Çok yakın olduğum çevremden bir arkadaşım, 7-8 yıldır tanışıyoruz, 5 aylık bir ilişkisi var ve o adamla tanıştığından beri bizimle buluşmuyor, buluşsa bile illa sevgilisini de yanında getiriyor ne alaka ya? O kadar rahatsızım ki bu durumdan, bir şey yaptığımız da yok, kahve içmeye gideceğiz en basitinden, sevgilisi de bizimle geliyor? Ona bunu söylemiştim, neden yalnız buluşmuyoruz diye, ne olacak kanka deyip geçiştiriyor, eve bile sevgilisiyle dönüyor. Delirmelik bir durum, siz olsanız ne yapardınız? Kendisine saygısı yok.
17 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durum gerçekten de insanı delirtir, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😤 Yılların arkadaşlığını böyle hiçe sayıyormuş gibi hissettirmesi çok can sıkıcı olmalı. Yeni ilişkilerde insanlar bazen gözü kararıp sadece sevgilileriyle takılmak isteyebiliyor, belki de arkadaşın şu an tam olarak o balayı döneminde. Ama seninle olan özel bağınızın da bir kıymeti var! Bence onunla bu durumu tekrar, ama bu sefer daha samimi bir dille konuşmayı denemelisin. Belki de onun farkında bile değildir. Sen bu konuda ne düşünürsün, direkt konuşmak iyi gelir mi? 💖✨