• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evlilik düşünmüyorum, sevgililik de bana uymuyor dini bütün biriyim sevmek sevilmek için ne yapmalıyım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
19
Yapay Zekaya Sor

Soru gayet açık

Evlilik düşünmüyorum, sevgililik de bana uymuyor dini bütün biriyim sevmek sevilmek için ne yapmalıyım?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • 1İnciTanesi
    1İnciTanesi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Tatlım sakın olaki dini nikahla evlenmek gibi bir gaflete düşme.
    Sadece dini nikahla yaşayanlar neden bu yolu tercih ediyor, hem günaha girmemek için, hem de hukuksal bağ gibi yükler edinmemek için, eşin ailesiyle hemhal olmamak için lakin dini nikahın herkese duyurulması lazım gelir, herkes duyacaksa resmi nikah da kıyarız dediğini duyar gibi oldum lakin kendi kafasına göre kimseciklere duyulmadan imam nikahıyla yaşayanlar bir kılıf uydurmuşlar, senin nikahlı olduğunu niye kimsecikler bilmiyor, bir başkası seni anandan, babandan ister, çünkü nikahsız biliyor, sana aşkını ilan eder, dini bütün bir insan olduğunu vurguladığın için ve evlilik de düşünmediğinden ötürü sanki bu düşünceler içindesin gibime geldi, sakın ha sakın.

Ayrıca başkalarına duyulmadan yapılan dini nikah, dinimizce ne kadar geçerlidir ki?

Kapalı kapılar ardında dini nikah adı altında, kimseler de bilmeden her haltı yiyecekler, sonra da biz birbirimize helaliz diyecekler, bu insanlar kendilerini kandırmıyorlar mı acaba?

Nikahın nikah olabilmesi için; herkesin duyması, bilmesi lazım gelir, hem ev geçindirme derdi olmayacak, misafir ağırlama olmayacak, kişiler sadece sevişmek için bir araya gelecek, evcilik oynanacak yani.

Nikah sadece sevişmekten mi ibaret? İnsan neden nikahlanır, sevdiği kadına laf değdirmemek için, gururla onunla her yerde gezmek için, çocukları olduğu vakit otomatikmen doğan çocukların nüfusa geçebilmesi için.

Herkesin hayat görüşleri farklıdır, kimi insanlar Müslüman da olsalar, ne dini ne de resmi nikah olmaksızın birliktelik yaşar, herkesin kendi hayatı, başkalarına zararı dokunmadıktan sonra kimse kimseyi yargılamamalı.

Ama senin sorun da şunu görüyorum; evlilik gibi bir sorumluluğun içine girmek istemiyorsun, nikahın hukuksal boyutuyla meşgul olmak istemiyorsun, başkalarına duyurmadan, kafanı da ağrıtmadan, birlikte olacağın kişinin ailesinin sorumluluklarını da almadan kafana göre yaşamak istiyorsun, bu durum da sen dini nikah düşünüyorsun lakin olan sana olur. Kadınlar birliktelik yaşadıklarında duygusal olarak bağlanıyor, adam u. çkurunun derdinde oluyor ve talak hakkı da erkek de oluyor, böyle bir düşünce içindeysen derhal vazgeç, kimsenin kullandığı bir kişi olma.

Erkeğin de işine gelir dini nikah, mehri kim umursuyor lakin resmi nikahtaki hakları herkes umursamak zorunda kalıyor, dini nikah adı altında erkek kadını kullanıyor, istediğini alıyor, kadını da bırakmıyor, dini bütün bir insansın ya sen ilerde soğuduğun vakit adam seni bırakmaz da, olan sana olur, böyle bir düşüncen varsa hemen vazgeç, kimsenin elinde oyuncak etme kendini, oynatma kendinle.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben kimse duymasın demiyorum derdim gizlilik değil ama kimsenin ailesini adli konuları düşünmek istemiyorum çocuk hele hiç istemiyorum bu yüzden resmi nikah ya da haklar umurumda değil kimseden bir beklentim yok, kimsenin de benden olmasın sadece manevi sevgi istediğim bunun için de resmi nikah şartı istemiyorum fakat günaha girmemek içinde dini nikah şart amaç gizlilik değil haklar değil

• 1İnciTanesi
      1İnciTanesi
      +1 yıl

Her şey maddiyat değil tabii ki lakin o zaman ben de sana şöyle bir soru sorayım; şayet dini nikahlı eşin seni bırakmazsa, boşamazsa ne olacak? Sen ayrılmak istiyorsun, belki sonra yeniden sevmek isteyeceksin, işte o zaman ne olacak, bir de böyle bir ayrıntı var

