilir nereden önüne çıkacağı
Ben çabalamasam Sürekli işe git gel yapsam nasıl evlenicem Zaten Akrabalardan bir hayır göremiyoruz yardımcı olmuyorlar hatta köstek oluyorlar
I yüzden bende kendimze başka yollar deniyorum şans kader
Cevap sahibi2 ay@Yohsss yargı nerede. Ben bu sitede eskiyim kimseyi ne ciddiye ne de tiye alıyorum ama bir bildiğim varsa herkes görüldüğü gibi olmalı ya da olduğu gibi görünmeli. Yoksa kimsenin kimseyle işi olmaz. Birini arayan da kendini belli etmeli profili ve kendi farklı oynamamali. Benim kimseyle işim yok olsaydı gizli de olmazdım 😉 @sahin_gold sizin profili de incelemedim bakmadım bile gerek görmedim sizin yazdıklarıniza göre cevap verdim fikrim geçerli ve genel. Kişiyi bağlamaz hadi by
Cevap sahibi2 ayBilmediğim şey değil kimsenin kendi gibi olmadığı. Bende bundan bahsediyorum fakat anlatamadıgim arayışı olan sizler gibilerin kendisi olması gerektiği. Amaca hizmet her zaman hayat kurtarır. Siz giderken ben geliyordum 😉 hem gördüğünuz aralık yaşım, hemde burada Master olmam sebebiyle zaten yine yıllar olarak sizi ikiye katlarım😉 yani bu sitenin ruhunu iyi bilirim
- 2 ay
Gizli üye 🙏 Yaptığın yorum için teşekkürler saygı duyuyorum fikrin için.
Sohbetin gayet güzeldi eleştirilerin de benim için hiç sorun değil profilime de bakabilirsin.
Zaten çoğu kişi gerçekte burada soru sormaya gelmiyor Zaten her sorunu cevabı internette bulunuyor Yapay zeka uygulamaları cevaplıyor.
Asıl amaç sosyalleşmek sohbet muhabet etmek bunu biliyorum
Sakın inkar etme sen de bu yüzden buradasın
Belli ki zeki birisin burada saçma sorular sormaya gelmedin vakit geçirmeye geldin belli zaten. 🙏 - 2 ay
Bildiğin bir şey var ve aksini diretmeye çalışıyorsun sevgili gizli üye sitede herhangi bir amaç gütmeyen bizler günlük yaşantıdan kaynaklardan bunalmış kafa dağıtmaya çalışıyoruz zaten yeteri kadar açıklama yapmak zorunda kaldığımız insanlar var en azından burada yapmayalım değil mi dostluklar bir tuşa bakıyor burada engel yedin mi bir daha ulaşamazsın çokta ciddiye alınmaması gerekiyor buranın
Cevap sahibi2 ay@Yohsss hala aynı şeyi söylüyorsun 🤣 adam ciddi ciddi arayışı olduğunu soru açmış sen hala kimsenin belli bir amacı yok diyorsun. Bu kişi @sahin_gold için konuşuyoruz soru ve cevaplar onun içindi baştan beri 🤦
- 2 ay
Gizli üye kadere inanıyırum ve bunun nereden geleceğini hiç bilemesin
@Yohsss benim için sorun değil boş ver
Ben kendimi biliyorum sorun yok yani 🙏
Cevap sahibi2 ay@Yohsss sen öyle san. Adam arıyor ve bu da gayet normal. Yorumlara verdiği cevaplar da ortada. Çok yorum okurum en son çare nete yönelmiş. Yanlış da değil.. Herkesi kendin gibi sanmaktan vazgeç. Adam Zeynep diye soruyu güncellemiş dediğin şeye bak🤣
- 2 ay
Zeynep diye güncellemedim
KS otomatik karıştırmış araya ben onu oraya yazmadım - 2 ay
@Yohsss 😅🙏 Teşekkürler beni düşündüğün için yinede sorun değil.
