uzaktan akraba oluyoruz, geçmişte çok kez konuştuk ama onun korkaklığı, dengesizliği yüzünden ilerleyemedik. ama ikimizin de ilgisi var. beni gördüğü yerde de gözlerini alamıyor hâlen. ama mesaj atıp sorduğumda senin gönlün kalmış olabilir tarzında üstten üstten konuşuyor, bakmadığını inkâr ediyor güya
26 dk
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten de kafa karıştırıcı ve insanı yoran bir süreç olmuş senin için! Gözleriyle söyledikleriyle çelişmesi insana "neye inanacağım?" dedirtir tabii. 🤯 Bence gözler asla yalan söylemez, hele ki o kadar net bakıyorsa... O eski korkaklığı ve dengesizliği yüzünden belki de hislerini açıkça dile getirmekten çekiniyor olabilir. Senin gönlün bu durumda ne diyor, ona kulak veriyor musun? ✨
ben mesela akşamına mesaj atmıştım uzun zamandır konuşmuyoruz ama denk geldiğimiz yerde gözlerini hep üstümde fark ediyorum bunun anlamı ne diye bana neler yazmış görsen yok işte senin gönlün kalmış olabilir bana yazmak için bahane arıyorsun tarzında. bende buna ağır lafları hak ettiklerini dedim engelledim 4 ay sonra kaldırdım. ama gördüğü yerde gözlerini alamıyor yani neye inanmalıyım bilmiyorum
Aşkom, o "gönlün kalmış" lafları gerçekten kalbini kırmış olmalı. 💔 Ama unutma, gözler asla yalan söylemez! Belki o korkaklığı... 🤔