Hayatıma birini aldım. 1 ayın sonunda kendini göstermeye başladı. Açıklamaya bakar mısınız?

Aslında hâlâ çok empatik yaklaşıyor, bana karşı iyi ve özverili. Beni iyi hissettirmek için çabasını görüyorum eylemlerinde. Ama hep yaşadığım ve öğrendiğim şey: erkek bir şeyi söylüyorsa, ona hayır sen öyle değilsin demeden önce dur ve dinle. Bana dedi ki: benimle kadınlarla aram hiç iyi olmadı. Hep kendimi düşünüyorum. Ve öfkemi kontrol edemiyorum. Bana da dedi ki biliyorum sen sakin birisin (bu arada ben de sinirli biriyim ama o bu yönümü hiç görmedi) bu arada 5 yıllık arkadaşım kendisi aslında. Ama yakınlaşmamız 1 ay oldu. Çok şeyi kafaya takan, yardımsever, iyi kalpli birisiydi arkadaşımkən. Ama ilişkide belki de böyle biri değil. Bu sözleri bana biraz bunları düşündürdü. Ne diyorsunuz?

Belki de bu sefer hislerime göre değil de strateji ile ilerlemeliyim ve bu sefer ilişkideki güçlü ve ulaşılmaz taraf ben olmalıyım. Çünkü duygularımla hareket edip kendimi açmak, ilişkinin sonunda beni yıpratan tarafa attı her seferinde.

Hayatıma birini aldım. 1 ayın sonunda kendini göstermeye başladı. Açıklamaya bakar mısınız?