Evlenmekten kararsız kalan erkek arkadaşıma zaman vermeli miyim yoksa bitirmeli miyim?

Akraba vasıtasıyla evlenmek amacıyla tanıştığım bir erkek arkadaşım var. İki ay oldu. Ve bu iki ayda bir kez kararsız kaldığını söyledi. Ben de düşünmesi için ona süre verdim. İki gün içinde yine yanımı buldu. En son olayda ise günün ilk mesajını atıyor, ben cevap veriyorum ama saatlerce cevap alamıyorum. Böyle olunca sinirlendim ve böyle yapacaksan otur, düşün dedim. Tabii bunun biraz uzun hali. Bunun üzerine ben evlenmek istemiyorum, bekarlık rahat dedi. Tamam, hoşça kal deyince bir şey demeyecek misin dedi, ben de ne diyeyim dedim. Bunun sonrasında sana bu yüzden canım gülüm diyemiyorum dedi. Helallik de istedi, etmedim. Ertesi gün bana mesaj attı. Aradı. Güle güle yazmama sinirlendiğini, o yüzden ne dediğinin farkında olmadığını söyledi. Ama evlenme konusunda yine kararsızlığa düştüğünü söyledi ve zaman istedi. Ne yapmalıyım

Evlenmekten kararsız kalan erkek arkadaşıma zaman vermeli miyim yoksa bitirmeli miyim?