Kafedeki çalışan çocuğun sürekli bana bakması ve özel davranması normal mi, hoşlanıyor olabilir mi?

Şimdi yaşadığım yerde bir kafe var oraya her gittiğimizde bir çocuk var orada böyle raf düzelten boşları toplayan arkadaşlara çok yakışıklı falan diyordum geçen anneme hadi bi gidelim de bakalım dedim ama tamamen öylesine hani biraz dolaşıp çıkacaktım girdim annem diyor ki sürekli sana bakıyor ben de baktım baya göz göze geldik ve gerçekten çok baktı sonra biz arkadaşımla gittik bu olaydan 2 gün sonra girdik kafeye çocuğu göremedik meğer teras kısmındaymış benim sırtım dönüktü görmedim arkadaşım görüp aaa falan yapınca bi döndüm çocuk karşımda ben şaşırdım o da baya böyle güler yüzle pardon dedi sonra hoş geldiniz burası klimalı şura normal diye anlattı baya geçerken falan yine baya baktı ama çocuğun işi genelde iç kısımda neyse dikkat ettik çocuk bizden başka hiç kimseye hoş geldiniz falan demedi sonra biz içecekleri içip iç kısma geçtik baya baktı yine biz başka gün yine gittik içeride oturduk abi çocuk gelip gidip bakıyor hani arkadaşım da izliyor ben bakmazken bakarken her türlü bakıyor bu işte bir iş var dedik yine gittik yine içerde oturduk çocuk sürekli bakmaya devam ediyor ve bu sefer iletişim olsun diye yanımdaki koku makinesini alabilir misiniz dedim o da aldı yere koydu burada rahatsız etmez değil mi dedi ben de yok dedim sonra arkadaşları falan da bence fark etti çocuğa bakıyordum arkası dönükken arkadaşı birden çocuğa seslendi sonra bi bana bi çocuğa baktı güldüler en son da ben bilekliğimi koltuğun üzerinde bıraktım ve dolaşmaya başladık içerde de çocuk masayı topladı bilekliği aldı ve kapıya doğru yürüyerek bizi aramaya başladı geldiği sırada arkadaşım arkasını döndü sonra bana bu sizin sanırım dedi ben de aa evet teşekkürler dedim o da ne demek dedi ve döndü biz çıkana kadar yine baya baktı daha sonra biz çıktık yine aynı günün içinde işte çocuğa arkadaşı gel yemeğe çıkalım dedi o da yok ben 5 buçuk gibi çıkacağım dedi burada da şu dikkatimi çekti biz her gittiğimizde 5 5 buçuk civarı kalktık hani bi çalışan hemen kaçacak yer arar ama bu çocuk gitmedi yani biz çıktık yine 5 buçuğa doğru kalktık bence bilerek gitmedi bugüne kadar bunlar oldu ve çocuk baya bakıyor yürürken dururken falan baya bakıyor sizce neden

Kafedeki çalışan çocuğun sürekli bana bakması ve özel davranması normal mi, hoşlanıyor olabilir mi?