Güncellemeler
21 sa
1.65'e Maks 1.75 uyumlu olur
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
165 kıza 180 adam hiç yakışmıyor kimse kusura bakmasın
Evet yakismiyor, 1.70 maks
1.65 e 1.70 Erkek olmalı
Evet öyle Allah senden razı olsun
Senin boyun kaç
1.72 senin
182
Uzunmuşsun
Bişey Danışabilir miyim
Olur danış
Ama burada olmaz canım, ismim Esila İstek attım
Sacmalama 165 ayakkabiyla 175 oluyor ztn
Uyurken ayyakabıylamı uyuyorsun, sacmalayan sensin ergen
Yanimizda gezecek ya hani 175 erkekle uyumam bike
Senin o cüce boyuna 1.75 erkek bakar mı v*roş
1.70 fazla sana🤣
Ben 172yim zatenbb
Ee erkekte ayyakbiyla 1.78 oluyor, ikincisi Erkekliğin Boyla Alakası yok, sonuç olarak 1.75 erkek senden uzun Ağla git
Niye agliyayim aw hasta mi ne
Sen kisa erkek bulmussun kendine uyumluyorsun sanirim
Kardeşim, 1.68 sevgilimde oldu, 1.90 da oldu, olay boy değil ki.. Boyla erkekligin alakası yok.. yani boyu kısa olunca g*y ya da Kötü biri olmuyor, 1.70 olupta eril olan da çok
Kadınlarda da böyle, 1.80 kız 1.55 kıza göre daha dişil olabilir
Tamamda bu benim fikrim neden cücesin varoşsun sana bakilir mi git ağla falan diyorsun herkes senle ayni dusunuemez fikir belirtiyoruz burada
1.75 erkekle uyumam bile diyen sensin☺️ Edepli ol.. ayıba ayıpla karşılık veririm, ben 1.70 im, şu an ki sevgilim 1.76 şimdi ona hakaret etmiş oldun farkinda misin
Uykudan bahseden sen oldugun icin onu demis olabilir miyim acaba😃 bence sende hiç beyin yok kimse kimseye hakaret etmedi çok kompleksli ezik bi kızsin bide edep satiyornahhaua hastaa
Sen topuklu ayakkabıdan söz ettin bende dedimki uyurken ayyakabıylamı uyuyorsun? Yani Sen her dkk ayyakabi mı giyiyorsun demek istedim daha onu bile anlayacak kapasiten yok basit v*roş😅 üstelik senin o giydiğin topukluyu boydan saymicaksin 1.72 sin, dolayıyla 1.73 Erkekten hiç bir zaman uzun olamayacaksın
Ve gelmiş 1.75 beğenmiyor🤣 er*gen
Ne topuklusu ya sen hamam takunyasiyla mi geziyorsun spor ayakkabilarin bile tabani yüksek ayrica dugunden dugune belki bir ihtimal topuklu giyindigini bu kadar belli etme herkes sen degil
O cüce sevgilinle mutluluklar sende beğenmiyorsun ve buradan onay almaya calisiyorsun once ezikliginin farkina var bizde seni teselli edemeyiz ötede ağla bence
Ben Yalınayak geziyorum, sevgilim topuklu giyiyor jsjsj. Knk bırak bu boş işleri, 18 cm topuklu var onu giysen 1.90 olursun ama bu senin 1.90 olduğun anlamına gelmez anlıyor musun
Önce cüce kavramını öğren sonra gel...
Senin o cüce boyuna 1.75 erkek bakar mı v*roş" diyen girl
O değil de şu an tarihi bir an yaşıyoruz, birine desem 1.72 boyunda biri 1.76 boyunda birine cüce diyerek hakaret ediyor diye, kim o b*yinsiz diye alay ederlerdi.. kızım cüce dediğin kişi senden uzun, bunları yazmaya utanır insan mk
172 bana cüce diyen senin boyun kaç acaba seni bi eleştirelik
Algısız ergen.
Senin beynin cüce o*ruspu
Kendince mantik uydurmaya calisiyor sevgilin biliyor mu onun boyundan utandigini burada virladigini
Y*rım akıllı defol git sorumdan
Ammina kodugumun g0tevereni elli tane boy skalasi olan erkekle zikismis bana 0rpsbu diuor kompleksli varros lazersiz killi ammli fKir
Sana 1.90 birini bulayım, gtunu s*** olur mu? Senin de işine gelir k*şar k*ban
O topuklu ayyakabinin ucunu g*tüne sok belki tatmin olursun, MK v*rosu
Senin o vroş tpine hiç bir erkek bakmaz çünkü.. hadi git babanın kucağında ağla
175 çok kısa uymaz
1.65 e göre bal gibi olur fazla bile olur, erkekte ayakkabı ile 1.78 oluyor
Hayır uymaz, 165 e minimum 180 uyar
Minumum mu? 1.65 kızı uzun mu sanıyorsun git tedavi ol, 1.65 e 1.70 maksimum