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tatlım nikah olurken bu hakkı isteyebilir kadın böyle bir hakkı var

En İyi Cevaplar

• ZurafaninBiri
    ZurafaninBiri Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Şaka mısın? Gerçekten soruyorum ajshshs Yorumlara da baktım okudum biraz, yok resmi nikah istemem sadece dini nikah yeter falan. Nikahın amacı zaten duyurmaktir. Aman kimse bilmesin biz sadece sevelim sevilelim, derviş arıyorsun o zaman uzaktan seni sevecek ama hiç dokunmayacak, evlenmeyecek. Saçmalığın daniskası. Bir de dini bütünüm diyerek dini kullanıyorsun bu açıdan.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aman kimse bilmesin cümlesi nerede geçiyor acaba, kendi kendine senaryo üreticisisin

Yorumla
    • ZurafaninBiri
      ZurafaninBiri
      +1 yıl

Resmi nikahın olmaması neye işaret ediyor acaba?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gizlilik değil ki amaç, resmi olunca da insanlar iki kişi gidip kimseye bişey demeden evlenebilir yani bu da mümkün

Yorumla
  • hasky
    hasky Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 38%
    +1 yıl

Bugün bazı vesveselerden ötürü seni evlenmekten soğutan şeyler yarın seni evlenmeye muhtaç eder. Yarın bir çukura düşmek istemiyorsan ve helal dairesi içinde kalmak istiyorsan dua etmen ve karşına çıkacak ilk hayırlı biriylen evlenmen gerekiyor.

Diye düşünüyorum.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlilik çocuk asla düşünmüyorum

Yorumla
  • Dispatcher25
    Dispatcher25 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Dini bütün biri olup, neden evlilik düşünmüyorsun? Sevgililik istemediğini anlıyorum evet, fakat ilgiye ve artık bir erkeğe ihtiyacın olmasa, bu soruyu da sormazdın diye düşünüyorum.

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında manevi sevgi isteği bu erkeğe ihtiyaç duymak değil

Yorumla
    • Dispatcher25
      Dispatcher25
      +1 yıl

Ama evlilik olmadan nereye kadar?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nereye kadar giderse

Yorumla
    • Dispatcher25
      Dispatcher25
      +1 yıl

Senin isteğin hayatımda evlilik olmasın, kimseyle sevgili olup temasta bulunmayayım, karşılıksız sevileyim ve hep sadık olsun. Bu mudur?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Karşılıksız ne demek olur mu öyle şey sadakat herkes için lazım ama temas için dini nikah lazım resmi istemiyorum

Yorumla
    • Dispatcher25
      Dispatcher25
      +1 yıl

Kısmen aynı düşüncedeyiz ama, sen evlilikten kaçıyorsun. Yani bu şey mi demek, temas olacaksa da dini nikah yapıldıktan sonra olsun ama evlilik olmasın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Dispatcher25
      Dispatcher25
      +1 yıl

Evlenmeden her şeyi yaşarsın, ama dini nikah şart?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dini nikah demem evlilik demek her şey mümkün olur zaten fakat evlilik gibi aynı ev olmasını istemiyorum

Yorumla
    • Dispatcher25
      Dispatcher25
      +1 yıl

Bu arada maşallah, sorunuzda cevap vermediğiniz erkek kalmamış…

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumlaşmak fikir alışverişi için özele geçmekten iyidir herkesin fikri önemli

Yorumla
    • Dispatcher25
      Dispatcher25
      +1 yıl

İnşallah özele geçmezsin o halde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır mümkün değil

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

58

Cevap

• yolcununbiri
    yolcununbiri Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Bir soru görmüştüm sırf ilişkiye girmek için evlensem olur mu gibi bir soruydu. Sizin sorunuzda ona benziyor. Biriyle bir araya gelmek niyetindeyseniz "resmi nikah" kıyacaksınız. Dini nikah yeterli diye bir şey yok. Dini nikah resmi nikah olmadan geçerli olmuyor: "Resmi nikah olmadan yapılan dini nikah kanunda suç olarak kabul edilir. Bu kapsamda da TCK 237 uyarınca taraflara 2-6 ay aralığında hapis cezası verilebilir." Umrumda değilseniz keyfiniz bilir. Ama resmi nikah kıymanız düğün yapma ve çocuk sahibi olma zorunluluğu getirmiyor. İsterseniz çocuk yapmaz, düğün masrafıyla uğraşmazsınız. Lakin sadece nikah nikahla geçinemezsiniz. Hem dinen, hem hukuken doğru değil.

