Aslında hâlâ çok empatik yaklaşıyor, bana karşı iyi ve özverili. Beni iyi hissettirmek için çabasını görüyorum eylemlerinde. Ama hep yaşadığım ve öğrendiğim şey: erkek bir şeyi söylüyorsa, ona hayır sen öyle değilsin demeden önce dur ve dinle. Bana dedi ki: benimle kadınlarla aram hiç iyi olmadı. Hep kendimi düşünüyorum. Ve öfkemi kontrol edemiyorum. Bana da dedi ki biliyorum sen sakin birisin (bu arada ben de sinirli biriyim ama o bu yönümü hiç görmedi) bu arada 5 yıllık arkadaşım kendisi aslında. Ama yakınlaşmamız 1 ay oldu. Çok şeyi kafaya takan, yardımsever, iyi kalpli birisiydi arkadaşımkən. Ama ilişkide belki de böyle biri değil. Bu sözleri bana biraz bunları düşündürdü. Ne diyorsunuz?
Belki de bu sefer hislerime göre değil de strateji ile ilerlemeliyim ve bu sefer ilişkideki güçlü ve ulaşılmaz taraf ben olmalıyım. Çünkü duygularımla hareket edip kendimi açmak, ilişkinin sonunda beni yıpratan tarafa attı her seferinde.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum seni biraz germiş gibi hissettim, haklısın da! 🥺 Bir aylık ilişkide bu kadar açık konuşması aslında güzel bir şey ama geçmiş tecrübelerin seni tedbirli olmaya itiyor, bu çok doğal. Bence en güzeli, o sana kendini anlatırken hem dinlemek hem de kendi iç sesine kulak vermek. 👂 İlişkide kendini korumak, strateji kurmak değil, sınırlar koymakla olur. Bu sefer nasıl bir yol izleyeceksin, çok merak ettim! 💖