Mersindeki iyi zamanlarımızlardan dolayı şimdi ilgisi az olduğu için ben ayrılmak istemekte nankör müyüm?

Eşimle 2 yıldır evliyiz, o 35, ben 22 yaşındayım. Geçen yıl hamileydim ve bebeğim karnımda öldü 5.5 aylıkken. Sonra Mersin'e taşındık, çok mutluyduk. Sürekli benimle ilgilenir, vakit ayırır, birlikte pubg oynardık. Paramız yokken bile sahile gider otururduk, sohbet ederdik. 5 ay önce Ankara 'ya geldik. Ankara 'ya geldiğimizden beri geceleri pubg oynuyor, kızları ekliyor. Beni çok sevdiğini söylüyor ama ben seninle uyumak istiyorum dememe rağmen, yoğun çalıştığım için kendime bir tek gece vakit ayırabiliyorum dedi. Bana hiç vakit ayırmamaya, eve gelince bi sarılma, bi öpücük, sonra direkt oyun başına olmaya başladı. 2 gün önce de konuşurken benim hiçbir hayalim, isteğim, gelecek planım yok dedi. Nasıl, benimle ilgili de mi yok dedim, evet (benden önceki evliliğinden olma kızı 6 yaşında), kızımla bile ilgili hayalim yok dedi. Ben anne olmak istiyorum ama kızıyla ilgilenmeyen, vakit ayırmayan, bana vakit ayırmayan adamdan olmaz. Nasıl ona güvenip bi çocuk doğurayım? Ayrılmak istediğimi söyledim, kavga ettik, sonucunda da kabul etti. Pazartesi dava açmaya gideceğiz ama benim içim çok acıyor.

Güncellemeler
19 gü
ve mutsuzlaşıyorum dedim farkındayım dedi ne yapmayı düşünüyorsun bu konuda dedim Allah Kerim dedi dalga geçer gibi
Mersindeki iyi zamanlarımızlardan dolayı şimdi ilgisi az olduğu için ben ayrılmak istemekte nankör müyüm?