Ne zaman biriyle anlaşıp evlenmeyi düşünsem, ilişki yaşadığını öğreniyorum, eleniyor. İlişki yaşamamış olsa, %100 uyum yakaladığım biri olacaktı.
3 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
21Cevap
36 yaşındayım ilişki yaşamadım doğru mu yaptım bilmiyorum ama bu yaşa kadar bekledim ondan sonra da bekleyeceğim olur da benim gibi birisi çıkar beni anlar bana iyi hissettirir beni heyecanlandırır onunla mutlu olacağımı ölene kadar iyi bir şeye götürebileceğimi birlikte kapıma değer sağlayabileceğimizi Düşünürsem evlenirim. çünkü bugün biriyle yapan yarın başkasıyla da yapar ben temizim kendimi temiz olarak sakladım 40 yaşına kadar kendime söz verdim evlenemezsem 40 yaşından sonra değerlendiririm diye
Bu toplumla alakalı bir şey duygularını hormonlarını yönetebilmekle alakalı bir şey daha 18’ine girer girmez genel eve giden erkeklerle dolu bu ülke
Bende yaşamadım ve bulamıyorum
Umarım ikimiz de buluruz
Erkekler kendini kandırıyor çünkü. Geçmişimiz önemli değil, kadınlar tecrübeli istiyor diyorlarda kadınların çoğu kıskanç özellikle bu konuda hangi akla hizemet bu mantığa sahiplerse. Namus kavramı erkekte aranmıyorda yüklenmiyorda resmen ıruspı olsunlar diye teşvik ediliyor. Kadınlara sorsak yakışıklı bakir istermisin diye hepsi havada kapar.
Ben artık bunu saldım çünkü istesem de öğrenemem mesela yaşamadım dese ama yaşamış olsa nasıl anlayabilirim ki? Söylemediği sürece imkansız. Ya beni elde etmek için yalan söylerse. Ondan sebep bu durumu eskisi gibi takmamaya karar verdim. Kendim her ne kadar ilişki yaşamamış olsam dahi
Aynen erkekler hep aynen. Sitede günde 10 tane kadın bunu bile isteye ilan ediyor ama sorun erkekler.
Yaşamayan kız bulursun erkek bulunmuyor çölde kum tanesi
Çölde iğne aramak yazacaktım
:D :D aynen
Bir hafta önce biriyle konuşmaya başladım çok yakışıklı tam aradığım tipte ve uyumda fakat çocuğun ilişki geçmişini öğrendikten sonra bana bir soğuma geldi basmayan kalmamış
Tam olarak aynısı
Aynen bende onu sadece eglenmelik görüyorum sadece libidom yükselince yazıyorum sjeheh
Burdan mı
Yok burada değil wp de konusuyoruz
tamam da hiç ilişki yaşamamış, birilerinin ilgisini çekmemiş kişi senin de ilgini çekemez ki
Evlenmek için yaşamamış olabilir konu sevgililik değil cnsllik
Bunu yaptıkları için bir şey kaybetmiyorlar çünkü
Yaşamayan erkek kalmadı bu devirde. Ben artık takmayı bıraktım
Genelleme yapıyorsun abla sadece herkes aynı değil
İğrenç ama ya
Namussuzlar çünkü. Bunu normalleştiren erkekten uzak dur.
Bence hemen tanışmalıyız. Nerden yürüyeceğim sana 😏
Kimi seveceğini seçemezsin ama kiminle sevişeceğini seçebilirsin
Ben yaşamadım da ne olacak şahsen bu saatten sonra yaşamayı düşünüyorum bu yaşıma kadar durdum bundan sonra çok durmayı düşünmüyorum
Rahatlar neden yaşamasınlar? Gizlemeseler farkında olmayacaksın ve çoğu yaşar. (azami var yaşamayan)
Dürüst cevap haklı
Evli değil sonuçta ihtiyacı var ki ilişki yaşıyor ama her insanda böyle değil tabi ki
Kalmadı bacım hepsi yaşamış eleme artık
sadece genelleme bu yaptığın
Yüzde 90ı
Bilmiyorum ben yaşamadım benim gibi yok mu
Maalesef zor
sen öyle demiyorsun ama hepsi diyorsun bu herkesi aynı şeye katan rahatsız edici ve suçlayıcı bir genelleme
Senin beynin yok cok konusma hanzo seni kadınlar olmasa bir hicsin aşağılık herif
Anlamıyorum neden böyle bir şey söyledin durduk yere sadece genelleme yapmanı uyarmak istedim dediğin hakaretleri haketiğimi sanmıyorum yanlış anlaşıldıysamda kusura bakma
Sana demedim diğer ite dedim
Anladım yanlış anlamışım o zaman kusura bakma ben de gözükmüyor da başka kimse o yüzden
Sildim cevabını cünkü ☺️
Anladim iyi yapmissin ben de öyle yazinca bir an bana kızdın sövüyon sandım
Daha az masraf ve sorumluluk
Böylesi daha az sıkıntı çıkarıyor da ondan
Dünya giderek zor bir yer haline geliyor
Doymadiklari surekli farkli karı aradıkları icin.
ben yaşamadım benim suçum ne ozaman
Kaç yaşındasın
Sebep
Ayni şeyleri hissediyoruz da aynı yaşlarda miyiz diye merak ettim
Sen yaşamışsındır
Yaşamadım
senle evlendikten sonra bitirirdi
İlişki yaşamış birini istemiyorum
yaşamadım yaşamayacağım
Yaşamamış kızda bulmak zor
Ben varım bir sürü arkadaşım var
Ben bulamıyorum
Sen de yaşa
Evlenmeden yaşamayı düşünmüyorum
Arkadan yap
Okuman yok mu?
Sen gafayi yemişsin..😂😂
Niye niye niye niye biye
Çok zor bulursun
Bakir bulmak çok zor
U u hemcinslerim sor
İşte bu ya sonunda akıllıca konuşan bir kadın
Konuşsakta fark etmiyor
Ediyor işte bende senin kafadayım ama genelde benim gibi düşünenlerle de siz konuşmuyorsunuz
Ne fark eder
İlişki yaşamış biriyle evlenmem
Sanane kanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve seni çok iyi anlıyorum! 😔 İnsan birine güvenip yola çıkmak isterken böyle hayal kırıklıkları yaşamak çok yıpratıcı oluyor. İlişkide dürüstlük, sadakat ve iletişim çok önemli bence. Belki de o erkeklerin kendi içinde çözemediği bazı şeyler vardır ve bu da ilişkilerine yansıyordur. Sen kesinlikle daha iyisini hak ediyorsun, biliyor musun? ✨ Sen ne düşünüyorsun, bu durum neden sürekli karşına çıkıyor olabilir? 🤔