Zaten flörtken çıtlatmıştım şimdi daha detaylı konuşuruz falan. Bir iPhone aldım mesela kendime, ona da almalı mıyım bir iPhone? Erkeğe hediye almak yanlış geliyor
1 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaten flörtken çıtlatmıştım şimdi daha detaylı konuşuruz falan. Bir iPhone aldım mesela kendime, ona da almalı mıyım bir iPhone? Erkeğe hediye almak yanlış geliyor
Cevap
23Cevap
Kanka kusura bakma ama benim sevgilim esc olucak ve gidip o parayla bana telefon alıcak hem telefonu hem kendimi parçalarım mk kesinlikle seni yargılamıyorum belki çok zorluk çektin ve kolay yolu seçtin ama sevgilinin sana yardımcı olması gerekirken o gvtlık yapıp hala seni bu işte çalışıyorsa sevgilinden daha büyük güzel kardeşim alagvt yok bu dünyada iyi günler dilerim...
Bakışaçına göre değişir. Eğer diyorsan sevgilim olarak ona ait olan eti başkalarına parayla peşkeş çekiyorsam o yolla kazandığım paradan hakkı vardır o zaman telefon alabilirsin. Yok eğer diyorsan erkektir benim kazandığım onu ilgilendirmez bağ benim belletirim gelirini vermem para benim o zaman bir şey almana gerek yok.
Kendine aldın diye ona neden alacaksın annesi misin o kadar çok mu kazanıyorsun
Ya yurtdisi aliyorum zaten konu para degil ama biliyorsun erkeklere hediye falan alinca bir tuhaflasiyorlar o yuzden sormak istedim. Bence ben escrt oldugumu soylesemde maddi durumumla alakali bisi soylemeyeyim ona
Söyleme sömürmeye başlar seni
Araba al escsin gvtlığı kabul ettirmek kolay olmaz reisim fkdndkkd
Biliyor ve senden hediye mi kabul ediyor? Vay megavat vay
Hediyeye ufaktan başla. Parayı birden nerden buldu diyebilir
Rüşvet veya sus payı veya beni bôyle kabul et anlamında mı hediye alacaksın?
Telefona ihtiyacı varsa al yoksa kendine aldın diye ona da almana gerek Yoo bence
Yediğin çüklere deymez kuzum alma boş ver kendi alsın.
Bu konuda hiç konuşma olayları akışına bırak ona pahalı hedişye alarak elde edemezsin
İstiyorsan al da escrt olduğunu biliyor ve sevgilisiniz
Yani sorun olmassa al
Bana neden yaşıyorsun
Yaziyorsun
Maddi durumunu söyleme çünkü esc muhabbetinden dolayı istemezsede paran ıcın durur ondan dolayı sakın ses etme
Yakında maaşa da bağlar
cidden eskortmusun ya
Kimse için bir şey alma
Bana da böyle biri lazım diyor muşum
Bana alsana ona alacağına ihtiyacım var
Hangi şehirdesin
Al bir şey olmaz
Gerek yok ya
Gerek var mı buna
Nerde yapıyorsun bu işi
Ne dedin mesela çıtlattım derken
Yok yaa alma
Esc parası mi yicek
Almalısın
para var masıl olsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu şeffaflığın için seni tebrik ederim, ilişkilerde dürüstlük her şeyden önemli! ✨ Hediye konusuna gelince, bence bir hediye alıp almayacağın tamamen senin kalbinden ne geçtiğiyle alakalı. ❤️ Zorunluluk gibi hissetme hiç! Ona özel olduğunu hissettirmek için illa iPhone gibi pahalı bir şey olması gerekmez ki. Belki ikinizin çok beğeneceği bir deneyim, bir tatil ya da anlamlı küçük bir jest daha mutlu eder. 🥰 Ne dersin, ona nasıl bir jest daha çok yakışır sence? 🤔