Cevap sahibi2 ay@Yohsss sana özelden mu yazdı bunları🤣 ortalığı karıştıran sensin biz onunla baştan beri anlaştık oysa. Neyse by dedim yine kapatmıyorsunuz konuyu cevap oluşturmayalim artık en iyisi. Ben kimseyi zorbalamam ayrıca 🤣 gerçek neyse onu yazarım
Cevap sahibi2 ay@Yohsss belliydi sinirleri bozuk olan sensin. 🤣Onunla bir sorunumuz yok oysa konuştuk bitti
- 2 ay
😅🤣 @Yohsss mütevazılık değil bence gerçekler yalanı sevmiyorum sadece.
GizliÜye sen de belli bana pek kanın ısınmadı ve haklısında başka bir diyeceğim yok Kendine iyi bak Allah ikinizin gölnüne göre versin 🙏🌺👍
İnsanlar garip helal yoldan ilerlemek istersin ve evlenmek istersin karşına çıkmaz ama bakınca da karşı cinste de çok evlenmek isteyeni görürsün. Madem kızlarda evlenmek istiyor neden karşımıza çıkmıyor... Nasip işi işte bilemiyorsun.
21 Yorumla- 2 ay
Yanaşmıyor kimse evliliğe
- Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı.
2 ayAynı şeyleri yaşıyoruz. İnstagramı kapattım artık. Güzel çirkin diye ayırmıyorum ama önüme ne doğru insan çıkıyor ne de karakteri oturmuş birisi. Bu halde gider dururuz 😒
24 Yorumla- 2 ay
Allah yolumuzu açık etsin
- 2 ay
Amin gardaşım Amin. Verecekse de hayırlısını versin. Bu devirde evlilik kumar oyunu olmuş. Yavaş eşin iyi biri çıkıyor ya da kötü.
- 2 ay
Laderimiz neyse o olur hauyırlısı bakalım
- 2 ay
Amin
çok belli ediyorsan insanlar korkuyor olabilir. çevremde böyle erkekler var. hemen evlilik ya da ciddi ilişki konuşup karşo tarafı korkutursunuz. akışına bırakın rahat olun eğlenin. sonunda zaten kafanız uyuşuyorsa olur. eğer karakterin yüzünden ayrıldılarsa hep kendini geliştirmeye çalış.
27 Yorumla- 2 ay
Zaten direk nikahı basalım evlenelim demedim ki
Bu bir tanışma süreci bir de niyetimin takılmalık olmadığı bilsin ona göre gelsin
Dediğin gibi zamanla Tanışılır Sevgili olunur sonra evlenilir
* diyelimki sevgiliyken kafa uyuşmadığını farkettin ayrılırsın.
Buna bir dediğim yok - 2 ay
ya genelde şu anki kadınlarda ben takılmalık değilim dediğinde heyecanları kaçıyor. kendi arkadaşlarımdan duydum bizzat. heyecanlı değil elde edemiyorum diye. belki de ondandır🤷🏻♀️ 4 yıllık ilişkim var kendisi de ağırdan sattı kendini ilgimi çekti gerçekten. hem kadın hem erkek bir anda niyet belli edince karşı taraf için heyecan ölüyor sanırım
- 2 ay
Heyecan dediğin bir saçmalıktan ibaret
Kim istemez iyi bir eş Sadakatlli bir eş
İşinde gücünde bir eş
Eşine doğacak çocuklarına bağlı bir eş
Asıl bunlar önemli - 2 ay
Heyecan da yaparım yerki sevililik olsun daha başlamandan yapılmaz ki zamanla her şey
- 2 ay
Yani 😏👍
2 ayBuradan ciddi ilişki düşünmen kadar saçma bir şey yok yaşın 27 ise ve asosyal değilsen mutlaka bulman gerekir dışarıdan, çalıştığın yerden, konu komşundan veya görücü usulü gibi bir sürü seçenek var
21 Yorumla- 2 ay
Yeni bir yere taşındım 4 ay oldu arkadaşım yok ve Kolu koşu kimse ilgilenmez Akrabalardan da hiç hayır görmedim
Çalıştığım yerde kimse yok hepsi erkek ve evli ve bikaç yaşı büyük kadın var yani her şekilde şansızım
Bende son çare burayı yani internetten bulmayı deniyeyim dedim
Bazen kısmet denilse de bunun için çaba gerekiyor birini bulduğunuzda da fedakarlık ve incelikler yapmalısınız ama hemen sevip koru körüne aşık olup acı çekmeyi bı kenara bırakacak olunursa
11 Yorumla- 2 ay
Ben de aynı düşüncedeyim
Direk yarın evlenelim demiyorum Bu sadece tanışma süreci ve tabikide sevgililik süreci de olacaktır bunlar olurken de Kafa yapıları uyuşuyormu uyuşmuyormu zaten anlarsın diyelimki 1 sene sürdü sevgililik bu süre zarfında zaten anlarsın doğru kişmi değilmi ona göre devam edilir ya da bırakılır.