0
    0 Yorumla
  • YunininTutisi
    YunininTutisi Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.

Şimdi bi laf var da canım hem ayranım dökülmesin şeklinde başlayan... Kusura bakma ama bu söz tam sana uymuş. Çünkü dini bütün birisin hadi tamam onu anlarım sevgili istemezsin normal ama evlilik de düşünmüyorsan nasıl sevileceksin başka türlü? Biri gelip sana platonik aşık mı olsun istiyorsun? Ya da en kötü ihtimalle ailen, arkadaşların falan sever, o da karşı cins gözüyle olmayacak tabi. E sen ne istiyorsun bu durumda?

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Platonik değil aşk sevgi evet ama karşılıklı etkileşim olduktan sonra dini nikahla devam edilebilir resmi evlilik çocuk olmak zorunda değil istemiyorum

Yorumla
    • YunininTutisi
      YunininTutisi
      +1 yıl

Yani adam gelsin beni her açıdan kullansın ama yasal hakkım olmasın diyorsun. Çok zekice sjsj

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kim kimi kullanıyor ben yasal hak mal mülk peşinde değilim çocuk asla evlilik hayır sadece manevi sevgi

Yorumla
    • YunininTutisi
      YunininTutisi
      +1 yıl

Sen sırf cinsellik yaşayabilmek için dini nikahı kullanmak istiyorsun..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ameller niyetlere göredir amaç cinsellik hiç değil elini tutmak yalnız kalmak için bile bilene dini nikah lazım amaç gizlilik de değil

Yorumla
  • MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

O zaman sadece bir erkek ile normal arkadaş olup onu tanıman gerekiyor yani bu devirde görücü usulü yapmak bana göre yanlış çünkü güvenilir insan çok yok.

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Görücü ile ilgisi ne sorunun, zaten evlilik istemiyorum bu yüzden buna gerek de yok

Yorumla
    • MrKuzey
      MrKuzey
      +1 yıl

Sevmek sevilmekten kastın o zaman takılmalık bir ilişki düşünüyorsun buradan sadece bu sonuç çıkıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Takılmak da bana hitap etmiyor bir gün onunla diğer gün başkasıyla olmaz

Yorumla
    • MrKuzey
      MrKuzey
      +1 yıl

Ben bir kişiyi kast ettim ad koymadan ilerletmek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama arada dini nikah olmadan yakınlık olmaz

Yorumla
    • MrKuzey
      MrKuzey
      +1 yıl

Dini nikah kıyarsınız sizde kimsenin ruhu duymadan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ruhu duysun gizli saklı iş değil ki derdim sadece aynı ev ve resmi nikah çocuk istemiyorum hepsi bu

Yorumla
    • MrKuzey
      MrKuzey
      +1 yıl

Umarım olur

Yorumla
  • systemdown12
    systemdown12 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.

Sevmek sevilmek isteyip sevgili olmamak? Kendini labirente kilitleyip neden çıkamıyorum buradan demekle aynı. Ne istediğini bilmiyorsun. Ya da korkuyorsun

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstediğimi yazdım işte detayda bilmiyor değilim evlilik asla, sadece manevi sevgi

Yorumla
    • systemdown12
      systemdown12
      +1 yıl

Manevi sevgi olmaz. İnsan sevdiğine dokunmak ister.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunun için dini nikah lazım

Yorumla
    • systemdown12
      systemdown12
      +1 yıl

Bunu kabul eden birini bulacaksın o vakit. O zaman da zaten evlenmiş oluyorsun. :) Bunu istemiyorsan normal insanlar gibi sevgili bulacaksın. Gayet normal bir durum. Kendine eziyet ediyorsun sadece. Bence etme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kabul eden çıkmıyor çok ayrıca karşılıklı beğeni, aynı şehir vs ne bileyim birçok pürüz çıkıyor

Yorumla
    • systemdown12
      systemdown12
      +1 yıl

Çıkmaz tabi ki sen sadece kendi bencilliğin ile egonun tatmin etmeye çalışıyorsun. Karşındaki de insan. Onun istek ve arzuları olunca ne yapacaksın? Birinin hakkına girmek bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun istekleri evlilik ise uymuyor bana ne yapayım hayır diyorum diğer türlü dini nikah olayını da kimse çok yanaşmıyor ya da zaten karşılıklı beğeni mümkün olmuyor

Yorumla
    • systemdown12
      systemdown12
      +1 yıl

Dini nikah olsa kabul edecek misin? Birlikte olmak isterse olacak misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dini nikah zaten evlilik bilen için ama tabiki bu ilk günden olmayacak ayrıca aynı evde yaşamak da bana uygun değil bunlar konuşulur zamanla düşünebilir

Yorumla
    • systemdown12
      systemdown12
      +1 yıl

Bencillik bu. İnsan sevdiğine dokunmak ister. Sevişmek öpmek ister. Seninki sadece bencillik. Böyle yalnız kalmaya devam edersin aradığını da bulamazsın hiçbir zaman.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hiç sorun değil aslında sadece fikir

Yorumla
    • systemdown12
      systemdown12
      +1 yıl

Çok düşünme bence.

