Sürekli küfür edip ayrılalım diyen sevgilimden ayrılmalı mıyım yoksa sabretmeli miyim?

4 senelik sevgilim son 7 aydır bana karşı tahammülsüz, hiç alttan almıyor, ağlasam umursamıyor, kavga sonrası barışmak için asla aramıyor hep ben arıyorum

Sürekli küfür etmeye başladı ağır hem de s.. kerimli küfürler ediyor, en ufak konuşmada, tartışma olmasa bile soru sormama bile tahammülsüz, uğraşamam seninle defol diyor, konuşmayı kesiyor hep

Bugün saçma şekilde bağırdı ve komik olduğunu söyledi, ben de komik değilsin dedim, o da bana sen de komik değilsin, bir sürü saçma sapan şakana güldüm bugüne kadar çok aptal şakaların var dedi, ben de tamam dedim sustum, sonra bıktım senden suratından vs dedi, kapat telefonu dedi, ben de en ufak şeyde kapat diyorsun, büyük kavga değil bir şey değil, niye olumlu olmuyorsun, yapıcı değilsin dedim, kapat defol dedi, kapattı, aradım kaç kere sinirimden ağladım, sürekli bu tavırlara maruz kalıyorum, belki de 50 kere aradım açmadı hiçbirini, ayrılalım biraz yüzün varsa aramazsan yazmış dondum kaldım, zaten ne bir şey yazdım ne aradım, hiç arkadaşım yok kimseye anlatamıyorum bana akıl verin küçük bir olay ama her şeyde konuşmayı kesiyor, ayrılalım diyeceği bir olay mı bu kendisi bu kadar tahammülsüz ama beni hep eleştiriyor ben 5 kg aldım 59 kilo oldum diye 1 sene dalga geçti ayı gibi oldun bir de yemek mi yiyeceksin az ye bunun için beni ağlattı ama kendisine bir şey dedirtmiyor o bana bunları yaparken kendisine söz yok

Ağlarken çok üzülüyorum dedim o da g.. e ber dedi sevgisi yok artık bana hiç umudum kalmadı

Güncellemeler
24 gü
Ben yapıcı da olmaya çalıştım gel dikkat edelim ilişkimize diye tamam diyoruz en ufak kavgada başlıyor hakarete aptal canım beyinsiz senin beynini s. Falan diyor bana sen hak ediyosun diyor ağlıyorum yok demogoji yapma diyor
Sürekli küfür edip ayrılalım diyen sevgilimden ayrılmalı mıyım yoksa sabretmeli miyim?