hoşlanıyorum demek abartıya kaçabilir sadece sana iyi davranması ile hoşlanman sevgisiz kaldığın anlamına geliyor, eğer gerçekten şansını denemek istiyorsan çocuğun adını söyle "... numaranı alabilir miyim" diye konuş. Büyük ihtimalle utanırsın bimde gez bir şey arıyor gibi kimse kalmadığı zaman daha iyi konuşursun. (fazla oyalanma tuhaf gözükürsün) Neyse gerisini mesajda yürüt, erkekler aşırı basittir. Biraz iltifat et ama abartma bakarsın zaten kendisi çağırır seni bir buluşmaya falan. Hiç olmadı sen çağırırsın. En kötüye hazırlat kendini ama ve pekte takma kötü biterse.
03 Yorumla
Soran+1 yılİsmini biliyorum söyledi benim de ismimi biliyor kendisi üniversite mezunuymuş onu da biliyorum ama numarasını nasıl isteyeceğim ki ben peşinden koştuğumu düşünmesini istemiyorum
- +1 yıl
böyle canım canım düşünürsen kusura bakma ama hep yalnız kalırsın eğer sen birini seviyorsan sen sorucaksın, özellikle geç yazı yazmalar vs. erkekleri hayattan soğutur. Bir ilişki kurmayı başarabilirsen şımarmaması için önlem alabilirsin. Şımarık erkek pis olur. Büyük ihtimalle aslında sevmediğini farkedersin ya da gerçekten her şey yolunda gider. Söylediğim gibi adıyla seslen "acaba numaranı alabilir miyim" diye yazarsın sonra mesaj gönderip adını söylersin...
Soran+1 yılAnladım ama numara için erken değil mi? Ya vermek istemezse, ya da her kıza böyle yapıyorsa ben o adım atsın istiyorum biraz çabalasın istiyorum sadece gittiğimde ismiyle sesleneceğim, yani soru sorucam bi şekilde bakalım adım atmazsa bende devam etmem zaten:
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışan arkadaş senden hoşlanıyor. Gözün aydın ama umarım tek değilsindir. Biraz bu da zamanla tanışmadan sonra olur. Akşama kadar günde 100 den fazla kız görüyor. Belki de hoşlandığı bütün kızlara yapıyor. Malum ortalık güzelden geçilmiyor. Denemende fayda var. Hersey gönlünce olsun
011 Yorumla
Soran+1 yılİnanın çok güzel değilim zatwn esmerim onunla ilk konuştuğum gün yüzümde krem bile yoktu yüzümde sivilce var zaten kendisi biraz daha karizmatik
- +1 yıl
İkili ilişkilerde hersey olabilir. Bende karşımdaki kız benden meslek konusunda daha iyi diye yazilamamistim. Bazen risk almak gerekir. Fakat o riski ben alır mıyım bilemedim?
Soran+1 yılYani kafam çok karışık herkes o kadar olumsuz şeyler de yazmışlar ki soğudum resmen çoçuktan
- +1 yıl
Devamlı göreceğin biri değil ise bence şansını denemelisin. En fazla olumsuz olur önüne bakarsın
Soran+1 yılYani zaten çok gittim yer değil bakalım bana adım atarsa olur ama adımı ben atmam
- +1 yıl
O zaman fazla uğraşma. Belki ilk adımı atmaya cesaret eder ama ya işten kovulurum diye ilk adımı atmıyor olabilir
Soran+1 yılDoğru işte çok önemli ben kaçta çıkıyorsun diye ve yaşını sorayım mı ama müsait olur mu bilmiyorum sormak için
- +1 yıl
İnstagram hesabini istesen? Ya da direk telefon numarasını işte ama kimse yokken görev başında. Mağaza çalışanı olsun müşteri olsun kimse olmasın. Bi sen bi de o kalmış gibi sohbet edin
Soran+1 yılİşte baş başa kalabileceğimiz bir saat dilimi var mı bilmiyorum? Hangi saatler daha sakin olur
- +1 yıl
Dükkanın içinde onunda kasa da olduğu uygun bi anında gidip konuş. Sıra bekleyen de olmasın. Son kişi olarak alışverişi yap ve orada telefonu iste
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gelen her güzel kıza aynı sempatiyi yapıyor olabilir seninde içinde boşluk var belkide hoşuna gitti o boşluğu bu şekilde doldurabileceğini sandın... ama dikkat etmelisin böyleleri tehlikeli olabilir..
