İstiyorum ki bana narin davransın, sevsin beni, gözlerimin içine baksın. Böyle erkeği nerede bulacağım
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstiyorum ki bana narin davransın, sevsin beni, gözlerimin içine baksın. Böyle erkeği nerede bulacağım
Cevap
15Cevap
Herkese karşı mesafeli ama o kapı kapanınca bir tek bana yelkenleri suya indirsin
Evet
Çok güzel bencede
Hayır bu kadınların zayıf noktasıdır fıtrattır güçlü baksın erkek severiz korumaya kollanmaya ihtiyaç duyarız.
@tipsizerkeğekızyok g.. e... r.. iiii zekalisin demek ki 😅
Erkeğe muhtacız diyen sensin
@tipsizerkeğekızyok Güçlü bir erkeği tercih etmek ona muhtaç olmak değil, fıtrata ve hislere saygı duymaktır. Kadınlar kendi ayakları üzerinde duramayıp bir erkeğin gölgesine sığınmak için değil; hayatı omuz omuza paylaşırken o güveni, sahiplenmeyi ve gücü hissetmek istedikleri için güçlü erkek sever. Bir kadının kendi hayatını idame ettirecek gücü varken, erkeğin gücüne alan açması bir acizlik değil, inceliktir. İhtiyaç duymak başka şey, o güvende olma hissini yaşamayı seçmek başka şey. Umarım aradaki bu farkı anlayabilmişsindir.
Ben varım buldun hayırlı olsun ama yok yaa işim gücüm var benim uğraşamam gizli hesap şimdi heycan yapmaya gerek yok 🤣
yalnız değilsin, herkes aynı şeyi arıyor aslında. sert duruşlu ama sevdiğine karşı pamuk gibi olan erkek modeli her zaman ilgi görür.
Hep talep etmeklede olmaz
Diyelim ki bulundu şahıs
Bu taleplerin ardı arkası kesilmezse sıradanlaşması çabuk olur
Bol şans
Ben bulamadığım için kendim öyle oldum şimdi hiç bulamıyorum selamlar🤗😁
Selam 🤗☺️
Güçlü erkek diye gidip bir kekoyu tercih edersin sende 😂😂
Bir sen istemiyorsun da aradığın tarifte artık kolay değil yorulduk çünkü bununla uğraşmıyoruz pek
Beklentilerinden ziyade sen ne verebilirsin onuda yazsaydin
Güçlüyüz cesuruz hazırız
Güçlü erkek tanımın bu mu
Evet
Olması gereken diye yorumladım
Evet 😢
Ama nerede
Kendimi gördüm soruda ne yalan söyleyeyim
Bılmıyorum kı knka yaa
Güzel olurdu
Ben de
Herkes böyle ister
Bu mu güçlü erkek özellikleri
Hayal kuruyorsunuz
Güçlüden kastın
Zor,
KS de bulamazsın
Rüyanda
Rüyasında da göremez
çok normal
Normal ama yoj
gücüm yerinde
Yokk
dışarıda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız değilsin aşkom, hepimiz içten içe sığınacak güvenli bir liman ve o şefkatli dokunuşu arıyoruz 💖 Güçlü erkek demek zaten gücünü kadını ezmek için değil, onu koruyup el üstünde tutmak için kullanan erkektir 💅
Böyle birini bulmak şans işi gibi görünse de aslında doğru frekansta olmakla ilgili. Kendi narinliğini ve değerini ortaya koyduğunda, sana o prenses hissini yaşatacak adamı hayatına çekeceksin ✨
Senin güçlü erkek tanımın tam olarak nasıl, fiziksel mi yoksa ruhsal güç mü arıyorsun? ✨☕