Yorumla
  • umitka
    umitka Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Evlilik yok, sevgililik yok. Aklıma bir şey geldi de orada da dini kurallar sana engel olacak. Net olarak ne istediğine tekrar bakmalısın.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gayet baktım farkındayım size de anlattım

Yorumla
    • umitka
      umitka
      +1 yıl

Yandık sevda ocağında
      Hep gül olsun kucağında
      Bu şehrin her sokağında
      Aşkımızın hey, izi kaldı...

Böyle şeyler. Teşekkürler.

Yorumla
  • UgROzcN
    UgROzcN Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 65%
    +1 yıl

önce dini bütünle konuş sohbet onu tanı gez dolaş arkadaşlık kur

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gezip dolaşırken bile el ele olmak istiyorsunuz

Yorumla
    • UgROzcN
      UgROzcN
      +1 yıl

istemeyen var bunu karşılıklı konuşman gerek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Konuşsan bile olmaz oluyor en iyisi kimse olmaması

Yorumla
    • UgROzcN
      UgROzcN
      +1 yıl

neden olmuyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstemiyorum

Yorumla
    • UgROzcN
      UgROzcN
      +1 yıl

sana şimdi isteyeceksin diye baskı kurmuyorum ki

Yorumla
  • bozkirdabirmuhendis
    bozkirdabirmuhendis Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Yani bunun için biri vasıtası ile biriyle tanışmaniz lazım her türlü konuşmaniz gerekiyor... yani benim kuzenim de var tutup Gazali yi mezarından kaldiramayiz.🤣🤣. bazı kriterler göz önünde bulundurun uyuyorsa devam..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Selam, dini bütün biriyim ve evlilik düşünmüyorum çok uçuk sebepler olmadıkça birbirine tezat durumlar.

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Değil, herkes
      evlenmeyi istemek zorunda değil ama onunla bununla da tapılacak biri değilim

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sizin yorumunuz mu yoksa dinin buyrugu mu herkes evlenmek zorunda değil sözü?

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim fikrim ve bunu istemiyorum

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Saygı duyuyorum. Bu arzunuz törpülemekten başka çareniz yok. Belki yaptığınız iş, belki bir odak noktası buna yardımcı olabilir.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten törpülu çok sorun değil ama yine de sormak istedim

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Estağfurullah, elbette sorabilirsiniz en doğal hakkınız. Anladığım kadarıyla Rumi, Şems minvalinde manevi bir sevgi.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani ne desem olmayacak gerçek aşk sevgi için dini nikah şart onun dışında biriyle başka türlü bana uymaz

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Elbette. Ama kesin değil gerçek aşk ve sevgiyi bulacağınız.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten bulduğumuz kişiyle olacak şeyler bunlar değilse kimseye gerek yok

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok karmaşık şeyler bunlar. Eğer bugüne kadar bu mevzulara tamah etmedi iseniz, Sudan çıkmış balık misali gibisiniz maalesef. Allah hayırlı birisini çıkarsın karşınıza nasipse.

• ironiq
    ironiq Takip Et
    Master Yaş: 50
    +1 yıl

Arkadaş aile çevresinde bulabilirsin daha kolay olur sanki

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bulmak değil ki konu ile birisi çıkıyor ama ben evlilik istemiyorum diğer türlü de bana uymuyor

Yorumla
    • ironiq
      ironiq
      +1 yıl

Yaşınız kaç?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

38

Yorumla
    • ironiq
      ironiq
      +1 yıl

Dertleşmek istermisin peki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Derdim yok

Yorumla
    • ironiq
      ironiq
      +1 yıl

Biliyorum konu dert değil zaten sohbet

Yorumla
    • ironiq
      ironiq
      +1 yıl

Amaç cinselliği olmayacak , evliliğide olmayacak , yinede yanında olacak birisi değil mi?

