Ailem sevgilimi ailesi yüzünden istemiyor, hem ondan hem ailemden vazgeçmeden ne yapabilirim?

Ailem sevgilimin ailesini araştırdığı için istemiyor onunla olmamı, kötü olduklarını, babasının alkol kullandığını falan söylediler. Annem, onunla evlenmeyi düşünüyorsan herkes seni silecek dedi. Zaten öğrendiğinden beri benimle bir kelime bile konuşmuyor, evde yabancı gibiyiz ve babama, abime anlatmış ama babam sadece konuştu benimle, şimdi bırak ileride yaşın gelince o zaman aileler görüşür bakarız bir dedi. Biraz eski kafa olduğu için şu an sevgilim olmasını istemiyor, her şey günah diyor. Teyzem, abim falan da çok karşı. Geçen sene bir ayrılığımız olmuştu, ben o zaman abimi arattırdım, sürekli beni arıyordu, ben istemiyordum çünkü böyle bir şey de olduğu için abim de onaylamadığını sertçe söyledi ama ben onu çok seviyorum, o da beni çok seviyor. Geleceği göremem tabii ki, kesin evleneceğim demiyorum, diretmiyorum da ama hiçbir yerden tutunamıyorum. Teyzem, illa evleneceğim diyorsan kimse de engel olmaz ama o baba evinden çıkarsan bir daha dönemezsin dedi ve kimseyi de kendine destekçi arama dedi, herkes karşı bu insanlara dedi, yalnızsın bu durumda dedi. Yani o kadar kötü hissediyorum ki boğuluyorum, böyle bir duvar üstüme yıkılmış, altında kalmışım, çıkamıyorum gibi, ne yapacağımı bilmiyorum. Biz 2 yıldır beraberiz, o kadar çok şey yaşadık ki ondan nasıl ayrılmayı düşüneyim, asla olmuyor. Bir de çocuğun bana yaptığı kötü hiçbir şey yok, ilişkimiz çok güzel, o ayrılıp barıştıktan sonra aşırı iyiyiz, yani sorumluluk sahibi bir insan olmuş, değişmiş. Ben onu seviyorum ve ailemi de seviyorum, ne yapacağım, bana bir akıl verin, işin içinden çıkamıyorum. 20 yaşındayız.

Ailem sevgilimi ailesi yüzünden istemiyor, hem ondan hem ailemden vazgeçmeden ne yapabilirim?