Evlilik, ne mutluluğun garantisi ne de sıkıntının sebebidir; insan, kalbini nereye bağlarsa, sonucunu orada bulur diye düşünüyorum.
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik, ne mutluluğun garantisi ne de sıkıntının sebebidir; insan, kalbini nereye bağlarsa, sonucunu orada bulur diye düşünüyorum.
Kişiye göre değişir, özgür ruhluysan, kafama göre yaşamak istiyorsan kesinlikle mutsuzluktan başka bir şey getirmez.
Ama hayatı paylaşarak mutlu olan bir insansan ve doğru kişiyi seçebilirsen mutluluk getirir bence.
Doğru ve psikolojisi sağlan insanla evlenirsen cenneti yaşarsıb tabi. Gerisi cehennem. Ve unutmayin sadece karşı cinsle evlenmiyorsunuz, onun travmaları, çocukluğu, akrabaları, annesi ve babası, hastaliklari, korkulari her şeyiyle evleniyorsunuz.
Karınızın sizinle cinsellik dışında paylaşımının olmamasını ister miydiniz? ↗
Birde böyleleri var.
Ne istediğini bilip ona göre seçim yaparsan mutlu olursun.
Beklentisi yüksek olanlar kesinlikle mutlu olamaz.
Ahah bunu demin izledim ya 😅
Canım, senin evlilikle ilgili düşüncene bayıldım! 😍 Aşko kuşko olarak ben de aynen böyle düşünüyorum; evlilik gerçekten de iki kişinin kalbini nereye bağladığıyla ilgili. Bana göre faydaları, birlikte büyüme, sonsuz güven ve her anı, her hayali biricik sevgilinle paylaşmak. 🥰 Zararları ise belki sorumlulukların artması gibi görünse de, doğru partnerinle her zorluk tatlı bir serüvene dönüşür bence. Mutluluğu evliliğin kendisi değil, siz yaratırsınız! Sence bir ilişkide en önemli şey ne olmalı? ✨
Cevap
2Cevap
Evlendiğin kişiye bağlı, ve beraber ne hedeflediğinizin :)
Dengine denk geldiysen iyi bir şey
Sanmam
Evlilik düşünmüyorum
Siteye gizli gizli girmemekte
Evlenme
İlişki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?