025 Yorumla
Soran+1 yılEvet boşluktayım olabilir ama ne yapıcam bilmiyorum
Soran+1 yılElimi tutmadım parayı verirken iki saniye elime bekletti öyle verdi
Soran+1 yılAnladımm ama ben zaten öyle çok güzel değilim evet az yaş farkı var ama eminim benden daha güzel kızlar geliyordur zaten üniversite mezunuymuş kim bilir kimleri görmüştür beni napsin ki diyorum bazen
- +1 yıl
Bazı erkeklerin amacı sadece seks yapmaktır... güzelliğe taklılmazlar seks yapayım işimi bitireyim moduna girerler... güzel kızlarda geliyordur ama güzel kızlar ona yüz vermiyor demekki.. hem güzel değilim diyorsunda bence senin kendine güvenin yok her kadın güzeldir kendi çapında... biraz özgüvenli olmalısın.. oda senin bu kendine güveninin olmamasını fırsat bilmiş olabilir..
Soran+1 yılHaklısınız özgüvenliyim aslında ama amacını niyetini anlamak istiyorum
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim ☺️ ben iki gün sonra gidicem markete alışmasın peşinden koştuğumu düşünmesin diye sizce mantıklı mı
Soran+1 yılAnladımm çok teşekkür ederim
Soran+1 yılBıgün gittim markete ama o yoktu başka mağazaya geçecek dedi arkadaşı
Soran+1 yılEvet haklısınız ben zaten arkadaşına sordum oda erkekti sonra sorduğuma çok pişman oldum umarım söylememiştir o çocuğa, aslında yine gitmeyi düşündüm ama bazı şeyler kısmet ya o saatte gittiğimde yoksa belki nasip değildir zaten çok utanıyorum artık
- +1 yıl
Utanacak bir şey yok onun sana olan ilgisi senin hoşuna gitti sadece o an için iyi hissettin ama gerçekle yüzleşmek çok farklı... işler ciddileşince aynı şekilde sana iyi hissettirebilecekmi.. önemli olan bu... bir anlık iyi hissetmeler sadece küçücük bir adımdır.. sonrası önemli.. senin hayatını zehirleyecekmi güzellikmi katacak bunlar yaşanmadan bilinmez...
Soran+1 yılEvet çok haklısın ben daha gitmedim artık yarın son kez giderim zaten o da olmaz
Soran+1 yılEvet kaderimde varsa olur bi şekilde yarın tekrar gidicem ama özel bir şey almak için gidicem şimdi düşünüyorum da başka markete mi gitsem
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️ diğerine göre daha naziksiniz bazıları çok acımasız konuşabiliyor
Soran+1 yılKesinlikle 🙄 insanları anlamıyorum kalp kırmaktan ne anlıyorlar acaba
Soran+1 yılEvet maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanmasa böyle yapar mı gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılBazıları yatağa atmak için demiş ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana pek samimi gelmedi açıkçası. Daha dün tanıştık diyorsun bir günde ne hoşlanması olabilir ki? Fazlasıyla gevşek ve flörtöz biri gibi duruyor. Sana davrandığı şekilde başkalarına da davranıyor olabilir.
