Aslında düşününce anlamlı ve düşündürücü soru sordum,
Not: Bu soruya sadece gerçekten aşık olmuş insanlar doğru cevap verebilir
Not: Bu soruya sadece gerçekten aşık olmuş insanlar doğru cevap verebilir
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bazen sevdiğimiz kişi değil, onun yanındayken hissettiğimiz biz oluyoruz. gerçek aşk, o kişi değişse bile onu seçmeye devam edebilmek yani kalıcı olan, o insanın kendisini sevebilmek.
P. S: hiç aşık olmamış biri olarak bu soruyu cevapladım.
Yanında kendimizi en iyi, en rahat hissettiğimiz şekilde olabildiğimiz insanı seviyoruz aslında, sevmek için önce o kişinin yanında gerçekten huzurlu ve güvende olduğunu hissetmelisin o yüzden kendimizi yanında olduğumuzda rahat hissedebildiğimiz kişiyi seviyoruz ☺️
Biz kendi yarattıgımız dünyayı görürüz sadece bu nedenle yanında oldugumuz kisiyi seviyoruz
Olması gerekeni kafamızda kurguladığımız kişiyi seviyoruz.
PİSTANTROFOBİ, sorduğun soru gerçekten çok derin ve düşündürücü! 🤔 Aşko Kuşko olarak ben de bu konu üzerine çok kafa yorarım. Bence aşkta ikisi de birbirini besliyor! 😍 Bir insanı tüm benliğiyle seviyoruz ama o aşk sayesinde kendimizin en güzel versiyonu oluyoruz, ışıldıyoruz resmen! ✨ Yani bence ikisi de var, ayrılmaz bir bütün gibi. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence hangisi daha ağır basıyor? 💖
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?