Yorumla
  • GizliKan
    GizliKan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 69%
    +1 yıl

e evlilik istemiyorsun takılmak istemiyorsun ne istiyorsun

3
    0 Yorumla
  • Rivenss
    Rivenss Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Dini bütün biri olarak evlenmeden nasıl olacak bacım. Sevmek sevilmek istiyorsan mecbur evleneceksin. Başka bir çözümü yok.

1
    0 Yorumla
  • вeyeғendi
    вeyeғendi Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Soru gayet açıkta cevabı da gayet açık.
    Aslında kendi sorunun cevabını kendin vermişsin hiç bir olur tarafı yok.

1
    0 Yorumla
  • TokEvinAçKedisi_
    TokEvinAçKedisi_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Bu soru şaka mı diyesim geliyor.

Hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsun ama olmaz. Ya sevgili olucan ya evlenicen. İkisi de uymuyorsa yalnızlıktan devam

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen devam, zaten sorun değil sadece sordum fikrinizi

Yorumla
    • TokEvinAçKedisi_
      TokEvinAçKedisi_
      +1 yıl

İnsan sevilmek değer görmek istiyor haklısın ama yollar kapalıysa napıcaz 🤷🏻‍♀️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen söyledin böyle devam, benim için çok sorun değil sadece fikirleri görmek istedim yıllardır kimse yok sorun da değil

Yorumla
  • metinn6
    metinn6 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.

Altı sakal üstü bıyık bu ne pehriz bu ne salata turşusu

1
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Evlenmem, sevgili de olmam ama sevilip sevilmek istiyorum diyorsun. İlginç.

1
    0 Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

dini bütün biriysen bunun en hayırlı şekilde evlilik yoluyla olcağını biliyorsundur

1
    0 Yorumla
  • Oropaa
    Oropaa Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

O zaman sanaldan yazmalı ve konuşmalı bir ilişki olacak sizinkisi. Bu devirde düşüncenize göre en doğrusu bu gibi geldi bana

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanal tek başına saçmalık bu sevgi sahip

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgi değil

Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı.

Evlilik düşünmüyorum diyorsun ee o zaman nasıl sevgili olunacak yahu

1
    0 Yorumla
  • Sakallıx
    Sakallıx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.

Dini bütün biri olduğuna inanamıyorum dini nikah la evlenecen ama devlet bilmeyecek canın sıkılırsa atacan

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Devlet bilmek zorunda değil hak hukuk mal mülk peşinde değilim çocuk evlilik istemiyorum derdim gizlilik hiç değil herkes bilebilir

Yorumla
    • Sakallıx
      Sakallıx
      +1 yıl

Derdin belli aslında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neymiş derdimi açıkça yazdım zaten

Yorumla
    • Sakallıx
      Sakallıx
      +1 yıl

Senin derdin seks a. yav

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşim olmaz

Yorumla
    • Sakallıx
      Sakallıx
      +1 yıl

İşin olmazsa niye dini nikahlı evleniyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Elini tutup yalnız kalmak omuzuna yaslanmak içinde arada nikah olmalı

Yorumla
    • Sakallıx
      Sakallıx
      +1 yıl

Var mı öyle biri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok tabiki

Yorumla
    • Sakallıx
      Sakallıx
      +1 yıl

Canın sıkılıyor galiba

Yorumla
  • CooLGuʎ
    CooLGuʎ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

Merhabalar, semtinizde olan bir imama namaz sonrası dini bütün birisi ile evlenmek istediğinizi söyleyin, cemaatten birisini bulurlar.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlilik istemediğimi söyledim

Yorumla
    • CooLGuʎ
      CooLGuʎ
      +1 yıl

Önce ne istediğine karar vermelisin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yazdım işte evlilik değil sevgililik bir gün onunla diğer gün başkasıyla da olmaz manevi sevgi

Yorumla
    • CooLGuʎ
      CooLGuʎ
      +1 yıl

Erkek arkadaş arıyorsun, sevgili olmayalım, seks olmasın, evlenmeyelim, duygularımı tatmin etsin birisi benim, diyorsun. Sen evine kedi al, onu sev.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kedi hiç sevmem

Yorumla
    • CooLGuʎ
      CooLGuʎ
      +1 yıl

Bir erkek ile duygusallık olmadan normal arkadaş bile olması günah zaten kadının.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olmuyorum ki zaten

Yorumla
  • sedomania2
    sedomania2 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

hem evlilik düşünmüyorsun hem sevgililik uymuyor diyorsun hal böyleyken sevmek sevilmekte olmaz zaten :)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olmuyor zaten yıllardır istemedim kimseyi çünkü ben bu fikirdeyim, beyler ya evlilik istiyor ya da diğer türlü ama ben sadece manevi sevgi diyorum

