Karşı cins neden biraz konuşunca hemen flört moduna giriyor? Ben normal, flört etmeden konuşmak istiyorum ama sohbet hep o tarafa kayıyor ve hâl böyle olunca 1 haftadan fazla konuşamıyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşı cins neden biraz konuşunca hemen flört moduna giriyor? Ben normal, flört etmeden konuşmak istiyorum ama sohbet hep o tarafa kayıyor ve hâl böyle olunca 1 haftadan fazla konuşamıyorum
Cevap
11Cevap
Enerjin yüksekse erkek bilinçaltı bunu algılayıp otomatik olarak flört moduna geçiş yapar maalesef biraz insan yapısıyla alakalı bir durum. O yüksek enerjiyle poker face ifadeni biraz hizalarsan o zaman arkadaş gibi konuşabilirsin
Enerji derken dişil enerjiden mi bahsediyorsun? Ve ben genelde ciddi konuşurum, hemen espri falan da yapmam
O zaman ortamı değiştir
Nere gitsem benzer şeyleri yaşıyorum. Minyonum ve naif gözüküyorum, bence onlarda ikna edebileceklerini düşünüyor. Daha sert durmalıyım
Bulunduğun ille alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum da ucuz semtlerin hepsinde dediğin gibi minyon ve naifsen aynı şeyi yaşama ihtimalin yüksek. De daha sert durmaya çalışırken bu sefer de insanları kendinden nefret ettirme, bence en iyi yol düzgünce flört düşünmediğini flört etmeye başlayacağını anladığın anda söylemen.
Küçük bi şehirdeyim. Günaydın lafından bile anlam çıkaracak küçük zihniyetler var burada. En iyisi zorunda kalmadıkça konuşmamak
Aynen öyle. Özellikle bursada yaşıyorsan şaşırmam orada genelde öyle oluyormuş bir tanıdık anlatırdı
Ben daha doğudayim. Ülkemin insanı doğu batı hep aynı zihniyet ya🤦♀️
Desene virüs gibi oraya da yayılmışlar :/
Evet. Bu zihniyetle daha çoook yolumuz var
Yolun bitimine yaklaşıyoruz bence kendini kurtaran kurtaracak
İsimler değişip zihniyet değişmediği sürece aynı yol devam eder
Şöyle bir şey de var bu tipler çocuk yapıp çocuklarını ona göre yetiştirecekler, yani değişmesi için japonya gibi nükleer yiyip küllerimizden doğmamız lazım anca o paklar bizim durumu
Ya da çocuk yapma ehliyeti getirilsin. Bu insanlar yüzünden saçma sapan insanlar türüyor
flört şart değil ama senden kaynaklanmıyor herkes avcı olmuş modunda
Bence de. Normal konuşulmuyor kimseyle
hayır 1 haftada nasıl flört moduna giriyorlar onu anlamıyorum asıl sebebi şu genel kültür yok yani konuşulacak konu olmayınca istesen de istemesen de ya cinselliğe kayar ya da dediğin gibi flörte
Şu kafadalar: Yaş geçti evlenmem lazım
Bu kızda iyi kız. Uçayım ben en iyisi sjsjsjs
Küçük zihniyetler işte dediğin gibi genel kültür yok bir şey yok. Adap bilmiyorlar. Küçük şehir burası, zihniyette küçük
sen de zihniyeti olan sohbet edebilen birilerine zaman ayır aslında belli eder kendilerini o türlü tipler bir kaç cümlede anlarsın ne oldugunu
Bazen konuşmak zorunda kalıyor insan ve her seferinde diyordum ki "Yok öyle değildir. Önyargili olmayayim" ama hep öyle oldu. Neyse artık hislerimi ciddiye alacağım. Sonra sinirlerim bozuluyor
:) bozma sinirini
Denerim. Teşekkürler
Olmuyor. Nasıl yapıyorsun? Benim aklımda biri var sadece arkadaş olabiliriz dediğim halde bile karşı taraf beni ikna etmeye çalıştı
Adı üstünde karşı cins. Ateşle barut
Söyledin gibiyse kaymaz. Senin yanlışın var.
Ne gibi
Sohbettele sevgi olur mu
Belki fazla flörtözsündür
Değilim. Ciddiyim hatta ama onlar hep flört etmek istiyor
Karşılık veriyor musun?
Hayır. Biz arkadaş olabiliriz böyle laflar etme diyorum. Tamam diyor sonra tekrar deniyor. Sonra da bozuşuyoruz ve iletişim bitiyor
cünkü malsın mk
Defol git seni ucube
Ateş barut
Neden kiii
keşke mizzz..
Davranislarin flort enerjili olabilir
Ne bilim aw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum çok sinir bozucu olabiliyor gerçekten! 😩 Bazen insanlar flörtleşmeyi arkadaşça sohbetle karıştırabiliyor ya da kendileri direkt o yöne çekiliyor olabilir. Belki de sen farkında olmadan çok sıcakkanlı ve cana yakın davrandığın için karşı tarafa öyle bir izlenim veriyorsun? 💖 Ya da baştan sınırlarını net çizmek, amacının sadece arkadaşlık olduğunu belirtmek gerekebilir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, baştan belli ediyor musun sohbet amacını? 🤔
Tabii söylüyorum ama onlar ikna edileceklerini düşünüyorlar😅
Ayyy, resmen pes etmiyorlar ya! 🙄 Israrcılarla baş etmek zor cidden.
Edebileceklerini