Benim tanıdıklarımda birkaç kişi de bu şekilde tanıştı şu an 2 kişi evli 1 kişi de nişanlı
Artık bu yeni devirde Akrabalar destek olmuyor kimseye ancak kendisi bulmalı ama nedece Çalışarak ta bulunmuyor Evden işe işten eve zor oluyor bu sebeple sosyal mecralar buna yol oluyor. Ve bu ayıp değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
2 ayevlenince başın göğe erecek mi sanıyorsun. evlilik güzel bişey olsa devlet eliyle kontrol edilmezdi. özel şirketler türerdi evlilik için.
23 Yorumla- 2 ay
Zaten var da devlet izin vermiyor
Edepsizlik olarak algılanıyor
2-3 sene önce bir Caffe açıldı Sevgili bulma Caffe'si Delet el ettı kapattılar - 2 ay
evlilik ile sevgili bulmayı aynı kefeye koyuyorsan ölmeyi bayılmak sanıyorsundur da sen.. hadi abicim başka yere yorum at.
- 2 ay
Kader şen şu an benim paylaşımdasın bana kapıyı gösteriyorsun gitmesi gerekecek biri varsa o sensin.
Bir de Sevgililiğin ama cı sevişmek mi sadece Evlenmek il başı Sevgili olmakla başlar
Sevgili olmadan nasıl evlenilir
Sen galiba evlenenlerin hepsini Görücü usulu evlendiğini zanediyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
2 ayOglum boş ver ciddi ilişkiyi
Enayimisin evleneceksin
Sen hiç düzgün adamların mutlu oldugunu gördün mü?
Garibanın yüzü gülür mü? Gülmez awq
boş ver
24 Yorumla- 2 ay
Öyle de bekar mı kalak ne yapak
- 2 ay
Kal Her gün ölecegine bi gün öl
- 2 ay
Var beee 👍👏👏
- 2 ay
Ben öldüm dirildim Bana kalpsiz diyorlar
Herkes öldürür oglum sevdigini
Merhametlisi bıcakla öldürür
Çünkü bıçakla ölen çabuk sogur
Bak sevme kimseyi Niye mi?
Seversen en çok seni üzerler
Bu soktugumunun dünyası böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
2 ayAdı üstünde nasip yani. Aramakla bulunan bişey değil
37 Yorumla- 2 ay
Aramayarak ta bulunmaz
Kaderinin ayağına beklememelisin çaba göstereceksin ki Allah ta en iyisini denk getirsin
Senle tanışalım olmazmı sohbet muhabet - 2 ay
Ona buna yürüyüp, önüne gelenle tanışmaya çalışan insanlarla tanışmıyorum üzgünüm
- 2 ay
Benim de kendime göre bi kalite seviyem var.
- 2 ay
Olmadığı için yapıyorum zaten
Ve bunun kalite ile ne alakası var
O zaman senin hiç sevgili ya da eş sahibi olmaman gerek
Çünkü her erkeğin illaki bir sevgilisi olmuştu ve kalitesi düşmüştür senin deyiminle.
