+1 yılŞu anki günümüzün trendi Maalesef ki bu Artık insanlar endi insanıyla değil de yabancı İnsanlarla konuşmayı daha çok sever ama bunun internetim Bu kadar gelişmesiyle de çok alakası var şimdi artık her şey elinin altında çünkü isteyen istediği ile konuşur Tabii ki Biz kimseyi sorgulamıyoruz ama kendi ırkını aşağılayıp yerin dibine sokup da başka ırkları yücelten Her kim olursa onun da karşısında durmasını da biliriz
11 Yorumla- +1 yıl
Yurtdışında yaşayan bir Türk de olabilir belirttiğim üzere sorunun amacı ülkeler arası ilişkilere insanların bakış açısını merak etmem :)))
En İyi Cevaplar
Sevgilim Özbekistanlı.
Fakat her yıl değişken olarak Rusya, Kazakistan gibi ülkelerde çalışıyor.
Aramızda Güven ve saygı olduğu için de yaklaşık 3 yıldır birlikteyiz
Misal bazıları bir sokak öteye bile taşınsa hemen ayrılmak istiyor.
Ya yürütemiyor uzaktan ya da bahane arıyor.
Bu konuda cidden irade ve sabır önemli.
O yüzden kendimle gurur duyuyorum. 😌
Uzak mesafe ilişkisi hem eğlenceli hemde zor iş.
Zaten ikidebir yanyana vıcık vıcık olan ilişkilerden nefret ettiğim için uzak mesafe tercihim oluyor galiba.
(Bu arada bir zamanlar sakız gibi insana yapışan bir kişi ile beraber olduğum için böyle konuşuyorum, tecrübelere dayanarak hayattan asıl ne istediğimi biliyorum)34 Yorumla- +1 yıl
3 yıldır böyle bir ilişki yürütmek gerçekten zor helal olsun :))) umarım mutluluğunuz daim olur ;))) ben kendi namıma uzak ilişki yürütmem zor senin de dediğin gibi deneyim meselesi hem yanımda olmasını isterim değer verdiğim insanın hem de bazı insanlar var ki uzakta olunca herkese mavi boncuk dağıtıyor bunları görünce uzak ilişkiye pek sıcak bakamıyorum açıkçası
- +1 yıl
Aynen öyle önemli olan o özel kişiyi bulmak zaten :)))
- +1 yıl
Özbekistanlı mısın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılArtık başka gezegenden biriyle sevgili olacam, insanlar ruh hastası
29 Yorumla- +1 yıl
hahaha Alien candır :D sen de haklısın millet ya ruh hastası ya da etik denilen şeye sahip değil
- +1 yıl
Karakter yoksunu, şeref yoksunu, bilmem ne fakiri.. tabii böyle insanlar mevcut. Bence alienler daha güzel sevebilir :D
- +1 yıl
haha ütopik bir toplumdur belki de :D hem evreni gezip görmekte cabası :P Doctor Who gibi :D
- +1 yıl
Hıı bu olacak doc sosi :D peşimden kimse gelmesin, valla orayıda karıştırmasın insanlar 😒
- +1 yıl
peşinden niye gelelim :P ben uzay aracı alır kaçarım zaten evrenin derinlerine :D
- +1 yıl
Ne bileyim; insanlar tuhaf sonuçta aa sosyetic ordan sevgili yapmış, bizde gidelim manita yaparız falan diye düşünür, gelirler 😂
- +1 yıl
hahahaha yeni bir trend akımı başlatmak istemiyorum diyorsun yani :D eskiden düşman aileler dost olmak için kız alıp verirlermiş bu da o hesap oluyormuş :P bir bakıyormuşsun uzaylılar dünyaya kız almaya geliyorlarmış :P
- +1 yıl
Bende bundan korkuyorum, sessiz düşünebilir misin bunları, lütfen 😅
- +1 yıl
olmaz ben düşündüğü dilinde olan biriyim :D başıma ne geliyorsa da bundan geliyor zaten :D
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlurr niye olmasın yapmadığım bir şey değil
11 Yorumla- +1 yıl
ne kadar sürdü mesela :)))
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet zaten türk kızı istemezdim. egoları çekilmez.
10 Yorumla
+1 yılDini inancı benim için önemli. Müslümansa başka ülkeden olması sorun olmaz
27 Yorumla- +1 yıl
herkes kendi ülkesinde olacak ama zor olmaz mı :)))
- +1 yıl
Olmaz, uçağa atladın mı hop yanındasın yeterki kalplerde mesafe olmasın
- +1 yıl
çalışan biri öyle her kafasına estiği zaman gidemez çalışmıyorsan orası ayrı
- +1 yıl
Çalışıyorum, hafta sonlarım boş ✈️
- +1 yıl
uçağa binince bir günüm jet lagdan iptal oluyor gittim mi en az 1 hafta geçirmeliyim. Eğer senin öyle haftasonu git geli bünyen kaldırıyorsa helal olsun
- +1 yıl
Ayy tamam ya başka ülkeden istemiyorum kimseyi heves bırakmadın🚶🏼♀️🚶🏼♀️
- +1 yıl
a aaa ben ne yaptım :o üstüme iyilik sağlık :o
+1 yılYani İrlanda vatandaşıyım. Sanırım Büyük Britanya dan seçim yapacağım. <3
12 Yorumla- +1 yıl
o zaman şimdiden mutluluklar :)))
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Orta doğu ülkeleri hariç. Ruanda'dan biri ile birlikte olabilirdim
13 Yorumla- +1 yıl
Ruanda'yı ilk kez duyuyorum :D
- +1 yıl
Ruanda'lıların özelliği ne bari onu da söyle :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zaman geçirmek için mükemmel oluyor, 1 yıl sonra ayrıldığınızda geriye zevkler kalıyor. Denemelisiniz, müthiş bir yaşantı kazandırıyor. Acayip şeyler öğreniyorsunuz, bizim burası yadırgayabilir özellikle inancı farklı ise, burası büyük bir akvaryum, başka akvaryuma geçince mutlaka bir şeyler öğreniyorsunuz. Bol şanslar, merak ediyorsan Rus sevgilim oldu, performansı bizimkilere 10 basar. Ayrıldık sonunda, çünkü bir yerden sonra insan değişmiyor, değişmeye korkuyor. Kolaylıklar dilerim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
Sevgili olanların da sosyal medyada bir şeyler görüp özentilikten sevgili olduklarını düşünüyorum.
