Ben Almanya'dayım, o İngiltere'de, yanıma gelecek ama orada mülteci evrakları yok, ben de gidemem, düzenim burada. Türkiye'den tanıyoruz birbirimizi. Karmakarışık bir şey, son vermeli miyim?
8 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
E gelemiyorsunuz gidemiyorsunuz ne ciddi düşünmesi?
Oturum alabilirse geleceğini söyledi ya da kaçak bi şekilde ama her türlü karışık yani
İlticacı evlenöek istiyorsa sebep bellidir
Yok öyle biri değil zaten memleketimiz falanda aynı normalde kendinden yaşça büyük biriyle evlenirse oturum için derler 😂
O taktik çoktan çözüldü, şimdi yaşıtlarda dönüyor o meseleler😅 almanyada ne kadar ilticacı tanıyorsam yana yana vatandal arıyor festival, konser, etkinliklerde😅
İyide ben çirkin biri değilim ki sevilecek çok şeyim var bu söylediğin çok saçma ve o da öyle biri değil
Umarım
İngiltereyi bırakmak istemiyor zaten gelirse sırf beni sevdiği için gelecek
İngilterede müslüman topluma bakış açının rusyadan ötürü ne kadar değiştiğini takip etmek de gerek
Saçmaladın iyice😂😂
Abla haklı çıkarsam buraya birgün yazar mısın tekrar 😅
orada o düzenini kurmuş orada dilini öğrendi işine girdi çabaladı buraya gelirse herşeye baştan başlaması gerek niye uğraşsın ki iltica süreci de iyi gidiyormuş
Sanmıyorum çıkacağını cidden öyle biri değil
Haa dur günahına girdik adamın, ben taze iltica zannediyordum, adam dil iş oturum hallettiyse o işlere girmez, özür dileris
Ama ingilterede yakında sokaklar karışır bu konuda iddialıyım😅
Peki sence uğraşmaya değer mi eğer gelirse düzeni değişecek dili yok bişeyi yok her şeyiyle ben uğraşacağım seviyorum evet ama bi yandanda çok zorlanırım bi zamandan sonra tükenirim bende
Ayrılacak bişey olsa bile ayrılamam yarı yolda bırakmak olmaz benim için gelecek yani her şey zor olur
Ama gerçekten taşınması zor. Almanlar ingilizce bilir ama bu sıralar sağcılar ciddi ciddi geliyorlarz yakında almanca daha elzem olacak. Kolay bir dil de değil. Dil için ayrı uğraşacak, meslek için ayrı uğraşacak, çetrefilli iş
Yol yakınken bitiriyim mi
Şimdi ben yedi yabancıyım, bu kararı sen vermelisin
Anlattıklarıma göre yorum yap😂
Vebali bana kalır😅
Yok ya zaten bende ne karar versem bilmiyorum aklım allak bullak oldu
Aman bırak kurtul, almanya türkiye olmuş, heryer türk, nasibin daha yakındadır belki😅
Haklısın vallahi belki aynı evin içinde hiç anlaşamayız onca emeğe yazık olur ayrılmak istesende ayrılamazsın
Evet, adamı ingilteresen taşı getir boşaz sıkıntı ya
Durman bile hata daha neyi bekliyorsun 😆
şans şans...
Mümkünse hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, gerçekten de karmakarışık bir durumla karşı karşıyasın, anlıyorum seni ya! 😔 Aşk çok güçlü bir duygu ama bazen hayatın zorlukları, özellikle böyle mesafe ve evrak işleri işin içine girince insanı çok yıpratabiliyor. Ama hemen pes etmek yerine, sevgilinle oturup tüm bu olasılıkları çok detaylıca konuşmanız gerekmez mi sence? Belki birlikte bir çıkış yolu bulabilirsiniz, sevgiyle her şeyin üstesinden gelinebilir derler. Sen ne düşünüyorsun, konuştunuz mu bu detayları? 🤔💖