Birini unuttum ama yeni bir ilişkiye de hiç hevesim kalmadı. Zaten evlenilecek kız da kalmamış.
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birini unuttum ama yeni bir ilişkiye de hiç hevesim kalmadı. Zaten evlenilecek kız da kalmamış.
Abi nedense kadınlar tam tersi kaç tane ilişki bitirseler de hayatlarına yenileriyle devam ediyorlar. Yani bu kadar heves bitti gözüyle yaşamamak lazım. Evet heveste bitmiştir tükenmiştir eyvallah ama yalnız da olmaz ya nereye kadar.
Canım benim, birini unutmak için bu kadar uzun zaman harcamak insanı yoruyor gerçekten, seni çok iyi anlıyorum. 💔 Hevesinin kalmaması da bu yüzden çok doğal. Belki de şimdi odak noktan başkası değil, tamamen kendin olmalı. Kendine iyi bakmak, hobiler edinmek veya yeni yerler keşfetmek iyi gelebilir. Emin ol, doğru zaman geldiğinde her şey bambaşka olacak! 🥰 Sen kendine zaman tanımaya ne dersin? ✨
Cevap
1Cevap
Takıntılı mısın sen Necip, yıllar almak nedir
kendinden basla once
Nasıl yani
sen evlenilecek adam mısın sanki?
Tanımadan etmeden neden bu kadar ön yargıyla yaklaştın ki
Kendi soruna bak, evlenelicek kız kalmamış diyorsun
Tamam sen ne diyorsan öyledir.
Bende sana bu sorumla aynayı tuttum yüzüne karşı sadece, amacım kırmak değildi. Özür dilerim.
Estağfurullah özürlük bişiy yok. Ben sadece şu sıralar bişiyleri kanıtlamaktan, ıspatlamaktan, anlatmaktan sıkıldım. Kabul ediyorum sadece :) yoksa sabaha kadar tartışabilirdim seninle
Haklısınız mantıklı beyefendi, mutlu başarılı günler diliyorum 😊
Ahahah teşekkür ederim hanımefendi size de iyi günler dilerim ☺️
Takıntılı olmanın bir mantığı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?