Kendi ülkendeki benzer kültüre sahip olduğun ve dahi aynı şehirlerde olmana rağmen anlaşamadığın ilişkiler göz önündeyken hiç görmediğin, kültürünü vs tam bilmediğin birisiyle sevgili olmak bana göre şov yapmaya çalışmaktan başka bir şey değildir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Türkiye’de yaşayacaksak evlenince sorun yok, kabul ederim herkes insan neticede.
Ama türkiye hariç bir yerde yaşamak zorunda olursak maalesef kabul edemem.313 Yorumla- +1 yıl
yurtdışına gitmek için millet can atıyor :)))
- +1 yıl
Sadece ekonomik olsa doktorlar niye gitsin gayet iyi para kazanıyor doktorlar. Ülkede istikrarın huzurun da olmamasından kaynaklı ülkeden giden ve gitmek isteyen insanlar var. Ben mühendisim ülkede bir şeyler yapmaya çalışıyorum ARGE anlamında ama bu ülke benim önüme taş koyup duruyor niye bu ülkede kalayım. Uluslararası makale çıkarmışsın bir yeniliğe imza atmışsın umurunda değil kimsenin senin başarın üzerinden reklam yapmayı biliyorlar. Evet ekonomi kötü insanların gelecek kaygısı var huzuru yok. 2023 de bazı şeyler olmazsa ben de bu ülkeden gitmeyi düşünüyorum :)))
- +1 yıl
şirketimi kapatıp her şeyimi satıp gitmeyi düşünmüyor değilim
- +1 yıl
Siz ve doktorlar beyin göçü kısmına giriyor ve belirttiğim gibi beyin göçü hariç olan göçler ekonomik temele dayanıyor.
Doktorlar da eskisi kadar kazanamıyor, aldıkları maaş artmış olsa bile alım gücü düşük. Malpraktis davaları ve sağlıkta şiddet yasasının olmayışı, özlük hakları vs vs.
Kısaca benim ekonomik bir kaygım yok, iş anlamında ben de zahmet çekiyorum. Kpss çalışıyorum ve atanamayacağım gibi duruyor...
ama bu ailemi ve ülkemi -ki ülkesini seven biriyim- bırakıp başka bir ülkeye yerleşmem için bana iyi bi motivasyon kaynağı değil.
- +1 yıl
Gayet iyi kazanlar var. Benzin 40 lira olsun diyeni biliyorum. Ben milletimi vatanımı seviyorum ama bu devleti yönetenleri sevdiğim anlamına gelmiyor. İşim gereği bir çok yere giriyorum devlet kurum ve kuruluşlarına ve artık midem bazı şeyleri kaldırmıyor. O kadar çok şey görüyorum ki göz görmeyince gönül katlanır ama göz görünce öyle olmuyor maalesef.
- +1 yıl
Bakın gidenlere ve gitmek isteyenlere saygı duyuyorum. Ben ülkemi sevmiyorum, memnun olmadığım çok konu olsa bile bu benim ülkemi terketmem için gerekli motivasyonu bana sağlamıyor demek istiyorum. Kişisel olarak sadece beni ilgilendiren bölüm bu. Ülkeyi yönetenler değişir, Ali gider Ahmet gelir ama ülke elden giderse bi daha gelmez. Hükümet yanlısı değilim, ülkemi seviyorum bu şartlara rağmen.
- +1 yıl
Zihniyet değişmedikten sonra kimin geldiğinin bir önemi yok şunu biliyorum ülkeye paranızı sokun af getiriyorum diyenler yurtdışındaki paralarını ülkeye soksalar ülke ihya olurdu. Birlik yok dirlik yok bundan sonra gelenin ne yapacağı belli değil. Ben son sıralar markette çocuk görmüyorum. Çöpe eski ürün kataloglarını attım bir tane teyze gelip yavrum onları atmasaydın ben onları satıyorum dedi. Öyle bir üzüldüm ki elimdekileri verdim attıklarımı alamadım da toplantıya gidecektim. İnsana değer verilmediği bir ülkeden pek bir beklentim yok açıkçası. Eskiden ekonomi iyiydi o zaman da insanın bir değeri yoktu. Ülke Suriyeli dolmuş arap dolmuş ülkeyi satan zaten satmış. Gelir bir Atatürk işte o zaman ülkede kalırım onun dışında çamurun içinde değil çimlerin üzerinde uzanmak isterim.
- +1 yıl
Ülkede insanın değerinin olmadığı konusunda hemfikiriz ve sizin gitme düşüncenize saygı duyuyorum.
Ben tercih etmem, seviyorum ülkemi de vatanımı da ve bu beni gitmemem adına motive ediyor.
Şartlar değişir, düzelir veya düzelmez. Ne kadar yaşayacağımı bilmediğim bu hayatta sevdiklerimden ve alıştığım düzenimden ayrılmayı ben kendi adıma mantıklı da bulmuyorum.