Ayrıyetten bunu kalitesizlik olarak görmek bile saçmalık kime ne yapmışım Hepimiz burada Anonim'iz kimseyi tanımıyoruz bile
Neyse kime ne anlatıyorsam boş ver. - 2 ay
Benim demediğim şeylerle alakalı ne kadar çok alakasız çıkarım yapmışsın. Kaliteyi düşüren aynı anda bir sürü kişide şansını denemek ki onu anlamak için de fazla bir çabaya gerek yok. Yorumlarından kime ne kadar yürüdüğün anlaşılıyor zaten. Hadi şimdi güle güle
- 2 ay
Burayı sırf can sıkıntısından kulanıyorum ve pek çok platformada sayfalarım var kimseye gerçek anlamda yazmıyorum belki inanırsın belki inanmasın bu sana kalmış ve burada yazdıklarımın hemen hiç bir şeyi gerçek değil.
Belki sen bu siteyi başka amaçlarla kulanıyorsundur bilemem ama benim tek amacım zaman geçirmek ve cansıkıntısı
Her gelen yorumlarıma bakarak beni değerlendiriyor Bilmiyorlar ki istesem çok düzgün yırumlar yapabileceğimi ama yapmıyorum sürekli bunlara bakarak beni kendiniz gibi zanedebilirsiniz bu gayet normal çünkü sizler sadece gözünüzün gördüğüne inanıyorsunuz ama ben sizlerin göremediğini görüyorum
İçlerinizde pek çok kişini aslında hiç kız olmadığını fake olduğunu ve pek çoğunuzun da burada gerçekten soru sormak için gelmediğinizi gayet farkındayim kimse Sa.. la. k değil her sorunun cevabı internette bulunuyor Hepinizi amacı burada sosyalleşmek ve zaman geçirmek.
Pek çoğunuz da buradaki abazalardan aldığını övgilerin ve mesajların keyfiyle burada takılıyorsunuz bunun da farkındayım
Neyse belli ki bu yazdıklarım epey zoruna gidebilir o yüzden bu yazıdan sonra artık yorum yapma Herkesi de kendi zihniyetinle karıştırma. 😉
- 2 ay
Zoruma gidecek bişey yok çünkü boş yapmissin. Yazdığın hiçbir şeyi de üstüme alınmadım. Çünkü kişi kendinden bilir işi. Bu yazdığın şeylerin hepsi belli ki sende olan özellikler. Zihniyetini belli ediyorsun sadece. Senin gibiler benimle aynı kulvarda değiller. Önüne gelene yürüyenleri anlayabilecek aklım var çok şükür. Vakit geçirmeye geliyorum desen bile kimse kendinde olmayan şeyleri yorumlara dökmez. Ha yazdığın şeyler kendinle alakasizsa da yalancının tekisindir. Yani iki açıdan da her türlü dibe batık durumdasın. Kendini daha fazla rezil etme ve benimle de bi daha muhatap olma
2 ayBen de evlenemiyorum bununla alakalı danışmanlık satın aldım bilinçaltımızdaki blokajlar evlenmemize engel oluyormuş
13 Yorumla- 2 ay
Gel benle sen evlenelim Kaderimizde belki ikimiziz. 🌺❤️
- 2 ay
Hangi şehir burcun ne boyun kaç
- 2 ay
İsatanbul 170 aslan
Detay istersen özelden konuşalım buradan olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
2 ayAdam ne güzel evlenmek istiyor adabinla usulünce
Reddetmeyin adami da hayat kısa bekleyecek zaman yok12 Yorumla- 2 ay
🙏Çok Teşekürler bu güzel desteğin için 🙏👍👏👏
- 2 ay
Eyvallah reis
Ya da bırak evde otursunlar bekar
Sen düşünme onlar düşünsün
Gizli Üye(36-45)2 ayDaha yaşın kaç oğlum? Ben senelerce bir tarafımı yırttım dünyamı düzene sokup ahiretimi kurtarmak için evleneyim diye. Ama hiçbir şey değişmedi. Yaşım 45 oldu. Bu saatten sonra evlenmeye hiç niyetim yok
13 Yorumla- 2 ay
Senin vakit geçmiş benim daha 27 ben de 35-40 olsam bende istemezdim
Umudum halla var
Cevap sahibi2 ayUmarım mutlu olursun
- 2 ay
Teşekkürler çok sağol 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Kadınların "ciddi ilişki istiyorum" dediği şey senin sandığın gibi "iyi niyetli bir adam bulup mütevazı bir hayat yaşayayım" değil.
