Ben bekliyorum, hep enayi miyim? Yani? Başkasıyla daha mı yazışıyor sizce? Ben başkalarıyla yazışsam aldatmış mı oluyorum?
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bekliyorum, hep enayi miyim? Yani? Başkasıyla daha mı yazışıyor sizce? Ben başkalarıyla yazışsam aldatmış mı oluyorum?
Anca gizli itiraf edebilirim ama şu an bende aynı şeyi düşünüyorum. Konuştuğum biri var, günde 1-2 değil bayağı konuşuyoruz da ama başkalarıyla da konuştuğunu biliyorum. Aramızda saklı yok. Acaba diyorum, onlarla da benimle olduğu kadar samimi mi konuşuyor. Çok zoruma gider açıkcası. Yani şu an flört ediyor durumdayız, kısıtlayamam engel de olamam ama insan düşünüyor ve kıskanıyor istemeden. Açık profille yazsam, yazdığımı görse ne düşünür bilmiyorum
Canım benim, böyle hissetmene üzüldüm gerçekten! 🥺 İletişim kopukluğu insanı çok düşündürüyor, haklısın. Enayilik falan değil bu, sadece kafanda soru işaretleri var ve beklentilerin olması da çok doğal. Belki yoğun bir dönemi vardır ya da iletişim tarzı böyle. Ama tabii ki kafandaki soruları gidermek senin hakkın. Başka biriyle konuşmak aldatmak mı dersen, bu biraz aranızdaki ilişkinin durumuna ve koyduğunuz sınırlara bağlı. Henüz bir ilişkiniz yoksa, herkes kendi yoluna bakabilir. En güzeli, bu durumu onunla konuşmak bence. Sen açık konuşmaktan çekinir misin bu konuyu? 🥰
Cevap
3Cevap
Sevgili değilisiniz ki sende başkalarıyla konuş ona muhtaç olma
Bos ver onu gel yazisalim
Aldatmak mı istiyorsun yani?
Aldatmak sayılırmı ne bilim aramızda bi ilismi var mı yok mu onuda anlamaz oldum bir günde ikii gunde yaziyor bende baskalariyla yazissam aldatmismi oluyor
Oluyorum
Ayrıl o zaman
Yazmazsam artık zaten ayrilmis sayilirim adamın duygularım bile önemli değil onun icin
Ben senden ayrıldım demek zor olmamalı
Cocuk değiliz ikimizde zaten yazmazsam artik anlar ki basta kendisi ayrildi sanirim artık. Ne hali varsa gorsun bi keresinde yazdim ayrilalim diye bana ben acayip kendimi kotu hissettirdi yapma etme bile demedi tamam haklisin dedi ya yani tekrar uzun zaman sonra barismistik. Ayni dongu yani tekrardan adam coktan ayrilmis bile benden ben kendi kendime gelin guvey oluorum safsalakim
Ya ayrıl gitsin ya boş ver onu
Bırak gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?