Her şey çok güzel olsa çok daha iyi olurdu ama beni Dedem büyüttü ve ondan zorluk içinde bile olsan vatanını, evini terketme, bırakma gibi öğütler aldım hep. Böyle de idame ettiriyorum hayatımı ve gerekli bulmuyorum..
- +1 yıl
Ben sizin görüşünüze saygı duyuyorum hatta sizde eski halimi görüyorum. Askerliğimi bile bedelli yapmadım ama çocuğum olsa bedelli gönderirdim :))) toplumsal çıkarlar yerine kişisel çıkarlar öncelikli olduğu sürece insanın bir değeri de olmayacaktır.
- +1 yıl
Çok sevdiğim kaliteli Osmanlı beyefendisi bir abim vardı rahmetli oldu onun hala ümidi vardı son nefesine kadar bana ben hep olumsuzdum o yüzden sen umudunu hiç bir zaman kaybetme genç kardeşim derdi ama çoktan kaybetmiştim 🙃 umarım sen hiç bir zaman bu umudunu kaybetmezsin ve pişmanlık yaşamazsın umarım ben de haksız çıkarım ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAynı dili konuştuğum yetiştirilme tarzı hemen hemen aynı olanla sevgili olamıyorum başka ülkedeki ile nasıl sevgili olayım
21 Yorumla- +1 yıl
sen de haklısın :)))
+1 yılEvet, olurdum: Gerçekten "sevgili"ysek uzaklığı göze alırım, yoksa yakında da çok var.
16 Yorumla- +1 yıl
zor olmaz mı peki
- +1 yıl
Olur. Eskiden özlemeyi de severdim de artık özlem hiç öyle romantik gelmiyor.
Yine de; dediğim gibi bir ilişki için özleme de katlanırım ki buna gerek kalmaz, sanırım. - +1 yıl
bence de gerek kalmasın ;))) umarım kafana göre yanında olacak birini bulursun ;)))
- +1 yıl
Umarım sen de, teşekkür ederim, var öyle biri :)
- +1 yıl
mersi teşekkür ederim duam çoktan kabul olmuş desene :P
- +1 yıl
Öyle🥰
Olmam, mesafe ilişkisi bana göre değil. Yani kısa süreliğine olur belki ama uzun soluklu istemem. En fazla aynı şehirde farklı ilçelerde oluruz
11 Yorumla- +1 yıl
mantıklı ;))
+1 yılOlmuştum. Uzak ilişki bana göre galiba, vıcık vıcık hareketleri sevmiyorum çünkü.
221 Yorumla- +1 yıl
Bir de bu fotoğraf hangi dizi/filmden?
- +1 yıl
bende de tam tersi uzakta olunca güven sorunu da oluyor. Herkese mavi boncuk dağıtanlar var. Bir de insan yanında olmasını istiyor
- +1 yıl
İyi de zaten "güven ve sadakat" ilişkinin temelidir. Bu olmazsa yanında da olsa, uzakta da olsa mavi boncuk dağıtmak isteyen her şekilde yapar.
- +1 yıl
Herkese dağıtmasa bile uzun mesafe ilişkisi yaşayıp bir başkasını öpenler gördüm (bu en masumu) anlık bir duygusal boşluk yaşayanlar görünce insanın aklına bir sürü şey geliyor.
- +1 yıl
O biraz insanın karakteriyle alâkalı. 1 seneye yakın ilişkim oldu. Başımı çevirip kimseye de bakmadım. Sana biraz da kötü örnekler denk gelmiş olamaz mı?
- +1 yıl
Herkes öyle demiyorum ama güven konusu sıkıntılı bugüne kadar uzun mesafe ilişkisine girmedim ama girenleri gördüm. Kız da erkek de ihanet ettiklerine şahit oldum sebebi ne olursa olsun. İyi sonuçlananı görmedim ki bana göre sevgilim benim yanımda olmalı
- +1 yıl
Sende haklısın, bende haklıyım 😅 uzatmayacağım 😊
- +1 yıl
aynen herkes haklı :D hahah ne kadar nazik bir hanımefendi :D
- +1 yıl
Beyefendi fotoğrafı sormuştum 🙄 hangi film diyeeeeee
- +1 yıl
pardon gözümden kaçmış WandaVision dizisinden Marvel
- +1 yıl
Teşekkürler.
- +1 yıl
ne demek bir kez gözümden kaçtı diye bağırdın bir daha cevap vermesem kesin döverdin beni :o
- +1 yıl
Hayır, kolay kolay sinirlenmem.
Sadece hatırlatıyordum 😅 - +1 yıl
sinirlensen bağıracaksın döveceksin yani :o
- +1 yıl
😅 Canın mı sıkılıyor?
- +1 yıl
çok mu belli oluyor :D
- +1 yıl
Evet. Akrabaların doğru demiş git evlen artık, can sıkıntın geçer 😅
- +1 yıl
dertsiz başıma bela mı alayım :D ne gerek var :P
- +1 yıl
Öyle düşünmen yanlış. Ön yargıyla bakma, belki de iyi ki tanışmışım diyeceksin nereden bilebilirsin ki☺️
- +1 yıl
belki de demeyeceğim dediğin gibi nereden bilebiliriz ki :)))
- +1 yıl
Peki, sen bilirsin 😊
+1 yılkonuştuğum çok oldu ama ilerletmedim sonuçta hala burdayım maalesef
12 Yorumla- +1 yıl
uzaktan yürütmek zor yanında olmadıktan sonra ilişki yaşadığını da anlamıyorsun zaten
- +1 yıl
evet uzaktan türk de oldu boş iş başka şehre de gidemem dsffdsdf ergenlik hataları bunlar abazan dayıları es geçersek
+1 yılYani iyi anlaşıyorsam neden olmasın fakat kendi ülkemin insanı tercihim.