Ya çok yakışıklı birinin gelip kendileriyle ciddi düşünmesini isterler, ya çok zenginin, ya da fırlamanın tekinin.
Ortalıkta "ciddi ilişki istiyorum, düzgün erkek bulamıyorum" diyenler %99 böyle.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Öyle denk gelmez kardeşim ya isin var mı önce burada çok boş adamda var kizlar boş adamla neden ilişki düşünsün?
İşim gücüm var diyorsan da çevremden ailen bulur sana
11 Yorumla- 2 ay
İşim gücüm de var Evim de var Durumum da orta hallice.
Sorun şu Yeni bir yere taşındın ve Çalıştığım ortam hepsi erkek birkaç kadın var biri tek bekar o da yaşı çok büyük diğerleri de evli ve Çevrem hiç yok işten eve evden işe Akrabalar desen hiç bir hayırlarını görmedim sadece zararları dokunuyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
2 ayÇünkü odak noktan bu ve uğraşmak, üstünde düşmek her zaman ters etki yaratır.
11 Yorumla- 2 ay
Eee ben ne yapayım ki
Zamana bıraktım yaşım oldu 27 böyle giderse 35-40 olacağım bu seferde artık ben istemem
Normalde ilk defa bu yıl evlilik konusunda paniğe girdim Galiba yaş geçtikçe bu duygu geliyor Daha önce hiç umrumda değildi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 ayBurada? Burası ne kadar güvenilir bir yer ki , ya da insanlar?
13 Yorumla- 2 ay
Kader kısmet olursa olur
- 2 ay
İnsan kaderini biraz da kendi belirler :)
- 2 ay
Ya öyle de zaten o yüzden ben de burada açıkça niyetimi belli ettim
Bir kaç kişi denk geldi ama nedense hiç biri ileri gitmek istemiyor
İsim soruyorum olmaz diyor yaş soruyorum söylemem diyor eeee nssıl olscak bu iş takılıyor bir yerden sonra
2 ayakisina birak, tecrübe olarak gör, elinde sonunda en iyisini allah nasip etsin hakkinda
11 Yorumla- 2 ay
Çok Teşekkürler 🙏
Gizli Üye(30-35)2 ayyıllardan beridir bende aynıyım bro. adam akıllı düzgün kız bulmak cidden mesele. bana uygunkız yas aralıgı (30-35) hala evlenmemişse maalesef ıskartalar kalmıs oluyor.
13 Yorumla- 2 ay
Burada birini buldum benle konuşmuyor
Yaptığım bazı yanlış yorumlar için 😕
Ama işte ciddi ilişkim olursa zaten burada takılmam bile
Cevap sahibi2 ayiyi bakalım
- 2 ay
🙏👍
Gizli Üye(30-35)2 ayBende bulamıyorum değişik sorunlarım Allah helal yoldan seni seven birini nasip etsin, az çok demeden birikim yapp…..
21 Yorumla- 2 ay
Allah razı olsun bu güzel yorumun için 🙏 darısı senin başına inşallah
Gizli Üye(25-29)2 aysen ilk tanismada, flort asamasinda hatta ilk aylarda iliski rayina oturmadan evlilik dersen karsindaki tabi kacar. ne bu acele ya iyi misin? bence bu kadar aceleci oldugun icin kaciriyosun insanlari kendinden. hic bi kiz tamamen tanimadan en az 1 bucuk 2 sene gecmeden evlilik istemez dusunmez. ha istisnalar vardir tabiki ama buyuk cogunluk bu sekilde. bu kadar arayista olma cok itici karsindaki kiz icin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBirader buradan arıyorsan kusura bakma gülerim. Arkadaşının arkadaşı gibi tanıdık vasıtasıyla birini bulman etkili olur.
11 Yorumla- 2 ay
Yok işte Çevrem yok arkadaşım yok yeni taşındım 4 ay oldu
Akrabalarım da hiç hayır yo hiçbinde
Ne yapayım bende başımın çaresine bakıyorum
Gizli Üye(30-35)2 ayDirekt evlilik diye yaklaşman bir anda korkutuyor olabilir yani insanlar sorumluluklardan çekiniyor biraz
23 Yorumla- 2 ay
Eee o zaman kimse Evlenilecek erkek yok Ciddi erkek yok demesin
Ciddi erkek dediğin maksimun 2-3 ay sevgili olur 5 ay içinde de evlenir.