53 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bende bundan şüpheleniyorum
Cevap sahibi+1 yılBence önden güvendiğin bir arkadaşını yolla birkaç kez gitsin bakalım ona karşı tavrı nasıl olacak
Soran+1 yılÖyle bir arkadaşım yok ki ama
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet temas hoşlantı maalesef kuzenden biliyorum ama tabiki başka şey de olabilir yatmak istiyor da olabilir dikkatli ol kendini koru
111 Yorumla
Soran+1 yılBenden ondan hoşlanıyorum ama
- +1 yıl
Yani niyet yatmaksa sorun her hoşlantı sevmek değil maalesef bunun yatmak için olanı da var
Soran+1 yılEvet olabilir peki ben bunu nasıl anlayacağım
Soran+1 yılEvet olabilir peki ben bunu nasıl anlayacağım benim daha önce erkek arkadaşım olmadı bilmiyorum
- +1 yıl
Dedim ya bir hoşlanıp yatmak isteyen erkek var hep bakar süzer koklar dudaklarına bakar eller falan ama bazı erkekler vardır ki hoşlanır evlenmek ister yatmak değil
Soran+1 yılİşte doğru ahlaklı erkek bulmak zor ben daha bir erkeğin elini tutmadım yani bilmiyorum anlayamıyorum erkekleri amacını
- +1 yıl
O belli olur ben sezgilerim olmasa yaşadıklarım olmasa anlayamazdım ve tuzağa düşerdim eskiden düştüm de kardeşi kurtardı Allah kurtardı bu sene de sezgilerimle kurtuldum
Soran+1 yılAnladımm umarım hayırlısı olur ben şimdilik şöyle düşünüyorum iki gün sonra gidicem hal hareketlerine bakıcam ama biri demişti dokun belli et diye ben bunları yapamam ki hayırlısı neyse bakalım
- +1 yıl
Aynen hakkımızda hayırlısı
Soran+1 yılBıgün gittim ama yoktu başka mağazaya dedi arkadaşı
- +1 yıl
Anladım hayırlısı olsun
+1 yılBoş işler bence hoşlanmıyor seni etkilemeye çalışıyor ve başarmış
01 Yorumla
Soran+1 yılOff 😣
- Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılBana kalırsa seni beğendi hoşlandı ama şimdi sen gel diye yolunu bekliyordur
09 Yorumla- +1 yıl
Niye nesi varmış kızların hepsi de çok güzel tipe bakacağına iç güzelliğe baksın böyle laf etmezdin
- +1 yıl
Sen öyle yap kimseye de laf deme
Soran+1 yıl@Jertson bende her önüme gelene bakmıyorum ama çocuğun enerjisini çok sevdim zaten ondan daha yakışıklı erkek görüyorum ama benim için tip önemli değil
- +1 yıl
👍🤗💖
- +1 yıl
Kardeşim sana ne istediğini sever istediğini sevmez yorumunu yap çık yapmak istemiyorsan da girme
Soran+1 yılTeşekkür ederim bazı insanlar çok karamsar
- +1 yıl
Rica ederim boş ver sen yoluna bak Allah gönlüne göre versin 💖🤗
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
Soran+1 yıl@Jertson anlıyorum sizi teşekkür ederim ☺️
Bu samimiyeti bana fazla geldi hoşlanmıyordur da
07 Yorumla
Soran+1 yılAma neden yapsın ki
Soran+1 yılOff ama ben hoşlanmaya başladım ne yapıcam şimdi
Soran+1 yılNasıl gözlem yapıcam ki , yani kardeşim olsaydı hemen numaramı ya da sosyal medyamı isterdi öyle değil mi ama daha istemedi
Soran+1 yılYok ben bişey istemem zaten o atsın adımı
fotodaki eleman ben olsam, fotomu soruya ekleyen kişiden davacı olurum.
01 Yorumla
Soran+1 yılKanka internetten buldum resmî
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk bimde calisiyor iş maddiyat başarı eksi üstünü çiz. Üstüne amelelik yaptigi yerde ayak üstü karı kız kovaliyor karakteri çiz iş ahlakını çiz. Bacım oturup bu ezigi mi düşünüyorsun
011 Yorumla
Soran+1 yılEzik deme ya ben öyle maddiyata çok önem veren biri değilim benim için önemli olan sevgi
- +1 yıl
Çocuk üni mevzunu. Ülkenin geldiği hali görmüyor musun?
