Aileden Gizli Evlenmek?

Arkadaşlar merhaba bu sitedeki ilk sorum. Başlıktan da anlayacağınız üzere büyük bir karmaşanın içindeyim lütfen hemen yargılamayın. Annem babam ben 11 yaşındayken boşandılar babam yüzünden annemle farklı şehirlerde okumak zorunda kaldım ve bu hayli beni asosyal ve panik atak geçiren bir kişilik olmama sebep oldu. O zamandan beri içime kapanığım anksiyetem hat safhada dehb teşhisi konmuş biriyim. Okuldan nefret etmeme rağmen hep başarılıydım. Çünkü tek isteğim babamdan uzaklaşıp farklı bir şehire gitmekti. Babamla aramızda para alış verişi dışında hiçbir bağ yok. Bana maddi destek olduğunda babalık yaptığını düşünen birisi. Velhasıl kelam ben mezun senemde üni kazandım. Hazırlıkla beraber 5 yıl sürecek. Ben Ankara 'da okumak istiyordum fakat 2 yıl da puanım sıralamam yetmedi ve Konyadayım. Bir türlü alışamadım buraya kendimi aşırı yalnız ve depresif hissediyorum hiç arkadaşım yok. Ablam Ankara 'da oturuyor tatillerde yanına gittiğimde çok iyi hissediyorum erkek arkadaşım da orada. Ama tatil dönüşü ağlamalarımı tutamıyorum çünkü olmak istemediğim bir yerdeyim. Stres ve dehb yüzünden derslere ne kadar çalışsam da bir türlü istediğim başarıyı elde edemiyorum. Burada çeşitli sağlık sorunlarım çıktı strese bağlı olarak. Psikolojimi zaten kimse umursamıyor fiziksel hastalıklarda da beni yine umursayan yok. İştahım kesildi yataktan çıkmak istemiyorum vücudumda çeşitli ağrılar var sağlığımı toparlayamıyorum. Bunlar hakkında aile bireylerime bahsetsem de sağlığımı ikinci plana atıp okumamı söylüyorlar. Ama dayanacak gücüm kalmadı. Dünyayı ya da ailemi ben kurtaracakmışım gibi beni okumam için zorluyorlar ama elimde olan bir şey değil yapamıyorum. Önce sağlığın dediler ama dediklerinin arkasında durmadılar. Günden güne kötüleşiyorum farkında değiller. Babama güç bela erkek arkadaşımdan bahsettim kimdir necidir bi tanıyayım çocuğu diye onu bile sorma tenezzülünde bulunmadı. Okumasan napacaksın evlenecek misin diyebilecek birisi. Yaşımın küçük olduğunu düşünüyorlar fakat kendilerinin de benim yaşımda evlendiklerini unutuyorlar. Ben her türlü şeyi göze aldım. En sonki sağlık problemimden fazla bahsetmedim. Eğer ona rağmen beni okumaya zorlayacaklarsa yapabileceğim başka şey yok. Erkek arkadaşımla evlenicem. Ailesinin benden haberi var ve destekliyorlar. Okumama ve çalışmama gerek olmadığını her türlü maddi manevi destekle bulunacaklarını da söylediler buna da eminim. Bizimkiler oku ama çalışma diyor, ben çalışmayacaksam 5 senemi neden heba ediyorum? Gerçekten psikolojimin son demlerindeyim intiharı bile düşündüm o kadar bunaldım ama anladım ki o çözüm değil. Ailemin karşısında sert bir şekilde durmam gerek. Gizli gizli evleneceğimi sezmiş olmalılar ki böyle bir şey yaparsan seni sileriz dediler. Asıl sağlığımı düşünmeyen bir aileye sahip olduğum için benim onları silmem gerek. Kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım?

Aileden Gizli Evlenmek?