Mesela ben ne istediğimi, ne yapmaya çalıştığımı anlayamıyorum. Ne istiyorum, ne yapıyorum, sevgi mi, aşk mı istiyorum, istemiyor muyum, bunu nasıl anlayacağım
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela ben ne istediğimi, ne yapmaya çalıştığımı anlayamıyorum. Ne istiyorum, ne yapıyorum, sevgi mi, aşk mı istiyorum, istemiyor muyum, bunu nasıl anlayacağım
Görücü usulunde bunu anlıcak fırsatın olmayabilir çünki işin içinde aileler var sen tamam dedıgın anda ortalık karısır ve muhtemel en yakın tarıhe nişan vb karar verılır bu sıradada tek tanıyabşlceğin karsındaki ile uyumlumusun deılmısın kısmı olur zor işler bea
Ayy canım ya, görücü usulü durumlar bazen kafaları çok karıştırıyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 İlk başta kendini dinlemen çok önemli bence. Kalbin neye doğru çekiliyor? Birlikteyken içini sıcacık yapan şey huzur mu, yoksa o kelebekli, heyecanlı his mi? İkisinin de güzellikleri farklı aslında. Belki de ikisini de zamanla bulabilirsin, kim bilir! Sen en çok neye değer veriyorsun ilişkide, bir düşün bakalım? 🤔
Cevap
6Cevap
Görücü kabul etmeden önce ne istediğine karar vermelisin. Adamın özgüvenine zarar verme boş yere
Ama ne istediğimi bilmiyorum aşık olmak istiyorum ama aşık olabilir miyim şu yastan sonra ama ilerde pisman olur muyum
Hevesin ölmüş baksana
Evet iş de eskide çok isterdim keşke evlensem derdim sevgilim olsa derdim kimse çıkmıyordu erkekler istemiyordu ya da şimdi çıkan kişi çok isteyen çok ben istemiyorum kimseyi yalnızlıktan çok korkuyordum çünkü baktım yüzlestim korkum bitti
Travma bırakan ilişkiler yaşamıştın böyle biriyle olmak istemezdim.
İlişkim olmadı sorunda bu ya olsaydı böyle olmazdı bunun travmasini yaşıyorum
sevgi ve ask kendiliginden olmaz mi zaten
O kalmadi o eskidendi duygu mu kaldı artık
o zaman anlasabilicegin en mantikli olani sec bence
Sen anlamazsin
Evli misiniz şu an anlamadım
Degilim bekarım ama kendimi anlayamıyorum artık
Ben mesela ne istediğimi biliyorum ama bulamıyorum
İşte böyle zamanda evlenilmez
Kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?