Soran+1 yıl@ProofStriker06 görüyorum çok üzüldüm zaten ona hem üniversite okumuş hemde BİM de çalışıyor kim bilir kaç tane kız asılıyordur
- +1 yıl
Sana değil ezik diyene söyledim ben.
Soran+1 yıl@ProofStriker06 hee tamam 👍
Soran+1 yıl@ProofStriker06 he tamam 👍
- +1 yıl
😂😂👍👍
Cevap sahibi+1 yıl@ProofStriker06 sanki oturmuş edebiyle çalışıyor. İş üstü müşteri kızlara laf atıyor ezik tabi hem işi gücü toparlayamamis hem üç kuruşa çalıştığı iş yerinde aklınca hovardalik yapacak. Ters birine denk gelseydi müdürünün karşısında görürdünüz ezikligini
Soran+1 yılYa öyle demeyin evet haklısınız ama oda kendince geçinmeye çalışıyor, evet hovardalık yapıyor olabilir bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSana yapan başkasına da yapar canım duygusal olma uyanık ol 😂
Soran+1 yılOlamıyorum ki benim daha önce erkek arkadaşım olmadı ilk kez birine güvenmek istiyorum para gibi şeyler benim için önemli değil
+1 yılPuhqjaha nerelerden nerelerden isler cikiyor
022 Yorumla
Soran+1 yılÖyle valla
- +1 yıl
Senin de algilar acikmis demek ki
Soran+1 yılBen hoşlandım ama
- +1 yıl
Hee sen hoslanmisin oda hoş olsun istemisin. Hayirli isler dileyelim hahah
Soran+1 yılHayırlısı olur inşallah 😅
- +1 yıl
Sen bu isi basarirsin bence... mesain kac ile kac arası soylede ona gore gelelim yiğidim demelisin hahaha
Soran+1 yılAslında hem mesai saatini hemde yaşını soracaktım ama çok utandım bakalım 2 gün sonra bana tavrı iyi olursa sorarım
- +1 yıl
Haha adini ogrendin mi bari
Soran+1 yılEvet biliyorum soyadının baş harfini de aldığım fişden gördüm 🤣😂
- +1 yıl
Maşallah hizlisin
Soran+1 yılO kadar da olsun 😁
- +1 yıl
Bence bu hizla eve bile atarsin pugabav
Soran+1 yılYok artık daha neler
- +1 yıl
Adam kacirirsin bile sen hahaha
Soran+1 yılYani istediğimi alan tipim ama önce tanımam lazım bakalım onun bende gönlü var mı
- +1 yıl
Haha tut kacir kiz ne uğraşıyorsun bee
Soran+1 yılHahaha keşke 😂
- +1 yıl
Haha potansiyel gordum sende ben tiner ile bayiltip goturursun
Soran+1 yılO bana evet desin istikamet nikah salonu 😁😂
- +1 yıl
Dkdlfl alyansla git
Soran+1 yılGittim ama yoktu arkadaşı vardı ona sordum başka mağazaya gidecek dedi çok üzüldüm hala ağlıyorum
- +1 yıl
Hahaha neyse yeni gelen cocuk da yakisiklidir
Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Biraz daha gözlemle bana flörtöz bi tip gibi geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılGözlemle bnce herkese bu şekil davranan birisi olabilir flörtöz yani
01 Yorumla
Soran+1 yılYani olabilir ama ben çok güzel değilim ki yani öyle dikkat çeken bir tip değilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılHoşlanma falan yok satış kasıyor eleman. En çok satış yapan bayi olmayı hedefliyor kızları kesip, kızlar alışveriş yapsın, sürekli gelsinler diye.