Yorumla
  • cankall
    cankall Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

O zaman görücü usulü biri ile tanışıp evlenilecek başka yolu yok bende sevgililik falan uzun iş tanışıp uyarsa evlenme niyetindeyim ama olmuyor bizim he dediğimiz bizi bize he diyeni de biz istemiyoruz bakalım nerede bulacağız

0
    0 Yorumla
  • PeLush_BheBek
    PeLush_BheBek Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Sizin gibi düşünen biriyle karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Veya size göre olan birine beklentilerinizden açıkça bahsederek size ayak uydurmasını da sağlayabilirsiniz

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bende aynı şekilde dini konulardan dolayı sevgili yapmıyorum evlilik düşünüyorum ama zamanı gelince sende zamana bırak nasip neyse o olur

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aramızdaki fark ben evlilik düşünmüyorum hiçbir zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya belki ilerde karşına iyi biri çıkar kafana uyan biri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Uyan biri de olsa evlilik bana göre değil istemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen bilirsin o zmn ne diim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çözüm?

Yorumla
  • serkan82
    serkan82 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 95%
    +1 yıl

sevgili olmak uymuyorsa tarif edilen önerilen biri olursa önüne arkasına bakmadan deneyip göreceksin yani biraz mantık dışı soru olmuş.

0
    0 Yorumla
  • MakeLikeATree
    MakeLikeATree Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

Flört olup sevme sevilme vs istemez misin nasıl olacak yani

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama önce karşılıklı etkileşim beğeni uyum yaş ve şehir uyumu ve dini nikah olmalı

Yorumla
    • MakeLikeATree
      MakeLikeATree
      +1 yıl

Hangi şehirdesin

Yorumla
    • MakeLikeATree
      MakeLikeATree
      +1 yıl

Sayın soru sahibi :) ?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstanbul

Yorumla
    • MakeLikeATree
      MakeLikeATree
      +1 yıl

Şehirler aynı :)

Yorumla
    • MakeLikeATree
      MakeLikeATree
      +1 yıl

Yaş kaç?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaş kaç ve seni görmem lazım profilde

Yorumla
    • MakeLikeATree
      MakeLikeATree
      +1 yıl

Açıktan yazmayayım herkes görüyor burada

Yorumla
    • MakeLikeATree
      MakeLikeATree
      +1 yıl

Yazmadın?

Yorumla
    • MakeLikeATree
      MakeLikeATree
      +1 yıl

orada mısın?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benim düşündüğün gibi biri varmış. Beraber gezelim, tozalım.

Arkadaş olmayalım ama sevgilier olmayalım.

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahaha bu ne😅

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Arafta adı konulmamış ilişki 😂

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani ama sadakat ve bağlılık?

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onlar olacak tabiki

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ee karar?

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kararım yazıyor soruda

• Richardgör
    Richardgör Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Anne ve babanın sevgisiyle idare et

2
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynı şey mi

Yorumla
    • Richardgör
      Richardgör
      +1 yıl

Senin limitlere bu sevgi var amcak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşk sevgi bu değil

Yorumla
    • Richardgör
      Richardgör
      +1 yıl

Sana kimse aşkını vermez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben vermiyorum veren çıkıyor ama istediğim bu diğer türlü ya evlilik ya gününü gün etmek istiyor erkekler bana uymaz

Yorumla
    • Richardgör
      Richardgör
      +1 yıl

Sen bence ne istediğini bilmiyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gayet biliyorum bu yüzden açıkça yazdım soruyu

Yorumla
    • Richardgör
      Richardgör
      +1 yıl

Evlenmiyorsun, sevgili istemiyorsun yani sevişmek sejs yok ama bşr erkek sebini sevsin istiyorsun)))) kardeş yapsınlar sana o sever

Yorumla
  • Jomeoo
    Jomeoo Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.

