1 yıldan uzun süredir konuştuğun bir kız vardı, istisnasız her gün konuşuyorduk. Aptalım ondan hoşlandım ona da söyledim, buna rağmen konuşmaya devam ettik, flört ettik ama benden hoşlanmadı, ben hoşlandığımı belli etmeye bir süre daha belli etmeye devam ettim ama o süreçte ona o kadar alıştım ki anlatamam, onun hakkında her şeyi biliyorum, küçükken korktuğu rüyalardan şu an yemeyi sevmediği şeylere kadar. Hiç kimseyle bu denli anlaşmıyordum... Bundan dolayı onu kaybetmemek için onun dediği gibi arkadaş kalmaya devam etmeyi kabul ettim, artık hislerim bitmiş gibi davranıyordum sırf onu kaybetmemek için... Bir süre de böyle konuşmaya devam ettik, benim için önemli biriydi bazı nedenlerden dolayı, hayatta kalmam gibi..
Abi ilm defa birisine bu kadar güveniyordum, ilk defa birisine bu kadar değer veriyordum ve kaybetmek istemiyordum onu. 3 ay önce sevgili yaptı kendi okulundan, sevgili yapınca ona eskisi kadar yazmayı bıraktım çünkü doğru değildi, sevgilisi beni sorsa ve ona karşı olan eski hislerimi bilse aramız bozulabilirdi diye yazmıyordum. Kız yazınca konuşuyordum, onu kaybetmemek için değerdi... Ama geçen gün bir mesaj aldım, çok yazmadığım halde artık çok konuşmayalım yazmıştı, hislerime rağmen onu kaybetmemek için arkadaş olarak yaklaşan bana. Ona açıldığım için çok pişmanım, pek bulabileceğim bir arkadaş değil kendisi..
Abi ilm defa birisine bu kadar güveniyordum, ilk defa birisine bu kadar değer veriyordum ve kaybetmek istemiyordum onu. 3 ay önce sevgili yaptı kendi okulundan, sevgili yapınca ona eskisi kadar yazmayı bıraktım çünkü doğru değildi, sevgilisi beni sorsa ve ona karşı olan eski hislerimi bilse aramız bozulabilirdi diye yazmıyordum. Kız yazınca konuşuyordum, onu kaybetmemek için değerdi... Ama geçen gün bir mesaj aldım, çok yazmadığım halde artık çok konuşmayalım yazmıştı, hislerime rağmen onu kaybetmemek için arkadaş olarak yaklaşan bana. Ona açıldığım için çok pişmanım, pek bulabileceğim bir arkadaş değil kendisi..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer