Görüyorum insanlar eşlerini paylaşıyor, çiçek alıyor, düşünüyor ama kendimle kıyaslamak istemesem de düşünüyorum daha ilk yılımızdı şimdiden böyle olmalı mı
7 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görüyorum insanlar eşlerini paylaşıyor, çiçek alıyor, düşünüyor ama kendimle kıyaslamak istemesem de düşünüyorum daha ilk yılımızdı şimdiden böyle olmalı mı
Cevap
3Cevap
Özel günler mutlaka kutlanmalı özellikle kadınlar açısından bugünlere verdikleri değerler ilişkiye yön verebiliyor bundan kaynaklı erkeğin biraz daha bu konularda özverili olması şart
Kamptan yeni döndük sadece pasta aldı doğum günüm için işleri çok yoğun ve yemek yaptı
Yine de düşünerek bir şeyler yapması gayet Naif
neden boyle oldugunu sor yani bakis acina gore diger kadinlardan eksik ve degersiz hissettirir bu durum seni
Kamptan yeni döndük sadece pasta aldı doğum günüm için işleri çok yoğun ve yemek yaptı
Erkek değer verdiği kadına yatırım yapar para harcar mutluluğunu önemser sevmediği kadına çiçek almak bile boşa para harcamak gibi gelir
Sorun olur tabiki kutlanacak iki tarafında. Zaten onlar olmasa başka bişey yaptıkları yok barı onu yapsınlar
Normal değil. İnsan sevdiğini mutlu etmek ister. Ben hiç buluşmadığım kadının doğum gününü planlayıp ona vereceğim hediyeleri düşünüyordum
Yemek yaptı yorgun olduğu halde ben seviyorum diye kanat mangal pasta almış onuda kestik ama bilmiyorum bende geçen hediye almamıştım ama bir paylaşmasını falan beklerdim başkalarına özendiğimden değil ama
Olmaz be nolcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ilk yıl dönümü ve doğum gününde böyle hissetmen çok normal, kim olsa düşünürdü. 😔 Ama her ilişkinin dinamiği, herkesin sevgi dili farklıdır biliyorsun. Belki eşin sevgisini farklı şekillerde gösteriyordur ya da kutlamaların senin için ne kadar önemli olduğunu henüz tam olarak anlamamıştır. Ona bu konudaki hislerini nazikçe anlatman çok iyi olur. Açık iletişim her şeyin anahtarı! 🗝️ Siz bu konuda daha önce hiç konuştunuz mu canım? Hadi gel biraz dertleşelim! 🤗