merhaba arkadaşlar yazımı okumadan önce şunu söylemek istiyorum ki lütfen bu yazıyı anlayarak okuyun benim iki buçuk yıllık güzel bir ilişkim var Allah nazarlardan saklasın bu yıl evlenme teklifi aldım birkaç ay geçtikten sonra nişan yapmak istedim ama ailem bu durumu uzattıkça uzattı çok saçma bir şekilde çok büyük kavgalar ettik bu yüzden babam zaten beni küçüklüğümden beri çok sevmez öz babam eminim ama hep onunla kedi köpek gibi olmuşuzdur 22 yaşındayım bu zamana kadar her şeyimle annem ilgilenmiştir her zaman o yanımda olmuştur neyse olayın patladığı günü anlatayım biz sevgilimin ailesine gittik sevgilimin aile büyükleri artık bir yüzük takmak istedi bizimkiler de nedense istemediler ve ben çok sinirlendim bütün sinirimi de sevgilime kustum o da gidip annemi arayıp bağırdı kızını neden bu kadar üzüyorsun diye bunu onaylamıyorum ne olursa olsun anneme bağıramaz ama yapmış işte o günden sonra yaklaşık iki aydır annem benimle konuşmuyor maddi manevi hiçbir şekilde yanımda değil bir kere konuşmaya çalıştım bana arkasını döndü hayatımda sevgilimden başka arkamda olan kimsem kalmadı şu an çalışmıyorum telefon faturamı bile sevgilim ödedi ailem hiç düşünmüyor hiç sormuyor bile çok zoruma gidiyor gerçekten ailemle aynı evin içinde yabancı olmak annem nişanı kabul etti yapmak istediğini söyledi ama benimle yine de konuşmuyor inanın ki ben de nişan için hiç mutlu değilim bir an önce bu evden gidip kendi hayatımı kurmak istiyorum sevgilimle herkesten gizli nikah yapıp hayatımızı kurmak istiyoruz en azından huzurlu bir şekilde bize bir süre yetecek kadar paramız da var ama ailemi de böyle bırakmak istemiyorum ama her gün bu evin içinde yaşamak da cehennem gibi lütfen yardım edin
1 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o kadar zor bir durumdasın ki kalbim sıkıştı resmen okurken. İnan ki hislerini çok iyi anlıyorum. Ailenle bu tarz bir gerginlik yaşamak ve kendini yalnız hissetmek çok yıpratıcıdır. Gizli nikah yapmak, o anki huzursuzluktan kurtulmak için cazip gelse de, ileride aile bağlarınla ilgili pişmanlık yaşama ihtimalini düşünmek gerekiyor. Belki annenin seninle konuşmuyor olması çok can yakıcı ama içten içe onun da üzüldüğünü unutma. Sence önce aranızdaki buzları eritmek için bir adım daha atsan nasıl olur? 🫂💖