13 Yorumla
Soran+1 yılYaa bi arkadaşım da böyle dedi ama aşağıda biri yorumlarda alışveriş yapınca parayı o almıyor ki o bayi alıyor yani direkt onun karı olan bişey yok ama haklı olabilirsiniz de şu an moralim bozuldu ya
Cevap sahibi+1 yılSatış iyi yapacak ki başka şubeye sürülmesin. Devir daim çok oluyor bu tür marketlerde. yerini korumak amacı da vardır.
Soran+1 yılHaklı olabilirsiniz şu an gerçekten moralim bozuldu ya eğer gerçekten böyle ise
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet o da bişeyler deniyor ama anlamamışsın utangaç olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında ben çok utangacım yani şimdi üst üste gittim ya artık 3 gün gitmeyi düşünüyorum merak etsin istiyorum ama çok zor olucak
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben de ne zaman Migros’a gitsem kasadaki çocuk numaramı istiyor 🤪
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana sadece poşet olacak mı diye soruyo boyu devrilmeyesice
02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 🤣 görüşürüz diyorlar mı herkese?
- +1 yıl
Bana demiyolar :/ oysa o kadar muhtacım ki bimci çocuğun beni sarılıp yanağımdan öperek yolcu etmesine
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgiye mi açsın kızım, iki ilgiye aşık oluyorsun. Önce bir tanı, ne halt olduğunu bilmediğin birine bu kadar bağlanma hemen.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın evet valla sevgiye açım hiç sevgilim olmadı
Cevap sahibi+1 yılSandığın kadar güzel bir şey değil. İlk önce ilgi verirler, mutluluktan göklere çıkarsın, sonra seni oradan atarlar. Bu devirde aşk meşk kalmadı, kullanabildikleri kadar severler.
Soran+1 yılÇok haklısınız ama ben bunu nasıl anlayacağım şimdi şöyle yapıcam ben üst üste iki gün gittim markete şimdi iki gün sonra gidicem hal hareketlerine bakıcam
+1 yılKüçük dokunuşlar bunlar 😊
Eline dokunamasam da minik de olsa seni güldürebilirim 😊00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılmuhtemelen evet,
en azından ilgisi falan olduğu kesin.03 Yorumla
Soran+1 yılBazıları yatağa atmak istiyor dedi çok moralim bozuldu
- +1 yıl
o da ihtimaller dahilinde ne yazık ki
Soran+1 yılOff
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de var bimde öyle biri bayramda bayramın nasıl geçti diye sormuştu 😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılEe sonra ne oldu hoşlanıyor muydun sen
Cevap sahibi+1 yılHâlâ beni gördüğünde soruyor falan ama ben hoşlanmıyorum
Soran+1 yılAnladımm
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşadığım hikayenin aynısı, sonu yok bunun maalesef…
01 Yorumla
Soran+1 yılOff üzüldüm şimdi
+1 yılLan daha yeni hissesini aldık keferelere bak calismayip karıya kıza yürüyorlar.
10 YorumlaDaha ne yapsın makarnalar üstünde taklamı atsın, meyvelerden adınımı yazsın. Ne olsun istiyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılBenden numara istesin ya da başka bişey yapsın bana ilgisini belli etsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoşlanıyor bence hadi hayırlısı olsun bakalım hakkınızda 🙂
011 Yorumla
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim ama ben Perşembeye kadar gitmeyi düşünmüyorum çünkü üst üste gittim beni merak eder umarım peşinden koştuğumu düşünmesini istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılİyi yaparsın
Soran+1 yılUmarım doğru şeyi yapıyorumdur bide gelmedim diye benden soğur diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılSoğumaz aksine merak eder özler bence
Soran+1 yılAyy umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim ☺️
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🙂
Soran+1 yıl@melikysss haklısınız bende öyle düşünüyorum
Soran+1 yıl@melikysss inşallah hayırlısı olur
+1 yılO işin sonu kötü benim de çalışan arkadaşım vardı😂 iş nereye varır bilemem
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa Off 😣
Soran+1 yılTamam
vay bee nerelerde asklar baslıyor. BİM ulan bu BİM :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 🤣 evet BİM de aşk başkadır
Sanki gel seni kullanip atayım der gibi olmus
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa ben onu kullanıp atarım
Samimi gelmiyor böyle şeyler bana. Her kıza olta atıyordur inanma.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUğur beyyy hahaha sana karşı ilgisi var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılHerkese böyle davranıyor olabilir dikkat et.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok nefret ediyor ne hoşlanması
21 Yorumla
Soran+1 yılŞdldldöfkmdkd
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Büyük ihtimalle o da hoşlanıyor ♥️
01 Yorumla
Soran+1 yılAyy inşallah öyledir
+1 yılÇocuk jordi reise benziyor ama sen bilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk o değil zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBİM'in adı neye cikmis
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 🤣
+1 yılOğlum bi saattir fotoya gülüyorm 😅😅
010 Yorumla
Soran+1 yılYaa Nedenn 🥹
- +1 yıl
abi ikisi de arizona kertenkelesi gibi cıkmıs jsjs kim bunlar klasmd
Soran+1 yılHahahah 🤣😅😂 inan bilmiyorum dikkat çeksin diye öyle resim koydum
- +1 yıl
Çok dikkat cekici olmus yalnız 🙃 Sen de öyle ksks
Soran+1 yılKendimi koymadım ama teşekkür ederim ee yok mu verebileceğiniz bir tavsiye
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
geldin mi?
Soran+1 yılYok yazamıyorum ki
- +1 yıl
nikin üye ile mi başlıyor
Soran+1 yılSanırım
İlişki uzmanlari soru size
08 Yorumla
Soran+1 yılSizin yokmu diyeceğiniz bişey
Soran+1 yılSon kez yorum yapar mısınız
Soran+1 yılNeden yanıltıcı olur bakışlar yani kötüyü düşünmek gerekir ama bide iyi tarafından bakmakta fayda var
Olabilir ama bilemeyiz yine de
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlayacağım şimdi iki gün üst üste gittim ya artık Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum merak eder umarım
Evet bence hoşlanıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılYaa umarım dediğiniz gibidir
Soran+1 yılOffff çok moralim bozuk canım gibi ağlıyorum kaç saattir
Soran+1 yılÇocuğu görmedim ki arkadaşı vardı sordum ona bıgün gelecek dedi ama yarından itibaren başka yerde çalışacak dedi ya bide benim onu sorduğunu söylemiş midir bidaha asla gidemem oraya Off çok kötü hissediyorum kendimi
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. gidişat öyle gibi :)
012 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyle olur
Soran+1 yılYani ben 3 gün sonra gitmeyi düşünüyorum ama biri şey yazmış satış kasıyor senden hoşlanmıyor demiş moralim bozuldu zaten
Soran+1 yılDemi yaa saçmalık ya o değilde de benim aklıma şu soru takıldı, şimdi bu çocuk bu hareketleri bana mı özel yapıyor yoksa güzel gördüğü kızlara yapıyor olabilir mi nasıl anlayacağım
Soran+1 yılBen çok sık gidemiyorum ki ama bakalım anlaşılır herhalde zamanla
Soran+1 yılTamam yapıcam da ben şimdi kendimi geri çekip 3 gün sonra gitmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa herkese karşı böyleyse
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir valla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçten bir ilgi var evet evlenin
17 Yorumla
Soran+1 yılKeşke evlensek
Cevap sahibi+1 yılSen evlenme teklifi et en azından içinde kalmaz eminim kabul eder
Soran+1 yılHahahah ben kabul edeceğini sanmıyorum zaten çok güzel değilim ki napsın beni
Cevap sahibi+1 yılEminim çok güzelsin her bayan güzeldir unutma kendine haksızlık etme dertleşmek ister misin
Cevap sahibi+1 yıl🌹💐🌺
Soran+1 yılOlur valla isterim tavsiye de isterim herkesin bambaşka yorumları var kafam karıştı artık