Sevilmek için napabilirsin ki? dinin bütün olsa böyle düşünürmüydün onu merak ediyorum benim bütün degil rabbim affetsin ama zihnim bütün

0
    0 Yorumla
  • Alisinwonderland
    Alisinwonderland Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Sevmenin ne anlamı var ki hemde kendini bir kafese kitlemiş durumdasın en başında kendi cevabını kendin veriyorsun

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Evcil hayvan sahiplen kedi ya da köpek bakabilirsen maddiyat olarak da önemli

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kedi köpek sevgisi aynı şey mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet onlar sahiplerine sadık canlılar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen sahiplen bana hitap etmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Anlıyorum onun sorumluluğunu taşımakta zor bir yandan ablam kedi alıcakdı annemi zor ikna etti kabul etmedi en sonunda kuşa ikna edebildi fakat kuşu yavruyken almadığı için güvenmiyor tam olarak dokundurmak istemiyor sadece yanıma geliyor arada aslında kedim olmasını isterdim o zaman bana alışırdı güvenirdi

Yorumla
  • Ennui
    Ennui Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Cevabı bulursan bana da söyle

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bulamadım henüz

Yorumla
    • Ennui
      Ennui
      +1 yıl

Bende bulamadim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ailene şöyle kapalı kapılar ardında evlenin çarşafa girin , karanlık odada halvet olun , sonra birlikte Gazze'ye gider balayı yaparsiniz cihat edersiniz ,

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu nasıl bir manyak yorum🤣 çarşaflı değilim hiç de sevmem

Yorumla
  • sırsaklayan089
    sırsaklayan089 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

bu durumu yaşayan arkadaşım var seni anlıyorum.

1
    0 Yorumla
  • bjkandahmet
    bjkandahmet Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Yaş 37 geçiyor hayat yalnız..
    Yuva olmalı insanın yalnız olunmuyor be arkadaş 🤔

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Dini nikah kıyalım olsun bitsin

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Önce karşılıklı beğeni kafa uyumu yas uyumu aynı şehir vs olmalı

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dimi yani

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İmam nikahı ile. olur, hangi ildesin

1
    29 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstanbul

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hmm ankaradayim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aslında mantıklı dediğin uygun olan da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olmaz haliyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tkp gelsene

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Beğendim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama karşılıklı uyum beğeni aynı şehir kafa uyumu sadakat lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu dediklerin önemli tabiki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Beğeni falan olacak mı yani ondan dedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynı şehirde değiliz gerek yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ok, daha önce de yazmıştın sanırım 3 5 ay oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen bilirsin ben kendime güveniyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neyi yazmıştım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Böyle bir soru vardı da sanki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama aynı şehirde değiliz kendine güvenmek sonraki konu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beni tanıyor musun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İsmin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tanıyorum değil mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden hala konu üzerindesin gidemedin hala🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😅 dikkatini cezbetti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim mi senin mi🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hmm gel öyleyse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gerek yok sen o şansı reddettin ve aynı şehirde değiliz zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne zaman reddettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlk konuştuğumuzda işte. Ayrıca durmadan soruyu beğenip geri çekme huyundan vazgeç dünden beri kaç oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Daha ne kadar yapacaksın çok merak ediyorum dünden beri 10 olmadıysa da olacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya yanlışlıkla sileceğim yerde tıkladım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

hem ayranim dokulmesin hem... olmaz ki oyle

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Profili ac foton olsun profilinde

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

senin foton var mi?

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Var

• Dubbelgeest
    Dubbelgeest Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Geriye fazla seçenek kalmıyor maalesef.

2
    0 Yorumla
  • sszsbs
    sszsbs Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Varya aynı benim kafadasin ama sevdiğim beni sevse ben evliliğe de katlanirim

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben katlanamam

Yorumla
  • Tendenönceruh
    Tendenönceruh Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Bu şartlarda biraz zor

1
    0 Yorumla
  • Duygusalmrt
    Duygusalmrt Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.

😂😂😂 bence hiç açık değil

1
    0 Yorumla
  • dersimliali
    dersimliali Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Değer veren seven bas tacıneden gez dolaş evlenme

1
    6 Yorumla
    • dersimliali
      dersimliali
      +1 yıl

Bulsam kafa dengi dünya gexecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bulunur ama görüntü olması lazım sende

Yorumla
    • dersimliali
      dersimliali
      +1 yıl

Ne görüntüsü kafa dengi olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yüzümüze peçe mi takacağız sonuçta paravan ardından da konuşup gezecek değilsin onunla değil mi 😅

Yorumla
    • dersimliali
      dersimliali
      +1 yıl

Evllik yok arkadaş lık ülke yurt dışı her yer gelcek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Önce beğeni, kafa uyumu sonra bunlar olur

Yorumla
  • Birlondralı
    Birlondralı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 120
    +1 yıl

Annen baban sevsin 😂😂

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Konu öyle sevgi mi

Yorumla
    • Birlondralı
      Birlondralı
      +1 yıl

Sevgilim olmasın evlenmem diyorsun başka sevgi artanetifi yok sanırım

Yorumla
  • benbendeğilimartık
    benbendeğilimartık Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 72%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Hiçbir şey düşünme.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne demek bu

Yorumla
    • benbendeğilimartık
      benbendeğilimartık
      +1 yıl

Boş ver.

