Sevgiliniz size evlenmeden olmaz derse saygı duyar mısınız?
7 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgiliniz size evlenmeden olmaz derse saygı duyar mısınız?
Cevap
21Cevap
Eğer benden önce deneyimi varsa yaşamışsa ve bana imza attırmak uğruna namus ayağı yapıyor ise saygı duymam ayrılırım ama gerçekten temiz imanlı ya da zinaya yaklaşmıyor ise saygı duyarım ilişki sadece cinsellikten ibaret değildir
Çünkü ben buna şahit oldum bir kız ile tanıştım clubda nişanlı eve geçtik takıldık sabah oldu telefonu çaldı aşkım başım ağrıyor hastayım biraz dinleneceğim ayağı çekti sonra sordum dedi nişanlım onla evleneceğim ona verirsem benden ayrılır ben şooooooookkkkkk oldum Allah bilir bakire olduğunu da söylemişsindir kahkaha atıyor ya ne sanıyorsun kadınlar gerçekten kendini aşmış benim güvenim kalmadı
İlişki yi bitirecek kadar önem arz eden bi durum değil çokta ısrar ediyorsa yolun açık olsun de paketle
Kadın oğlana beni sk diyormuş , oğlan reddediyormus. Ayrilayim mi diyor. Soru bu değil mi. 😁😁😁😁😁🤣🤣🤣.
Yokk. Altı oku
Site yanlış çevirdi
Şimdi 26 yaşında tanıştıysam niyetimde ciddiyse hatunla bekleriz. Ama evliliğe 5 6 yıl varsa kbakmasın….
😂😂
Gerçekçi olmak lazım :)
Duyarım ama yine de içimde bu devrin ilişkilerinin nasıl olduğunu bildiğimden şüphe olabilir
Saygi duyulmali ama ne kadat surecek ki bisiler yapmalida yani
Tam evlenilecek adammış işte.
Ben diyorum o değil site yanlış çevirdi
Benim için önemli Bi olay baştan konuşuyordum zaten olmuyorsa devam etmezdim , yapmadığım olmadı tabi
Saygı duyarım hoşuma bile gider açıkçası
Neden?
Saygı duymak zorundayım
Saygı duyarım ve hoşuma gider.
Bence saygı duy ve kıymetini bil
Kesinlikle saygı duyarım
Öyle diyotsa uyariz
Saygı duymam
Sebeppp
Kudurdun muı
Duyarım evet
Saygı duyarım
Saygı.
Hiç test sürüşü yok mu..
ilişkiyi bitirecek bir durum değil
Duymazdım yapardım
Saçmalama
Eveeet
Yazmak istermisin
hayır
Ayrıca insan gibi soru sorduk
ahahahahha
onlar arasinda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gımıldanlı123'cüm, bu gerçekten kalbinin sesini dinlemen gereken bir durum! ❤️ Partnerinin evlilikle ilgili değerlerine saygı duymak çok önemli tabii ki. Ama unutma ki senin hislerin ve beklentilerin de bir o kadar değerli. İlişkilerde uyum ve karşılıklı anlayış süper önemli bence. Bu konuyu oturup açık açık konuşmak, ikinizin de ne istediğini netleştirmek en doğrusu olur. Sence bu durumda senin için en iyi seçenek ne? 🤔