11 Yorumla- +1 yıl
dediğim gibi yurtdışında yaşayan Türk de olabilir ama herkes kendi yaşadığı ülkede olduğunu düşün :)))
+1 yılAyni ülkede uzak mesafe ilişkisi bile berbat birseyken baska bi ülkeyi düşünemiyorum bile😅
116 Yorumla- +1 yıl
değil mi :P şimdi düşün ve bize tasvir et :P
- +1 yıl
Ay yok düşünmek bile istemiyorum
Bi gerildim şu an sjsjsjjs - +1 yıl
gerildiysen iyi daha da düşün o zaman :P
- +1 yıl
Ay yok düşünmek istemiyorum
Sen düşün
Hatta senin kesin bu konuda da tecrüben vardir
Anlat😆 - +1 yıl
Hahah nereden anladın 🤪
- +1 yıl
Bi yerden sonra tanıyorsun karşıdaki muhatabıni
Tahmin etmek zor olmadi🙂 - +1 yıl
şimdi eskiyi düşünüp psikolojim mi bozulsun :P
- +1 yıl
Piskolijin bozulacak kadar derin yani
Ahh ya yaban ellerde de mi yüzün gülmedi senin😅😂 - +1 yıl
yoo ülke dışında bir vukuatım olmadı henüz :P
- +1 yıl
Hiii ben ülke dışına da açıldın sandım 😅
- +1 yıl
açılırım yakında :P
- +1 yıl
Açıl Açıl aman geç kalma sjsjsjsj
- +1 yıl
hangi ülkeye saldırayım :P
- +1 yıl
İngilizce bilenlerden başla sjsjsjsjsj
- +1 yıl
Her ülkeden İngilizce bilen çıkar be :D
- +1 yıl
O zaman almanca bilen birini bul sjsjsjsj
+1 yılEn sonunda 3 5 tane Suriyeli sevgili yapıcam. Oh mis
14 Yorumla- +1 yıl
devlet de destek verir hibe verir oh mis :D
- +1 yıl
Yemin ediyorum esad'la ilişkileri bile düzeltirim
- +1 yıl
hahah Esadı boş ver seni başa getirirdik :P
- +1 yıl
G0tüne güvenen beni seçebilir😅
+1 yılUlke, din, dil farketmiyordu eskiden ama artik kendi irklarimdan olan biriyle cikacagim
15 Yorumla- +1 yıl
peki neden ne değişti?
- +1 yıl
Kultur farki diyelim. Eski sevgilim Avrupalıydı ama ben Rus-Azeri kültürüyle büyüdüm o yüzden anlaşamıyorduk
- +1 yıl
Kültür çatışması en büyük sorunlardan biri iki tarafta anlayışlı ve hoşgörülü olmalı bir taraf olmazsa sorunlar maalesef yaşanıyor.
- +1 yıl
Aynen öyle o yüzden kendi kültüründen biriyle ilişki yaşamak en güzeli
- +1 yıl
ya da kendine yakın bir kültürden
+1 yılEvet oldum da her erkek aynı bok ya. Hiçbiri kadına saygı duymuyor ve tek dertleri seks.
14 Yorumla- +1 yıl
öyle olmayan bir erkekle karşılaşmanı temenni ederim :)))
- +1 yıl
Evet ben de çok isterim :)?
- +1 yıl
Yav he he kadınlar cokmu düzgün erkek dediğin herhaltı yiyecek diyen siz kadınlar değil misiniz
- +1 yıl
Hayır mal
Gizli Üye(36-45)+1 yılKanadalı bir kızla sevgiliydim 2ay, doğum günü için hediye aldım, henüz varmadan ayrıldık😀 şimdi tekrar özlediğimizi söyledik birbirimize, barıştık devam ediyoruz bakalım.
18 Yorumla- +1 yıl
zor olmuyor mu peki :D
Cevap sahibi+1 yılZor tabi ya, uzaktasın. Dil biliyorum ama bazen çeviri kullanıyorum. Sesini duyuyorsun. Arzuluyorsun ama yanında değil.. benim ki model bide düşün artık🙈
- +1 yıl
aboww model mi bir de :D ben senin yerinde olsam araba mı satar yanına giderdim direk :D
Cevap sahibi+1 yılTr ye gelse dibi düşer herkesin😀 uzaklık çok kötü. Tr ye gelecekti, maddi sorun oldu. Sonra işe maddiyat girince aramız bozuldu. Ama kopamadık, ah bi gelse 😀 kanadaya nasıl gidilir bakmaya basladım ama mesleğimden dolayı zor, ya da avrupada biyerde buluşcaz
- +1 yıl
Ben en son baktığımda 1000 dolara yakındı Kanada'ya mesleğin ne ben de baktım Kanada'ya göçmenlik puanlama sistemi var bir de 30 yaşından sonra her yıl için eksi puan veriyor namussuzlar
Cevap sahibi+1 yılMuhendisim ama devlette işte. Özel olsa daha rahat giderim. Gitmesi hadi tamam ama kalması daha zor orada. Bende baya araştrdm. Yukarda 2 ay demişim de 7 ay kadar görüşmüştük yanlış oldu. 1 ay ayrı kalıp, şimdi yine devam bakalım. Hayalde kalacak bence😀 en fazla o gelir, ya da avrupada buluşuruz
- +1 yıl
Ne mühendisisin. Ben de mühendisim :D neden devlette rahat gidemiyorsun benim devlette çalışan mühendis arkadaşlarım rahat gidiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılÖzele geleyim dur😀😀
Evet. şu an nişanlıyım. Gerçekten bana kadın olduğumu hissettiriyor.
18 Yorumla- +1 yıl
ne güzel mutluluğunuzun daim olmasını dilerim :)))
- +1 yıl
Ben de öyleyimdir ama genelde kültürel çatışmaya sebep olabiliyor özellikle aileler arasında bu da kişilere yansıyabiliyor.
- +1 yıl
@Catutigernos Kültürel çatışma biraz problem olabilir ama bununla da baş etmeyi öğrenmek lazım yani aileler sonuçta çokta bir araya gelmiyor geldikleri zamanda biraz durumu idare etmek lazım
- +1 yıl
aynen sizlerin de ailelerin de idare etmesi lazım hoş görülü ve anlayışlı olması lazım ailelerin umarım bu sorunların hiç birini yaşamazsın ;)))
- +1 yıl
@Catutigernos valla inşallah 🤲🏻 güzel dileklerin için teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor bir şey mesafeler Özlem merak yorucu bir ilişki
11 Yorumla- +1 yıl
aynen aynı ülkedeyken bu zor gene bir şekilde gider görürsün ama ülkeler arası olunca işler daha zorlaşıyor. İnsan yanında olmasını sıcaklığını hissetmeyi ister.
+1 yılGüvendikten sevdikten sonra Marstan biriyle bile olurum.
11 Yorumla- +1 yıl
Alien bile olsa razıyım diyorsun yani :D
+1 yılAvrupa veya Amerikalı biriyle olabilir, iyi biri olması da önemli
13 Yorumla- +1 yıl
ama o kendi ülkesinde sen kendi ülkende olacaksın :)))
- +1 yıl
No.. uzaktan ilişki olmaz zaten temas bağımlısı bir insanım
- +1 yıl
Aynı ülkede olmana rağmen uzaktan ilişki zaten zor bir de ülkeler arası olunca iyice zor olacaktır. İnsan yanında olmasını ister sıcaklığını hissetmek ister.
+1 yılDaha önceden olmuştum şimdi olmam zor oluyor
15 Yorumla- +1 yıl
uzak ilişki miydi :)))
- +1 yıl
Evet uzak yurt dışı
- +1 yıl
ne kadar sürdü senin için ilişkinin zor olan tarafı neydi
- +1 yıl
5 yıl birlikte oldum toplasan 5 defa görüştük 😀 mesafe uzak olunca olmuyor bi süre sonra sıkıyor
- +1 yıl
her yıl bir kez :D öyle gerçekten Türkiye de olsa gene gidersin ayda bir görürsün yurt dışı olunca öyle bir imkan yok maalesef
+1 yılBeni de yanına aldıracaksa olur ömür boyu uzak mesafe dayanılmaz
113 Yorumla- +1 yıl
sevgilim diye aldıramaz evlenmen lazım onun için :)))
- +1 yıl
Evlenirim sıkıntı yok ahsjs
- +1 yıl
hemen evlenecek misin :D
- +1 yıl
Evet, çeyreğini hazırla
- +1 yıl
sen altın ne kadar biliyor musun :P
- +1 yıl
Evet her gün takip ediyorum
- +1 yıl
işte o zaman neden küçük altın alamayacağını da biliyorsun demektir ne güzel :P
- +1 yıl
Pü yazıklar olsun böyle arkadaşlığa!
- +1 yıl
hahaha bana birini hatırlattın şu an sen bilirsin o kişiyi :P
- +1 yıl
Benzetecek başka birini bulamadın he
- +1 yıl
hahahah ama tam onun yaptığı şey aklıma geldi :D hahahah
- +1 yıl
Aradığınız ananasa şu an da ulaşılamıyor 😝
- +1 yıl
hahah sebep :P
+1 yılBenlik seyler degil ve istatiksel olarak iki yabancinin farkli ulkelerden insanlarin duygusal baglarinin istisnalari haric hemen hic uzun surmedigi saptanmis yani huna kisacasi heves veya degisiklik istegi diyebiliriz fantezi bir nevi ya da ozenti bu da kendi vatandasiyla yasadigi en az bir iliskinin basarisiz olmasiyla dogrudan alakaliymis bu fikre yonelme konusunda son zaman iliskilerinden yola vikarak da bulabiliriz kavramak zor degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye hariç her yerden olurum valla bu nedir ya bu nedir
224 Yorumla- +1 yıl
hahaha neden Türkiye harici her yerden :D
Cevap sahibi+1 yılErkekleri cok pis
Cevap sahibi+1 yılZulüm
- +1 yıl
ben de kızlarından pek memnun değilim hak veriyorum o yüzden sana
Cevap sahibi+1 yılValla kızları yine iyi
- +1 yıl
Kızların nesi iyi aşırı cahil kezbanlar
Cevap sahibi+1 yılSen erkeklerine bak kendini gelistirememis kaba sabalar igrendim yurt disindan buldum o kadar efendi ki kadin ruhundan anliyo bunlar hanzo
Cevap sahibi+1 yılKitap bile okumuyorlar ilgi cekemiyorlar etkileme sifir
Cevap sahibi+1 yılAksama kadar kufur ego
Cevap sahibi+1 yılCok sasirdim
- +1 yıl
Asıl kızlar makyaj yapıp açık giymekten başka bir şey bilmezler
- +1 yıl
Ayla mı senin adın?
Cevap sahibi+1 yıl
O onlarin karari kimseyi ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılEn azindan bakimlilar sizin gibi saç sakal karismis ter kokusu kil desen her yerden fiskiriyor insan az kendine bakar elendiniz valla
Cevap sahibi+1 yılHic savunmaya da girme
- +1 yıl
İlgilendirir
Cevap sahibi+1 yılHa ama erkeklerin kiskanma
Cevap sahibi+1 yılKadinini sahiplenme huyu guzel
- +1 yıl
Anladım senin adın ayla. Zaten hep gizlisin
Cevap sahibi+1 yılTurk erkeklerinin yani
Cevap sahibi+1 yılAyla kim ya
Cevap sahibi+1 yılAyla diye birini mi ariyorsun anlamadim ayla ayla ayla delirdin mi
- +1 yıl
@aylası20 zulüm falan diyince sensin sandim
Valla farklı ülkeden birine aşık oldum, sonuç şu şekilde oldu.
