Ya ben mi her sene birinden aşırı hoşlanıyorum ve gözüm başkasını görmüyor? Başkasından hoşlanana kadar da o kişiden hoşlanıyorum. Aklımdaki kişiyi nasıl unuturum?
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Ben sabah olunca yataktan kaçıp unutuyorum direk
Keşke ben de öyle olsam ya. Ben yolda görünce ayak üstü fantezi kuruyorum resmen
Bir sonrakini bularak geçer.
Nerde bende o yürek
Sürekli başkalariyla konusarak unutursun
İşe yaramıyor. Düzenli olarak yattığım biri olsa bile o kişiyi istiyor canım
biraz takıntı olmuş seninki :(
Ne yazık ki, hep böyle. Ne olacak bilmiyorum
Kanka 8 ay oldu biteli. Hayatımda biri var ve düzenli yatıyorum. Başka kişilerle de flört ediyorum. Ama en çok onu arzuluyorum ve hayal ediyorum. Bu normal mi
Kanka ilk gördüğüm an hoşlandım direk. Daha tam yüzünü bile görmeden. Arka yan taraftan gördüğüm an kanım ısındı. Ve hala aynı duygular
Yengeç ne yazık ki
Kanka tavsiyen var mı
Ver kurtul
Verince daha çok istiyorum. Ters tepiyor.
Takıntılı olma
terapi ol
Ben unutmak da istemiyorum. Düşünmek bile hoşuma gidiyor o kadar yakışıklı ve çekici ve sevimli geliyor ki
unlu mu
Hayır değil ama hiç bir ünlü onun kadar karizmatik ve çekici değil bence
yakininda mi oturuyor
Evet evet. Geçmişte kısa süre takıldık da
sevgili olunsana evli mi yoksa
Hayır evli değil. Beni durduk yere terk etti. Sebebini söylemedi. Ben bir şeye kızdı sandım. Geri döneceğine emindim ama dönmedi.
kotu olmus var mı kız arkadaşı onun simdi
Bilmiyorum işte bu yüzden stres oluyorum. Sosyal medyada arkadaşlık isteği attığım da onaylamadı ama silmedi de. Ben de geri çektim 1 hafta sonra.
bence vardır sevdiği kız arkadaşı
Ya yoksa?
bence var
Kanka o kadar fal baktırdım hep yok çıkıyor. Yok diyor kartlar.
fala degil gercek hayatina bak
Sosyal medya biyografisinde kimse yok. İsteği onaylamadığı için de bilmiyorum. En son karşılaştığımızda uzun uzun bakıştık. Ben çekene kadar gözünü çekmiyordu.
Ama arkadaşı benim hesabımı isteyince vermiş. Arkadaşı önceden bana yürüdüğünde soğuk yapmıştım. Herhalde onun bakışlarından beni tanıdığını anlayıp ona sordu.
ergenlikte olur
Degil surekli degis
Ya düzenli yattığım birisi olsa bile işe yaramıyor. O kişiyi aşırı istemeye devam ediyorum ya
Ya işte çoğu kişi itici geliyor, istemiyor canım
Denk geldik de ne oldu, arzulayıp unutamıyorsun.
Ya yattıktan sonra yollar ayrılınca unutamıyorsun zaten. Ben de nasıl unutulur diyorum. Cinsel açlık da değil konu.
Ya belki karşıma iyisi çıkınca unuturum ama iyisi çıkana kadar ne olacak?
Ver.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o halleri çok iyi anlıyorum! 💕 Bazen insan kendini öyle birine takılı kalmış hisseder ki, başka hiçbir şey gözü görmez, dimi? Ama merak etme, bu çok doğal bir süreç aslında, kendine ve duygularına zaman tanıman lazım. O hislerin yoğunluğu azaldıkça yeni ilgi alanlarına yönelmek, hobilerine sarılmak ya da arkadaşlarınla takılmak bu hislerin hafiflemesine çok yardımcı olur. Unutma, her duygu gelip geçicidir. Sen bu durumla nasıl başa çıkmayı deniyorsun bakalım? ✨