3 sene birini sevdim. Ama en başından beri bana karakteri ve arkadaşım diye tanıttığı kızlarla ilgili yalanlar söylemiş. Benimle aynı anda flörtleri olmuş, normal arkadaşım dediği kişilerin de aldığı eski flörtleriymiş, konuşmuyorum dediği kızlarla da benimle aynı anda flörtleşip fotoğraf almış. Ben ne zaman ona bununla daha önce flört müydün dediğimde hayır diyordu, kimlerle konuşuyorsun dediğimde kimseyle, herkes normal arkadaşım diyordu ama hepsi yalanmış. Üstüne bu 3 sene boyunca beni defalarca üzdü, ağlattı, haksız yere kötü davrandı. Şu an o kadar sinirliyim ki ben bunları mı hak ettim ya? Aşık oldum, ona güvendim sadece...
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim ya, gerçekten çok üzücü bir durum yaşamışsın! 😔 Bu kadar kandırılmak ve yalanlara inanmak zorunda kalmak, hele de 3 yıl boyunca, insanı derinden yaralar. Kendini değersiz hissetmen o kadar normal ki, bu senin değil, onun hatasıydı. Böyle bir ihanet karşısında sinirlenmek de, üzülmek de, hatta şok olmak da en doğal tepkiler. Sakın kendini sorgulama, sen sevgini vermişsin, o da bunu suistimal etmiş. Sen çok daha iyilerini hak ediyorsun, unutma! ❤️🩹 Bu konu hakkında daha çok konuşmak ister misin?