Eğer takılmalık istiyorlarsa öyle demesinler açıkça Takılmalık srvgili istiyoruz desinler
Ve yıllarca 5 yıl nişanlı kalsınlar en sonunda da yarıyolda bırakılsınlar aldatılsınlar
Sonra neden aldatıldım diye erkeklere suç atsınlar
Saçmalık
Cevap sahibi2 ayBuradan bunu anladıysan tamam
- 2 ay
Yani?
Gizli Üye(18-24)2 ayProfilini bir inceliyim dedimde ciddi sorunların olduğunu düşünüyorum paran ve tipin bile olsa bir kadın seninle evlenmek istemez bide yazmışsın 18 yaş diye kendin 27 yaşındasın hiç sağlıklı bir birey değilsin
33 Yorumla- 2 ay
🫂🙏🌺
- 2 ay
En doğru cevap seninki sanki ben uğraşmadım o işle inceleme falan ama inceleyip bakmışsın güzel de yorum çıkarmissin noral hayatında da demek ki sorunlar var kişilik le alakalı soruyu soran kardeş sende okursan önce psikolojik sorunların varsa duzelt sonra çevrende yardımcı olur.
Benim bir arkadasim var mesela evli erkek ama normal değil o şu an bekar olsa ben kız bulmam ona öyle düşün - 2 ay
@Pnomini
Beni tanımıyorsun ama bana karşı sanki beni çok tanıyormuşsun gibi eleştiriyorsun. Sagı duyuyorum fikrine ana birni gerçekte tanımadan eleştirme bence
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
2 ayTanışır tanışmaz kimse sana bir şeyin garantisini veremez ki. Sadece yaşamaya odaklanman gerekiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayresmine profile yükle kimsin necisin belli olsun
111 Yorumla- 2 ay
Sen de ilk öce Gizli üye olmaktan çık profilini yaparak yorum yap bu fkri belirt bence
Kimsin necisin belli değil
Cevap sahibi2 ayevlenmek isteyen ben değilim sizsiniz
- 2 ay
Ya onu anladım da zaten iteyen biri özele gelir tanışırız sora başka platformda konuşulur bohbet edilir görüntülü görüşülür kafalar uyarsa yüzyüze görüşülür
Ben demiyorum bu Anonim hesabımla evlensin.
Cevap sahibi2 ayözele nasıl gelsin mesajlarınız kapalı
- 2 ay
Burada Dm ya da Özele yazsa Takp atarım o da atar konuşuruz bu kadar kolay
Cevap sahibi2 ayyazılmıyor ki size
- 2 ay
Takip at bende takip atarım o zaman açılıyor
- 2 ay
Sen gilisin sana takip atamıyorum sen at ilk görünmüyorsun
- 2 ay
Neden takip atmadın?
Cevap sahibi2 aybana göre demedin başkaları için dedim
- 2 ay
Haa pardon ben yanlış anladım 🙏🌺✋️
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
Hayat bazen seçim hakkı vermez insana.
Yaşamak istediğin gibi değil, yaşanması gerektiği gibi yaşarsın.10 YorumlaYani bu şekilde isteyp hareket edince çok normal değilde sorunlu tip olarak görünürsün ondan olabilir mi acaba?
25 Yorumla- 2 ay
Ne alaka Evlenmeyi isteme Sorunlulukla ne alakası var
Yaşın 27 olmuş evlilik çağım geldiğini düşünüyorum
Allaha şükür işimde gücümde sıradan biriyim hiç bir kusurum da yok
Tipime de bir şey diyemem göreceli bir kavram
Bence tipim orta derece
Yani hiç bir sorun yok - 2 ay
Birini tanımadan sakın önyargılı olma
Artık devir değişti millet internetten tanışıyor
Benim tanıdığım 4 kişi bu şekilde tanıştı 2 kişi evli 1 kişi de ağustosta evleniyor 1 tanesi de sevgili aileleri tanıştı.
