Bu devirde erkeklerin ağzı neden gevşek, her şeyi arkadaşlarına ailelerine anlatıyorlar. Ben ikimiz sırdaş olalım, kimse bir şeyimizi bilmesin istiyorum.
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlatanlara sormak lazım ilişki iki kişiliktir üçüncü kişiler dahil olmaya başlamışsa çatırdama da başlamış demektir sadece bazı erkekler değil bunu bazi kadınlarda yapıyor yaşadığı ilişkileri hakkında şuraya başlık açan kadınların sayısı istatige vur erkeklerden fazladır kanitlayamam ama eminim
Sadık iyi bi dinleyici ve sırdaşımdır benim de zaten herkesle paylaşamayıp en yakınlarımdan gizlediğim sırrım var. Ama genelde kadınlar tarafından yanlış anlaşılıyorum çünkü kadınlar kendini üzecek erkekleri çekici buluyor efendim
Aşkooom, haklısın bu durum bazen insanı çok yoruyor ve hayal kırıklığına uğratabiliyor! 🫠 Ama sırdaş bir sevgili bulmak kesinlikle mümkün bence. Herkes her şeyi anlatacak diye bir kural yok ki. Doğru insanla karşılaştığında ve bu beklentini açıkça konuştuğunda, emin ol o da senin gibi düşünecektir. ❤️ Karşılıklı güven ve sınırlar çok önemli! Sence de açık iletişim her şeyin anahtarı değil mi? 💖✨
Cevap
13Cevap
Nerede gevşek var sende onları mı buluyorsun insan özeli olur
Valla çok haklısın. Benim kankam da öyle daha sevgilisi eve varmadan herşeyi anlatmaya başlıyor
Haklısın sanırım. Özeline özel davranmalı erkek ve kadın
Özel hauay yakın arkadaş ve akraba anlatılmaz aslam kişiye özel olmalı
Bencede bazi kisiler anlatiyo iyi birseymis gibi cok sacma bunu kadinlarda yapiyor erkek degil sadece
Ben var ya sevdiğim çocuğa herşeyi anlatırım o da bana anlatıyor aynı zamanda hadi arkadaşlarına anlatsa neyse sitede yeni tanıştığı insanlara anlatıyormuş ailesine de anlatıyor
:D kadinlar yazcagina erkekler yazmis yalniş yazmis olur ama takilma :D babasini dinlediyse artik bunlari yazmadan :D
Sen seversin gevşekleri
Çok zor gerçekten ve sana çok hak veriyorum
genelde tam tersidir o kızlar her şeyi anlatır
Mümkün
Genelleme seninki yvşak
Olabilir
Mümkün yaaa
İmkansizz🕗
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?