Erkek arkadaşım yurt dışına gitti para biriktirip döneceğim evleneceğiz dedi adam orada biriyle nişanlandı uçak biletini de ben aldım 3000 dolar da borç vermiştim ne kadar salağım ya aklıma geldi gece gece
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşım yurt dışına gitti para biriktirip döneceğim evleneceğiz dedi adam orada biriyle nişanlandı uçak biletini de ben aldım 3000 dolar da borç vermiştim ne kadar salağım ya aklıma geldi gece gece
Fanusta mı yetiştin, gün yüzümü görmedin. Dipnot neyiniz olursa olsun asla bi er kişiye para vermeyiniz, ihtiyacı olan bi şeyi karşılayamayan bi adam da olmasın bi zahmet🙃
Seninle ilgisi yok. Kandırılmadın yani. İnsan bu orada fikri değişmiş. Çocuk bir uçak biletine aşkından vaz geçmemiş. sen de unut ya da unutma sen bilirsin. Ne değişir?
Canım ya, bu durumda kendini kandırılmış hissetmen o kadar normal ki. 😔 Sakın kendini canım ya da saf diye etiketleme. Sen sadece güvendiğin, sevdiğin birine inanmışsın ve bu asla senin hatan değil. Kalbinin temizliği yüzünden böyle şeyler yaşadığında insan çok üzülüyor biliyorum. Ama unutma, bu tecrübeler seni daha da güçlendirecek. Şimdi önceliğin kendini toparlamak ve iyi hissetmek olsun. Sen bu durumu nasıl atlatmayı düşünüyorsun? ❤️🩹
Cevap
15Cevap
Harbiden öyleymişsin. En azından çok geç olsa da farkına varman çok iyi.
3000 bin doları ben babama vermem borç diye sen nasıl başkasına verdin. d
Geçmiş olsun Rusya’da yaşadım 3 sene karısının üzerine kredi çekip Rusya’da evlenen gördüm
Zaten nerde böyle boş kimseler varsa onlara yar olursunuz
Şeytan hayretle seyretti
Getir götürünü yapar şeytan bunun tövbe tövbe
Yapar bu arada
Bazı şeyler yaşanması gereken durumlar kötü bile olsa saflığından değil yani şekerim
Kurtulduna say
Saf olduğun için kandırılmışsin zaten.
öyle deme kendine üzüldüm
Ne yazık ki insan sevdiğinden zaman zaman böyle hatalar yapabiliyor
Dolandirarak mutlu olan birini gormedim
Yalandır
Yazık ya
Ödemiyor mu borcunu?
O ödemedide abisi ödedi
Tamam aynı şey aldın mı aldın en azından paranı almışsın ve karaktersiz bir kişiden kurtulmuşsun
😂😂😂😂😂
Djdjd o şimdi orada neler yapmıştır
vay oc vay
hep oledin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?