Yorumla
  • bnvltns
    bnvltns Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

gorucu usulu evlenip Abdullah Bin Muhammed in karisi ol 7 arkadasin olur hem bir sey olmaz

1
    0 Yorumla
  • Reklamcohen
    Reklamcohen Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

Bakım yapmak gerek Anali etmeden yorum yapmak zor

0
    0 Yorumla
  • Naisseme
    Naisseme Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Reel olmasa sanal sevgilin olsun bu da iyi

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok olmaz istemem

Yorumla
    • Naisseme
      Naisseme
      +1 yıl

Sevgiyi nasıl elde edeceksin o zamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Soru da bu

Yorumla
    • Naisseme
      Naisseme
      +1 yıl

Eş olacak reel veya sanal cevap da bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eş için evlilik lazım onu da istemiyorum evlilik çocuk bana göre değil

Yorumla
    • Naisseme
      Naisseme
      +1 yıl

Sanal eş sevgili

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanal saçmalık böyle sevgi mi olur

Yorumla
    • Naisseme
      Naisseme
      +1 yıl

Dene ve gör

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayatta bana hitap etmez

Yorumla
    • Naisseme
      Naisseme
      +1 yıl

Büyük konuşma ya aşık olursan

Yorumla
    • berxedanjiyan
      berxedanjiyan
      +1 yıl

Helal olsun en fugrudu sen yapiyursun

Yorumla
  • SekstingPadişahı
    SekstingPadişahı Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Sanal yap kanka bari jdsjs :D

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olmaz

Yorumla
    • SekstingPadişahı
      SekstingPadişahı
      +1 yıl

Olur olur bal gibi olur dshs :D

Yorumla
  • DreamGhosters
    DreamGhosters Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Karşına ayna koy kendini sev

0
    0 Yorumla
  • Nitro42
    Nitro42 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Sanalda devam et buna göre kara ver ne yapacağına

0
    0 Yorumla
  • legolas38
    legolas38 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Ciddi düşünen birini bulcaksin gayet ortada

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Doktor bu ne

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Al işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne istiyorsun sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yazıyor açıkça

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabi efendim

Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Nasıl bir dinle bütünlükse bu ahahahhaha😂

1
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Pasta yiyim ama pastam kesilmesin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Üçün birini almalısın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

sen cinsellik istiyorsun o zaman sadece

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onu hiç istemiyorum ilgisi yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

o nasıl oluyor o zaman

Yorumla
  • DeliAdam31
    DeliAdam31 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Başka seçenek yok

1
    0 Yorumla
  • Karo34
    Karo34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Otur yerine ozaman bize seçenek bırakmamışsın 😂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kadın dostlar edinmelisin o zaman

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlilik düşünmüyorum, sevgililik de bana uymuyor dini bütün biriyim sevmek sevilmek için ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Görücü usülü evlenmek istemiyorum sevgiliikte günah diye istemiyorum ama sevilmek istiyorum ne... 10 cevap verildi
Görücü usulü evlenmek istemiyorum, kendim bulup aşık olmak istiyorum. Sizce nasıl olabilir? 34 cevap verildi
Aksama gorucum geliyor görücü usulü evlilik daha mantıklı geliyor ama hic tanıyıp sevmediğim... 7 cevap verildi
GGörücü usulü evlilik yaptım ama eşimi sevemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum? 15 cevap verildi
Aşk her şeyi çözer mi? Ailelerimiz dinî ve siyasî olarak çok zıt, ne yapmalıyım? 9 cevap verildi
Aşk evliliği değilde görücü usulü tanışıp evlenmek istiyorum ama o kadar kararsızım ki yanlış... 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Konuşurken göz teması kurar mısın?
  • Bu sitedekiler deli mi *?
  • Öfkenize yenilir misiniz?
  • Aşkın tarifi nedir?
  • Siroz geçer mi?
  • Küllükler boş mu, bugün mutluluk için mi efkar için mi izmaritler söndü?
  • İnsanların en çok takdir ettiği özelliğiniz ne?
  • Burcuna göre sana en yakışan kıyafeti söyleyim mi?
  • Sizce hayatımız ne zaman düzene girecek?
  • Örümcek'e "Arkadaş olalım mı?" diye sordum. "Tek bir şartla." dedi. Sizce ne isteyecek? Var mı bir tahmininiz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