1 hafta sırılsıklam aşık olduk
1 ayda ilk kez görüştük
1 yıl içerisinde evlendik.11 Yorumla- +1 yıl
Hey maşallah 🙃
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmazdım. Özlerim çünkü. Yeterince yumru yiyoruz zaten
12 Yorumla- +1 yıl
kimden yumruk yiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılYumru yumru demir leblebi :)
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Gönül ister ki memleketlim olsun ama bu kafada çok zor Bi merhaba ile işi çözmek varken niye egoistlerle tribcilerle doyumsuzlarla uğraşayım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyürütende vardır yürütemeyende, mesele güven ve sevgidir
15 Yorumla- +1 yıl
evet aynen öyle ama ben sizi soruyorum hanfendi :)))
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi güven ve sevgi önemli olan
Cevap sahibi+1 yılyani bu saydıklarım olursa olabilir demek istedim
- +1 yıl
bir cevap vereceksin ağzından lafı cımbızla alıyoruz :D
Cevap sahibi+1 yılsjsjs 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim Arabistan' da yaşıyordu ben de Türkiye'de kendisi Türk'tü.
16 Yorumla- +1 yıl
peki senin için nasıl bir süreç oldu zor muydu
Cevap sahibi+1 yılçok özlüyordum sürekli görüntülü konuşuyorduk
- +1 yıl
şimdi durum ne peki
Cevap sahibi+1 yılayrıldık 7 yıl önce başkasıyla evlendi öyle
- +1 yıl
anladım umarım her şey güzel olur senin için :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuştuğum İngiliz bir adam var beni yanına çağırıyor
14 Yorumla- +1 yıl
ee git madem
Cevap sahibi+1 yılİstiyorum da cesaret edemedim bir türlü bide aileye falan nasıl açıklayacam ondan da çekiniyorum
- +1 yıl
o konu hassas bir konu onu en iyi sen çözebilirsin cevabı kendin bulman lazım :)))
Cevap sahibi+1 yılOlmadı gidecem ya napiyim 😅
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen yurt dışında yaşıyorum sevgilim ise turkiyede yaşıyor ve bir aksilik olmassa evleneceğiz
19 Yorumla- +1 yıl
Şimdiden hayırlı olsun :))) peki zor olmuyor mu uzak ilişki
Cevap sahibi+1 yılHisler soyuttur burdakilerin yaşadığı ilişki aşk değil sadece sevhet doyurmasindan başka şey değil, biz de haram olan şeye yol gitmez
- +1 yıl
ben cinsel anlamda dememiştim zaten ne bileyim insan yanında olmasını ister bir şeyler yapmak ister gezip tozmak
Cevap sahibi+1 yılİstiyor ama bu onu sevmene engel değilki ama ben helal yoldan evlenecem nikahın olmadan ben kimsenin elini tutmam zaten
- +1 yıl
anladım düğüne ne kadar kaldı tarih belirlediniz mi
Cevap sahibi+1 yılRabbım herseyin en iyisini bilir lakin nasip olursa yılbaşı diyebiliriz amma gelin ata binmiş ya nasip demis
- +1 yıl
Az kalmış şimdiden mutluluklar dilerim umarım birlikte güzel ve mutlu bir ömür geçirirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılInsaAllah kardeş insaAllah ben sadece Rabbımden hayırlısını niyaz ederim şu yalan dünyada insaAllah Rabbım sanada haram helal çizgisine önem veren bir hatun nasip eder
- +1 yıl
eyvallah teşekkür ederim :)))
Tabiki olunur. İstisnalar hariç çoğu kız sadakatsiz ve anlayışsız. Ayrıyetten verdiğin değeri, gösterdiğin ilgiye bakmaksızın seni es geçiyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. yurtdışında yaşayan bır Türk ile sevgılı olmam gıder bayburtlu falan çıkar ((:
11 Yorumla- +1 yıl
Bayburtlularla ne yaşadın ki :D
+1 yılYabancı olmuştu hala arada yokluyor ama benim hayatımda artık başka biri var, yüz vermiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Hangi ülkedendi?
- +1 yıl
@GreenLover Avustralya
+1 yılOlmuştum daha önce. Makedonyalıydı ve orada yaşıyordu. 1 yıl falan da sürmüştü ilişkimiz.
10 Yorumla
+1 yılOlurum tabi , yabancilar cok tatli insanlar , medeniler, anlayislilar.
10 Yorumla
+1 yılÇok zor aşırı güven gerektiren bir durum aşık olursam belki
13 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle hem aşırı güven gerektiriyor bir de insan yanında olmasını ister.