Cevap sahibi+1 yılTamam sanq geri dönüş yaptım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi çocuk ikitane var burada
07 Yorumla- +1 yıl
İkisi de diyor muşum 😊
Soran+1 yıl@OzanPasa35 ikisi de değil öğrenek olsun diye koydum
- +1 yıl
Biliyorum espiri yaptım
Soran+1 yıl@OzanPasa35 😂😁
Cevap sahibi+1 yılYa pardon ya hahahahhahah 😁
- +1 yıl
Olsun 😊 bazen espirim hemen anlaşılmasa da sonradan da anlaşılabiliniyor 🙄
Soran+1 yıl@OzanPasa35 gittim markete ama o yoktu başka biri vardı bende sordum işte dedi o başka mağazaya geçecek ama bugün gelecek dedi çok kötü hissediyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu resimdeki BİM bizim BİM mi acaba nerde çekilmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum internetten buldum
Gizli Üye(25-29)+1 yılMüdürü öyle sohbet vs yakalarsa kötü olur ama😅
01 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten dün kimse yoktu ama bugün bir kadın kasiyer vardı biraz daha mesafeliydi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet karşılıklı flort ediyisunuz
06 Yorumla
Soran+1 yılYaa ben pek anlamıyorum ama ben şimdi Perşembe günü gidicem üst üste iki gün gittim beni merak eder umarım
Cevap sahibi+1 yılAynrn devam et iyi gidiyosun :)
Cevap sahibi+1 yılİç sesini dinle :)
Soran+1 yılPerşembeye kadar gitmem istemiyorum beni merak etmesini istiyorum sizce doğru mu çok istekli gibi görünmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBence dr merak ettiğini soyleyebilir
+1 yılOlabilir dene
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılevet hoşlanıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılTüm yorumlardan sonra inanın çocuktan soğudum ya
- +1 yıl
neden soğunuz ki
Soran+1 yılHerkes yani çoğu kişi seni kullanmak istiyor ya da diğer kızlara da aynısını yapıyor diyor
+1 yılBence bu çocuk sana verecek
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha yok ya almam ki
+1 yılBu kadar kısa sürede aşık olunur mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk değil beğeni
Bence hoşlanıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYa herkese aynısını yapıyorsa
+1 yılevettt
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben bu adamın her kıza aynı şeyi yapıp yapmadığını nasıl bilicem
- +1 yıl
bilemezsin bunu allah olman lazım
Soran+1 yılEvet bilemeyiz
+1 yılHoslaniyor evet
03 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle olsa ama aşağıda biri satış kasıyor yazmış moralim bozuldu gerçek olabilir mi zaten çocuk üniversitesi mezunuymuş
- +1 yıl
Yok yahu sanmıyorum sen genç kizsin ne alisverisi yapacaksın ona prim kazandıracak... Ancak sadece sana mi ilgisi? Her gelen güzel kiza böyle yakın mi davranıyor bu çok önemli
Soran+1 yılİşte bunu anlayamıyorum bilmiyorum her güzel kıza aynısını yapıyor olabilir mi aslında ben esmerim ve inanın öyle çok güzel değilim onun beni gördüğünde yüzümde krem bile yoktu sivilceli baya yüzüm yani ama o çok karizmatik
+1 yılYokkk
03 Yorumla
Soran+1 yılYa neden
- +1 yıl
Illa. omu baska yokmuydu hoslandigin
Soran+1 yılYokkk
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenin
11 Yorumla
Soran+1 yılAhh keşke
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılEvet evet aynen
01 Yorumla- +1 yıl
Damatta bimden
+1 yılEvt 👍👍
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. maalesef
02 Yorumla
Soran+1 yılNedennn
+1 yılYeess
01 Yorumla
Soran+1 yılBıgün gittim markete ama o yoktu arkadaşı vardı dedim nerde o bugün gelecek ama artık başka markette geçecek dedi
+1 yılbu kuruntu bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
- +1 yıl
bide a 101 e bak belki orada daha iyi bişeyler vardır
+1 yılNe romantik
01 Yorumla
Soran+1 yılÇook
- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?