Tanışmaları da 1 Tanesi PubG Oyununda 2 tanesi İnstagram da 1 tanesi Tiktokta
Hepsi de mutlu mesut.
Ve ben sırf evleneyim diye istemiyorum
Bende insanım isterim güzel bir eşim olsun yuvam olsun Allah nasip ederse evlatlarım olsun.
Bunları istemek ne zaman suç oldu. - 2 ay
🙏Çok Teşekkürler fikrini güzelce bellirtiğin için 🌺🪷💐 iyi günler 🌺
Burdanmı yani? Bu siteden? Sen baya riskli işlere atılıyon bence… bence dışarıda gördün bir kın yanına git tanışalım de konuş, burada göze aldığın riskten daha kârlı bence
05 Yorumla- 2 ay
Sonra dışardaki kız da Direk polisi arasın beni sapık diye şikayet etsin
Bence normali daha riskli - 2 ay
Bede o kadar cesaretli kız görmedim hesi çok tehlikeli
- 2 ay
Şansızım ben kim geliyorsa bir şekilde geri giddiyor 😕
2 aySorumluluk almıyor olabilir misin? ya da yanlış insan denk geliyor insanı tanımadan yola çıkma
12 Yorumla- 2 ay
Tam aksine zaten sorumluluk almak için evlenilir Sorumluluktan kaçsaydım zaten evlenmek istemezdim.
Acelem yok biri delse de iyice tanışmadan ciddi adımlara geçilmez bir sürek gerekiyor tanışma sevgililik vesayre - 2 ay
Sadakat saygı konularına dikkat ediyor musun? Bence ciddi ilişkide bir kız ilk o izlenimine bakıyor o vibe yok mesela
Çirkin olabilirsin ya da toksik biri kaba serseri ya da hapçılara benziyorsun dur belkide 145 falan boyun neden çok olabilir
11 Yorumla- 2 ay
Çirkinlik Tip göreceli bir kavram ama kendimce Sradan orta derece bir tipim var, Ama diğer hiç biri doğru değil. 👍🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
2 ay10 Yorumla
2 aySen sevdiğinle evlenmek değil sadece evlenmek istiyorsun. Yaşın hala genç hatalı bir evlilik yapacağına hayırlısını bekle
11 Yorumla- 2 ay
Burada tanışıp kunuşup kafalar uyarsa devam edicez
Zaten burada kaç kişiyle konuştuk kafalar uyuşmadı iptal oldu
İllaki olacak diye bir şey yok
Ve diyelim ki olsa direk evlenmicez bira zaman geçiririz sevgil kalırız iyice tanıyana kadar
Gizli Üye(36-45)2 ayparam, yatım, katım, arabam var falan diye paylaşımlar yap.
kızlar sana gelir.
11 Yorumla- 2 ay
Yalanmı söyliyeyim yok ki
İşim var Allaha şükür Evim var yeterli değilmi
2 ayKardeşim neden bu kadar kafayı yedin evlilik diye geç kalmaktan mı korkuyorsun
24 Yorumla- 2 ay
Kafayı yemedim de ama geç kaldığımı yavaş yavaş hisediyorum 2-3 sene sonra 30 olacam bu sefer hiç kimse istemez
- 2 ay
30 sadece bir sayı bu kadar takılma yaşa
- 2 ay
Aceleye getirip pişman olacağın bir evlilik yapsan daha mı iyi
- 2 ay
Zaten acele etmedim diye bu yaşa geldim bilseydim 25 olmadan biriyle sevgili olup evlenirdim
Tabiki dediğinde haklısın kötü bir evlilik bekar kalmaktan daha zordur
2 ayBuradaki kızların çoğu liseli Harun abiler. Bence boşu boşuna kürek çekme yapay zeka ile dolandırılırsın bu gidişle.
10 Yorumla
2 ayNasipten öteye köy yok. Bu aradan bulana denk gelmedim ama oyundan bulana denk geldim.