- +1 yıl
Tabiki özlemek cok zor
- +1 yıl
bir de etrafında el ele tutuşan sevgililer görürse iyice kötü hisseder insan
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni nesil olur ama ben olmam boş algılarla yaşasın onlar🙂
10 Yorumla
+1 yılYabancı kadınlar çok iyi olur naz yok trip yok kıskançlık yok hele bide tavşan muameleside yaparsan yaparlar ama bizimkiler türk erkekleri unutamiyo yabancilar
10 Yorumla
+1 yılAnlaşabiliyorsak eğer olurdum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim yârim Irak'lı ve çok seviyorum
Yakında nişan olacak inşallah 💞💖😍19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılBak birçok insan da şöyle bir düşünce şekli var
Tarihi kötü diye zannediyorsunuz ki artık o ülke öyle geldi öyle gidecek
Ula ülke her yönden buradan çok daha iyi
Benim kuzenim mesela orada 1 yıl çalıştı burada her yıl çalışsaydı max 65.000 TL kazanırdı
Ama orada 1 yıl çalıştı 500.000 TL kazandı
Maddi açıdan bakmayalım sadece
Oradaki insanlar dinine daha çok bağlı ve böyle birini istiyordum
Buradaki birçok karakter yoksunundan milyonlarca kat daha iyi
Ayrıca ben onu bulunduğu yeri konumu için değil
Beni sevdiği için çok seviyorum
İlk kez biri beni bu denli seviyor
Sevgi her şeyden iyidir💖
Ayy ondan bahsettim çok mutlu oldum gidip bir arayayımmm😂😂- +1 yıl
Kardeş Ona bakarsan Türkiye'den herkes nefret ediyor Yani Türkiye dışında Biz kimseyle Arkadaş olamayacak mıyız yani bu da çok saçma Tamam tarihte bir şeyler oldu Evet ben zaten kimsenin düşmanı değilim herkes benim dostum ha Bana düşmanlık yapan olursa onu da haddini bildiririm O da ayrı bir şey ama tarihte bu oldu diye insanlar arkadaşlık dostluk kuramayacak diye bir şey yok Altını çiziyorum k******* düşünenler hariç yani o zaman senin mantığına göre Türkiye'de hiç kimse dışarıyla konuşamayacak Dün Çünkü Türkiye herkes düşman bu mu demek oluyor yani
Cevap sahibi+1 yılKardeşim sakin ol
İnsanlar bazen geniş düşünemiyor sadece olanlardan ibaret sanıyorlar
Mühim değil- +1 yıl
Yani Bak dedim ki ben kimsenin düşmanı değilim Ben de isterim tabii güzel dostluklar kurmak Ama tabi bazen yabancı ülkenin peki insanlar seni hala Osmanlı zannedip işte Osmanlı şöyle Osmanlı böyle Ona bakarsan tabii kendi tarihleri de kötü ben bunları Zaten hiçbir zaman karşı çıkmıyorum ama tarihi ve geçmişi karıştırıp seni aşağılayan insanlara tabii beni de tepkim aşırı sert oluyor o ayrı ama senin dediğin gibi saygı gösteren sevgi gösteren her insana Ben de saygı ve sevgi gösterim hatta arkadaş bile olurum oluyor bu açıdan bakmak lazım sadece tarihi karıştırmak doğru bir şey değil
- +1 yıl
@krmcnx1 Ben de zaten ırkçı olmadığını biliyorum ve ben de zaten Üzerine basa basa söylüyorum hala eski tarihi kurcalayan aykırı davranan diyorum zaten üstüne basa basa söylüyorum diyorum ki karşısında zaten bizi bulur herkes edebiyle saygısıyla takılırsa hiçbir sıkıntı olmaz ama saygı sınırını aşarsa geçmişi kurcalar sana hakaret küfür ve buna benzer şeyler yaparsa zaten biz de karşısında bulur olay bu kadar basit
- +1 yıl
Aferin sana ülke araplarla doldu birde gidin evlilik yapın onlarla yuh ya
Cevap sahibi+1 yıl@Doğavebilim 1. O Arap değil Türkmen
Ayrıca isterse Arap olsun isterse başka bir ırktan olsun
Ayrımcılık yapmam
Çünkü siz gibi kendini üstün ırk zannedenlerden çokça iyi
Lütfen bilip bilmeden konuşma burada
İyi günler- +1 yıl
Türk değilsen sorun yok tamam. Benim zoruma giden türk ve arap birlikteliği
olurdum neden olmayayım
216 Yorumla- +1 yıl
herkes kendi ülkesinde olacak ama
- +1 yıl
hani bir dahaki sefere soruyu iyi okuyacaktın :D bak sözünde de durmuyorsun cıks cıks cıks
- +1 yıl
o hangisiydi o. O
- +1 yıl
çok açıklayıcı oldu :D
- +1 yıl
bak soru bile aklında kalmamış :P
- +1 yıl
2 ile 3 demişsin soruları söyleyemiyorsun nasıl aklında :D
- +1 yıl
tamam hadi kabul ettim :D
- +1 yıl
tamam etmeyebilirim de ruh halime bağlı :D
Olurdum sıkıntı yk. Yeterki biz anlasabilelim
22 Yorumla- +1 yıl
ama o kendi ülkesinde olacak sen de kendi ülkende uzaktan zor olmaz mı :)))
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. güvendikten sonra neden olmasın
13 Yorumla- +1 yıl
zor olmaz mı peki :)))
- +1 yıl
olur çok zor güvenmek hele yakışıklıysa daha da zor ayrım yaptığımdan değil genel olarak yurtdışında kadınlar bile gidip tanışabilir yürüyebilir diye gösteriliyor hep yakışıklı birine yürüyen aklını çelmek isteyen çok olur diye düşünüyorum ama tercih etmem ben çok zor dediğin gibi türk erkeklerinden vazgeçemem yine de
- +1 yıl
uzak zor be boş ver sen yakınında olan birini bul ;)))
+1 yılFarklı ülkelerde ilişki yürümüyo
13 Yorumla- +1 yıl
ne gibi sorunlar oluyor mesela?
