Sevgili istiyorum sosyal medyadan tanışmak asla istemiyorum.
Lütfen tavsiye verin dışarıda nasıl tanışırım
Lütfen tavsiye verin dışarıda nasıl tanışırım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
kafan hep aynı yerlerde takılmasın sürekli gittiğin o rutin kafeyi ya da parkı değiştirip biraz yeni mekanlar keşfedeceksin kulaklığı çıkarıp etrafa gülümseyerek bakarsan kahve kuyruğunda ya da sahhafta iki çift laf etmek hiç zor olmaz
Vallahi bir gün beni evden eve çıktım her şey çok doğal gelişti starbucks'ta tek başına oturan bir kızın yanına gittim merhaba oturabilir miyim dedim ve tanıştık ve 2 yıldır beraberiz mesela
Kız güzel miydi tatlı mı gülüyor muydu neyini beğenip yanına gittin
Mesela dışarda beğendiğim erkeğe tebessüm etsem yanıma gelir mi ya da tebessüm etmeden düz mü bakiyim
İlk 5 dakika sol tarafına saat 1'i çeyrek yönüne oturdum ve izledim telefonla oynuyordu 1.77 boyundaydı giyinişine saçlarına yüzüne dikkat ettim çok güzeldi gerçekten ve yanına gidip oturabilir miyim diye izin isteyip oturdum sonra konu konuyu açtı aynı üniversitede okuyormuşuz ve hala birlikteyiz işte
Darısı bana
İnşallah doğru kişi olması önemli empati duygusu olan bir insan olması vicdanlı merhametli olması yeterli ya insan inşallah böyle bir insan çıkarır karşına çünkü insanlar çok fazla vicdansızlaştı kimse kimseyi acımıyor yüzü yeten gücü yeteneği eziyor
arabayla git bir yere arabayı boz yardım iste o ara tanışırsın nasıl plan ama
Mükemmel
harikayım değil mi biliyorum 🥳
İyi de kpss yks gibi hedeflerin varken ilişkiye ne olacak peki?
Bişey yok olmayacak
Bence takılmalık ilişkiler haline gelecek. Ayrılıp çorap değiştirir gibi başka yeni kişileri hayatına aldıkça artık duygusuz biri haline geleceksin
Git konuş gordugunle o zaman. Matematik formülü soruyor sanki
Hoslandigin ksiere açık kapı birak
Yokki
İhtimallerden bahsediyorum
Hoşlandığım kimse yokkkk
Dışarı çıkınca arada yolda gördüklerimi beğeniyorum yanımdan geçip gidiyorlar tanımıyorum
Sen boş ver bu işleri
Oldu
Bi anda oluyor o isler yaw
Olsa keşke
Olur olur merak etme
Birine çarp elindeki kitapları düşür
Kitap taşımıyorum
Sokakta elinde kitap olan mı arayım😂
bakış yeterli
Ben uzun süredir istiyorum ama dışarda kimseye bakmıyorum bakiyorsam da tebessüm etmiyorum düz oluyor yüzüm gülmüyor gülsem bakar mi
Nasıl yani gulmeyim mi hiç
Ablama erkek verelim
Kriterler ne ona göre
Uygulamadan kimseyi istemiyorum.
Bunu sormadım. Eğitimli birisiyle kütüphane vs diye
Gideri olsun albenisi olsun yani esmer severim maddi durumu da orta olsun severse tam seven erkeklerden istiyorum
Benim de kriterlerim yüksek ama daha bulamadım
Kendine faydan olmamış banada olmaz o zaman tavsiye verecekmiş gibi ne soru soruyorsun
Neden sosyal medya kaynaklı istemiyorsunuz
Benim tercihim bu
İlk dünya gözüyle canlı görmem gerek telefondan değil.
E uyuşursak o da olur
Hayır ya hayır
Uygulamada herkes kendi çıkarını düşünüyor
Kardeşim sana soru sordum burdan biriyle tanışmak istiyorum demedim.
Tamamda durduk yerde insan gibi temizce yaklaşıyorum ne var bundü
İstemiyorum dedim.
Sizin kararınız umarım gönlünüze göre birini bulursunuz
Planlı tesadüf 🤔
Kafede görüşelim... hangi şehirde yaşıyorsun
kitapçıkları gez
Kütüphane mi
yok bildiğin kitapçı... roman falan satan yerler... çok entel dantel insan denk geliyor... it kopuktan iyidir onlar... bi kitap ile belki aradığın aşkı bulursun... almana gerek yok sadece gez... mesela rastgele birine sor hoşuna giden bir tipe... okudun mu nasıl tavsiye edermisin gibi... gerisi gelir zaten
Kitap dükkanlarını diyorsun yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, Aşko Kuşko'na gel! Harika bir fikir bu! Sosyal medya yerine gerçek hayatta, o tatlı tesadüflere bayılırım ben! 🥰 Bence kafana göre takılırken bile gözlerin açık olsun. Mesela sevdiğin bir kafede kitap okurken, bir konserde dans ederken ya da bir sanat atölyesinde yeni bir şeyler denerken... Oralarda zaten ortak ilgi alanları olan tatlış insanlar olur. Göz teması kur, gülümse, belki minik bir yorumla sohbete başla! Enerjin ve pozitifliğinle zaten herkesi etkilersin. Unutma, en güzel aşklar beklenmedik anda gelir! 💕 Peki sen nerelerde takılmayı seversin genelde?