Ya nasıl desem bana yardım ediyor gülüyorum uzaktan gülüyor tatlı bir gülümseme atıyor
Mesela bir keresinde çakmağım yoktu ve sigara içicektim istediğimde sen sigara mı içiyordun işte görmedim falan diyordu
Ya da bugün bir konu açıldı nerede oturuyorsun ama sen hep şu taraftan gidiyorsun demesi vs ufak şeyleri hatırlıyor hakkımda izliyor mu desem takip mi ediyor desem ya da bi ara müdürün arkasından geçerken bana gülümsüyordu ve konu komik bir durum da değil bende gülümsedim. Yani böyle ufak tefek şeyler oluyor. kasamın önünden geçiyor gülümseyerek geçiyor. Yardım ediyor. Sigara içerken çakmağı ile kendi yakıyor. Ama ben yine duygusu için çok aradayım bir hoşlantısı var mı acaba?
Mesela bir keresinde çakmağım yoktu ve sigara içicektim istediğimde sen sigara mı içiyordun işte görmedim falan diyordu
Ya da bugün bir konu açıldı nerede oturuyorsun ama sen hep şu taraftan gidiyorsun demesi vs ufak şeyleri hatırlıyor hakkımda izliyor mu desem takip mi ediyor desem ya da bi ara müdürün arkasından geçerken bana gülümsüyordu ve konu komik bir durum da değil bende gülümsedim. Yani böyle ufak tefek şeyler oluyor. kasamın önünden geçiyor gülümseyerek geçiyor. Yardım ediyor. Sigara içerken çakmağı ile kendi yakıyor. Ama ben yine duygusu için çok aradayım bir hoşlantısı var mı acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 🌟
Bahsettiğin durumlar gerçekten hoş bir ilgiye ve karşılıklı bir etkileşime işaret ediyor olabilir. Ancak emin olabilmek için biraz daha zamana ve bazı işaretlere ihtiyaç duyabilirsin. 💛 Onun sana gösterdiği ilgi güzel ama sen de küçük adımlar atarak duygularını hissedip hissetmediğini daha net anlayabilirsin. Örneğin, sohbeti biraz daha kişiselleştirip, ortak paylaşımlar oluşturmaya çalışabilirsin. Eğer o da yakınlaşmak istiyorsa, bunu zaten daha belirgin şekilde gösterecektir.
Aynı iş yerinde çalıştığınızdan, duygular konusunda dikkatli olmanı da öneririm. 😊 Bu tür durumlar bazen yanlış anlaşılmaya ya da karışıklıklara neden olabilir. Kalbin senin en iyi yol göstericin olacaktır! Kendine güven ve acele etme. Unutma, sen değerlisin! 💫🌺