- +1 yıl
Sözde ilişkin var ama sonuç olarak görüşmüyorsunuz yalnızsın yanında değil istediğin gibi takılabilirsin. Kişiden kişiye göre değişir tabi ama çoğu bu kafada oluyor. Pek bağlı kalınmıyor yani ilişkiye. Cepte tutma durumu oluyor
- +1 yıl
o olmasa bile yanında istiyor ama yanında değilsin duygusal boşluğa düşebiliyor vs vs katılıyorum sana :)))
olurum beni alıp götüesün burdan
13 Yorumla- +1 yıl
onun için evlenmen lazım :D o kendi ülkesinde sen kendi ülkende olacaksın ama :D
- +1 yıl
İş için özel davet lazım. Bu bazı ülkelerde önce çalışma bakanlığından geçiyor bu işi yapabilecek bu ülkenin vatandaşı yok mu diye soruyor önce bakanlık firma olmadığını ya da uzun süredir arayıp bulamadığını ispatlar ise o zaman o izni veriyorlar. Yoksa o kadar çok akrabam var ki Avrupa'da rahat bir şekilde istediğim ülkeye gidebilirim senin mantıktan gidersek.
+1 yılEvet olurdum
14 Yorumla- +1 yıl
ama herkes kendi ülkesinde olacak :)))
- +1 yıl
Olsun elbet buluşuruz
- +1 yıl
yılda bir yıllık izninde geldiğini düşün
- +1 yıl
Olsun ya yine de sürekli birbirimizi arar konuşurduk yani birbirimizden uzakta olduğumuzu zor da olsa hissetmemeye çalışırdık
+1 yılArog - gora filminden sonra bence olabilir 😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Başka ülkeden dedim başka gezegenden değil :D
- +1 yıl
Bende diyorumki adamlar binlerce yas büyük başka gezegenlerden olduğu halde aşık olup kavuşabiliyor neden ülkeler arası olmasınki 😂😂
- +1 yıl
çok felsefik oldu bu :D
- +1 yıl
Ahahahahahahahah
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılisveç vatandaşı ise niye olmasın😂
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl da ağzının tadını biliyor çahaal :D
Olurum Müslüman olması yeterli
13 Yorumla- +1 yıl
herkes kendi ülkesinde olacak ama :)))
- +1 yıl
Yani Almanya'da yaşayan bir Türk ile sevgili olduğunu düşün yılda bir en fazla görüşebileceksin yüz yüze
+1 yılOlmuştum yürümedi
116 Yorumla- +1 yıl
neden yürümedi?
- +1 yıl
Anlaşamadık ona gel demiştim gekmedi
- +1 yıl
hımmm gelmedi mi yoksa gelemedi mi
- +1 yıl
Gelemedi corana nedeniyle annemde konuşmayın demişti o yüzden
- +1 yıl
o zaman bunda çocuğun bir suçu yok :)))
- +1 yıl
Evet yok istedi aslında hastalik yüzünden kisitlamam vardi ben konuşmayalım dedim
- +1 yıl
hımmm peki özlüyor musun onu?
- +1 yıl
Yo artık özlemiyorum zaten hoşlanıyordum sadece şimdi sevgilisi var zaten
- +1 yıl
herkes kendi hayatında kendi yolunda diyorsun yani
- +1 yıl
Evet çoktan bitti yani
- +1 yıl
sağlık olsun onun hayatında biri var da senin hayatında biri yok mu daha
- +1 yıl
Hayır yok biriyle konuşuyorum ana belli değil daha
- +1 yıl
hımm daha tanıma evresi diyorsun yani :))) gidişat nasıl peki iyi mi görünüyor
- +1 yıl
Evet iyi gibi
- +1 yıl
ne güzel sevindim senin adına umarım iyi de devam eder ;)))
- +1 yıl
Teşekkürler Allah razı olsun
Sevgili işlerini geç.
117 Yorumla- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
ne yaptılar da nefret ediyorsun
- +1 yıl
ne gibi mesajlar atıyorlar sevgilin niye terk etti mesajlar yüzünden mi
- +1 yıl
KS'den ise sıkma canını abartıyorlarsa sapıkça konuşmanın üstündeki 3 noktaya basıp şikayet et o da olmadı ss alıp @KızlarSoruyor hesabına şikayet edebilirsin. Sen ona hevesmiş misin :D o ne demek oluyor :D
- +1 yıl
işte şikayet edersen başkalarına da yapamaz yaptıkları bilinir ;)))
O nasıl oluyormuş :D 1 yıl da anlayamamış mı :D - +1 yıl
selama şikayet edersen bir şey yapamazlar :D ama sapıklık yapan ya da küfür eden olursa şikayet edebilirsin ;))) görüşlerde filan öyle bir durum olursa da bana yazabilirsin durumla ilgili
- +1 yıl
evet biraz fazla değer vermiş gibisin en azından kendini kurtarmışsın iyi yanından bak ;)))
- +1 yıl
ona baksan ben kaç tane yamuk kadınla karşılaştım beni aldatmaya kalkan da oldu. Herkese yazıp bana da yazmaya kalkan oldu. Ben şimdi bütün kadınları aynı kefeye mi koymam lazım :))) ben kadın erkek olarak değil insan olarak değerlendiririm karşımdakini yani bireysel değerlendiririm
+1 yılYok maalesef aile din kültür örf adet falan bizim sülale izin vermez asla yabancı uyruklu ve başka dinden birine
10 YorumlaHayır olmazdım
14 Yorumla- +1 yıl
neden
- +1 yıl
haha sen de haklısın :D
Oda insan sonuçta neden olmasın
12 Yorumla- +1 yıl
herkes kendi ülkesinde olacak zor olmaz mı
+1 yılMümkünse başka ülkeden olsun zaten
13 Yorumla- +1 yıl
ama o kendi ülkesinde sen kendi ülkende olacaksın :)))
- +1 yıl
O zaman boş zaman kaybı olur
- +1 yıl
arkadaş olunur ama sevgili zor bence
- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası