Ağır abi tavırlı, ketum bir adamı sevgilimle olan ilişkimle mi kırdım, ne hissediyor olabilir?

Bir adam var.
Bir sene önce tanıştık, tanıştığımız ortam kesat olduğu için ilişki kuramadık doğru düzgün. Adam çok gelgitli. Daha önce beraber de olduk çok kez. Aşırı ketum, ağır abi ve sert biri. Bazen bana inanılmaz şefkatli ve korumacı davranıyor. Adamla ilişki kuramayacağımı anlayınca sevgili yaptım. Bu ağır abi bana bir sene boyunca hiçbir şekilde duygudan konuşmadı. Sonra bana çok spontane bir anda ben ona “Sen kimi seviyorsun ya?” diye sordum, o da bana “Seni seviyorum biraz.” dedi. Bakın, adam duygu çağrıştıran bir kelime bile kullanmayan bir adamdı bana karşı. Karşılık vermedim.
Sonraki günlerde telefonda sevgilimle konuşurken adamın yanında sevgilime “Seni seviyorum hayatım.” dedim. Sonra adam çok daha kaba, sert, kırıcı olmaya başladı. Maalesef kronoloji bu şekilde. Neler hissetmiş olabilir, kırdım mı onu? Bu olaya rağmen birlikte olduk ama çok hoyrattı. Bana karşı öncesine göre daha kaba.
Ağır abi tavırlı, ketum bir adamı sevgilimle olan ilişkimle mi kırdım, ne hissediyor olabilir?