12 Yorumla- 2 ay
Nasip biz elimizden geleni yaptıktan sonra devreye giren kısım. Belki de sorun nasipte değil yanlış yerde veya yanlış yaklaşımlarla arıyor olmamızdandır.
- 2 ay
Ben de Oyunda Yani PubG de tanışan evlenen gördüm İnstagram 2 kişi 1 Tiktok 🤣
Cidden artık çoğu kişi internette tanışık görüşüyorlar
2 ayYüz yüze bire bir görmediğin kimse için umutlanma derim
11 Yorumla- 2 ay
Zaten burada evlenicez demedim
Nurası sadece bir Tanışma yeri zamanla kafalar uyuşursa Numaralar verilir sevgili olunur ve ilerleyen zamanda da yüzyüze görüşülür eğer sorun çıkmasa evliliğe kadar gider.
Gizli Üye(30-35)2 ayNamaz kıl, sadaka ver, dua et bence bu kadar takarsan mutsuz olursun zamana bırak
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Gerçek hayatta tanıyamıyor insan burdan evlilik mi olur?
20 Yorumla
2 ayNasibini bulana kadar böyle olur ki belki ufak bir şeyden neden bitti dersin halbuki seni nasibine götüren biseydir bilemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayisteyen erkek 1 gunde bile gider imza atar sen istemiyorsundur kendini kandirma evlilik degil baska bisey istiyosunur
11 Yorumla- 2 ay
Allah şahidim olsun ki kötü bir niyetim varsa yaşamayı nasip etmesin.
Ben cidden çok ciddiyim Kafa dendi birini bulursam Tanışıp Sevgililik sürecinden hemen sonra Evlenmeyi düşünüyorum
Epi topu Tanışma ile evlilik 6 ay sürmez
Bana kalsa 3 ay ama Biliyorum hiç bir kız bu kadar acele olmasını istemez hatta 1 yıl bile diyebilir.
Ben eğer Allah nasip ederse kız ne zaman isterse ben direk hazırım Bu kadar net ciddiyim.
Yeter ki kafa dengi birini bulayım.
2 ayNasip diye bişi var şu an evlenmek nasip değil demek kiiiii
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
2 ayCevap basit... fazla bodoslama ilişkiye başlamak istiyorsun ve bu bir kadını korkutur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Burada mı çok uğraşıyorsun aslanım :d e öyle demişsin
10 Yorumla
2 ayBiz bence evlilik konusunda son şanslı nesildik bizden sonra iyice her şey bozulmaya başladı şimdi de herkes menfaat ve ego peşinde olmaya başladı
10 YorumlaNasıl laf yiyorsun mesela ne diyorlar ki
23 Yorumla- 2 ay
Diğer yorumları okursan zaten anlarsın Milletin beni nasıl linçlediğini.
Gören de herkes ParılPak bir ben sorunluyum. 😒
Neyse boş ver
- 2 ay
😂👍 taman.
Teşekkürler🌺🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
m 2 ayBaşka kadın dene
21 Yorumla- 2 ay
Zaten öyle kim çıkarsa
Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Aynı durumdayız keşke düzgün biri karşıma çıksa
28 Yorumla- 2 ay
Kaç yaşındasın?
- 2 ay
Yaşım çok küçük senden şans iştec🙏🌺
- 2 ay
Yaşın benden büyük olmaz yinede teşekürler
- 2 ay
- 2 ay
@_nasipsizbiri kriterlerim yüksek değil çaba da sarf ediyorum ama henüz bulamadım
- 2 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayNasip mutlaka vardır biryerde
23 Yorumla- 2 ay
Nasip kader kısmet
- 2 ay
Aynen öyle
- 2 ay
👍👍
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Burdan evlilik yapmak istemek de ne biliyim git gerçek hayatta ara
00 Yorumla
2 ayHer şey zamanı gelince olur sen ne kadar uğraşsanda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayCiddi ilişki ve evlilik istiyorum deyip önüne gelen herkese sorarsan emin ol hiçbir kadın seninle ciddi düşünmez hatta alay edip özgüvenini kırarlar 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayZeynep nerdesin :( keşke korkutmadan yaklaşsaydın kıza
00 Yorumla - Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat