Ne sıklıkta ve ne konuşulur? Havadan sudan arada gün içinde konuşuyoruz ama sıkılıyor galiba.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne sıklıkta ve ne konuşulur? Havadan sudan arada gün içinde konuşuyoruz ama sıkılıyor galiba.
Cevap
5Cevap
konuşacak konu bulamıyorsanız o ilişkiden bir hayır gelmez ki zaten
Ama ben herkesle bu şekilde iletişimi zayıf olan biriyim bence sorun bende o çabalıyor baya çünkü
neticede ortada bir uyumsuzluk var
O zaman biraz daha sabredip konuşmayı bırakalım ama o kadar hevesli ki kıyamıyorum bile keşke böyle olmasam da işte
peki sen huzurlu hissediyor musun tek problem iletişimsizlik mi
Kendisi gayet normal biri bu arada sorun tamamen bende, ilk defa birine karşı bir şeyler hissediyorum o yüzden kendimi gözlemliyorum, anlamaya çalışıyorum. Huzurluyum galiba.
her şey "sevgi" değildir. Uyum meselesi kafaların anlasması hoş sohbetler cok önemlidir. Eğer seni oldugun gibi kabulleniyorsa doğal halin olarak yürüyebilir ama bir süre sonra iletişim sıkıntısı yüzünde tartısma huzursuzluk cıkmasıda muhtemeller dahilinde
Doğru, çok teşekkür ederim
Doğru, çok teşekkürler
Rica ederim
Farklı konular açabılırısn mesela
Ben bu yaşımdayım, ailemin yanında bile konuşmuyorum konu acmam IMKANSIZ Zaten odamdan çıkmayan biriyim. Hemen ayrılsa da benden ben aşık olmadan, ikimize de yazık olmasa
Kafa yapısı önemli uyum önemli olmuyosa zaten zorlamanın anlamı yok
Oldurmak icin çok cabaliyor, ama hayırlısı ya. Teşekkür ederim
Rica ederim yinede iyi düşün iyi tart
👍🏻👍🏻
👍👍
Eski ozelini sordunmu
Evet hep bana ayak uyduruyor Aaa ne çok ortak yönümüz var demek için. Hiç sevgilisi olmamış bir iki flört dışında, inanmadim da benim kesinlikle hiç olmadi sevgilim vs o tuzden konuşamıyorum zaten
Hayır çok erken değil mi sapı k mi çocuk hemen niye konuşuluyor? Öyle mi yapılıyor ki?
Tamam olur zaten de 1 ay içinde neden konuşuluyor ki?
sacma sapan sorular sorun ise yariyo
Sana saçma da bu benim cevabını bulamadığım bir soru yani nereden biliyim ne konuşulur simdi
hayir bacim yani sevgiline sacma ama sohbet ilerlettirici dusundurucu sorular sor ise yariyo
Tamam denerim, internete bakarim bi
Yatak ilişkileri
Şaka mi yapıyorsun ciddi misin
Ciddi
Hayır ne alaka basit, değersiz hissederim
Bir şey olmaz
memleket meselesi
Seks Seks Seks
Ya ciddi soruyorum ben lütfen bu kadar kısa süre içinde cilve falan ne biliyim işte cinsellik vs en azından ima edilir mi ki
bu canım ciddiye alma akılları fikirleri buna calıstıkları için böyle yorumlar yapıyorlar
@OnlinePsikolog28 öyle
@OnlinePsikolog28 verse tanıştığın gün zikersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ilk ay böyle şeyler normal! 🥰 Yeni yeni tanıştığınız için birbirinizin dünyasını keşfetmeniz lazım bence. Ortak ilgi alanlarınız, hayalleriniz, geleceğe dair planlarınız, hatta komik anılarınızdan bahsedebilirsin. Birbirinize sorular sorun, böylece daha derin bağ kurarsınız. Sıklığı da ilişkinizin dinamiğine göre şekillenir, önemli olan içtenlik! Sence o nelerden hoşlanır? 💖