Sizce bir erkek, karımı boşayacağım, seninle evleneceğim diyorsa doğru mu diyordur? Evli biri ile değilim yanlış anlaşılmasın sadece merak.
6 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
21Cevap
Oyle bisey olmaz, sadece cepte tutmak icin o cumle ile besler, esinden ayrilsa bile 2. Kadin ile de bir sure daha gorusur baska bi kadin ile tanisir onunla evlenir, yanii yolda bulunan yolda birakilir kimse kimseyi kandirmasin erkekler de ask sevgi yok kafa farkli calisiyo onlarin
Ya şu söz yalan aldatan erkekler zaten karımla mutlu değilim, çoçuk için evliliği devam ettiyoruz yataklarımız bile ayrı anlaşamıyoruz ailem istediği için evlendik boşanıncaz zaten der ama hepsi yalandır. Ben hem cinslerimi anlamıyorum evli adamlarla niye konuşuyorsunuz
Bende anlamıyorum
Doğru değil. Çünkü o kişiyle ilişki yaşamaya başlayınca evdeki huzurda yerine gelir
Nasıl yani
Bir erkek başka kadına yöneliyorsa ya evdeki duygusal boşluktayım ya da eşi cinsel yönden tatmin edemiyordur. Dışarıda bunları tamamlayınca evdeki ile daha iyi geçinmeye başlıyo. Bu her zaman böyle olmaz bu arada. Birde bakıyorki onu bırakıp bunu alsamda çok bişi değişmeyecek. Onunda etkisi var
Karısını seviyomu peki
Hepsi için diyemem ama bir çoğu seviyor ve emin ol yakalanmaktan da korkar
Ciddi olsa da karısına bunu yapan sana ne yapmaz? diye düşünmek lazım.
Oyle diyenlerin hic karısını bosayip alan gormedim
Bosanan erkekte kolay kolay evlenmez
Öylemi oluyo
mantıklı ol lütfen adam evli evlenmis sevmiş simdik sira san agel. is sonra bir başkasına
Değildir, seni seks için manipüle ediyordur. Evliyken eşini aldatan hiçbir adam, cesur ve karakter sahibi değildir. Unutma eşini aldatan seni de aldatır. Aklını başına devşir, evli birine asla güvenme.
Merak edecek başka şey bulamadın mı? Allah uzak tutsun yuva yıkılmasına sebep olan iki dünyadada huzur bulamaz
Süte batır yalanları djd
Asla ciddi değildir asla boşanmaz
Neden mesela
Evli erkeklerin klasik yalanı karımı sevmiyorum der ayrı yatıyorum der boşancam der karşı taraftaki avı avlamak için...
Karısını seviyodur ama dimi
Sevmesede boşanmaz zaten kurulu düzeni bozmaz evli erkeğin derdi karısı hep evde garanti olsun dışarda sevgili si olsundur
Sevmese boşar demekki seviyoki boşamıyor Allah aşkına biraz mantık
Erkekler o kdr kolay boşanmaz ama sen mantığınla dvm et
Kimse karısını bırakmaz
Ole ortamlardao lmadik hiç ablasi öyle tiplerde tanimadik
Asla boşanmaz ve ikisini bir arada yürütür
kanmayın böyle söylemlere
Boş vaadler. Böyle diyene kadar boşansaymış madem
Hayır bence değildir kullanmak için diyordur
Seni de boşar başkası ile evlenir..
O boşanma hiçbir zaman gerçekleşmez
Yarın öbür gün de seni boşar başkasını alır
Hayır tabii ki de. Sakın inanma.
😆 seni yemek için yalan söylüyor
Yalan
Hayir
yalandır...
Olmaz o iş
Ciddidir bence
alana kadar
Güvenilir değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu konu gerçekten çok kafa karıştırıcı ve hassas biliyor musun? 🤔 Bence böyle sözler söyleyen bir erkeğe hemen inanmak biraz riskli. Genellikle bunlar, o anki durumu idare etmek ya da seni elde tutmak için söylenen laflar olabiliyor. Önemli olan sözler değil, atılan somut adımlar ve gösterilen gerçek ciddiyet. Bir ilişki vaatlerle değil, gerçeklerle ilerler. Ne dersin, sen de benim gibi düşünmüyor musun? 😉✨