- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTatlım sakın olaki dini nikahla evlenmek gibi bir gaflete düşme.
Sadece dini nikahla yaşayanlar neden bu yolu tercih ediyor, hem günaha girmemek için, hem de hukuksal bağ gibi yükler edinmemek için, eşin ailesiyle hemhal olmamak için lakin dini nikahın herkese duyurulması lazım gelir, herkes duyacaksa resmi nikah da kıyarız dediğini duyar gibi oldum lakin kendi kafasına göre kimseciklere duyulmadan imam nikahıyla yaşayanlar bir kılıf uydurmuşlar, senin nikahlı olduğunu niye kimsecikler bilmiyor, bir başkası seni anandan, babandan ister, çünkü nikahsız biliyor, sana aşkını ilan eder, dini bütün bir insan olduğunu vurguladığın için ve evlilik de düşünmediğinden ötürü sanki bu düşünceler içindesin gibime geldi, sakın ha sakın.
Ayrıca başkalarına duyulmadan yapılan dini nikah, dinimizce ne kadar geçerlidir ki?
Kapalı kapılar ardında dini nikah adı altında, kimseler de bilmeden her haltı yiyecekler, sonra da biz birbirimize helaliz diyecekler, bu insanlar kendilerini kandırmıyorlar mı acaba?
Nikahın nikah olabilmesi için; herkesin duyması, bilmesi lazım gelir, hem ev geçindirme derdi olmayacak, misafir ağırlama olmayacak, kişiler sadece sevişmek için bir araya gelecek, evcilik oynanacak yani.
Nikah sadece sevişmekten mi ibaret? İnsan neden nikahlanır, sevdiği kadına laf değdirmemek için, gururla onunla her yerde gezmek için, çocukları olduğu vakit otomatikmen doğan çocukların nüfusa geçebilmesi için.
Herkesin hayat görüşleri farklıdır, kimi insanlar Müslüman da olsalar, ne dini ne de resmi nikah olmaksızın birliktelik yaşar, herkesin kendi hayatı, başkalarına zararı dokunmadıktan sonra kimse kimseyi yargılamamalı.
Ama senin sorun da şunu görüyorum; evlilik gibi bir sorumluluğun içine girmek istemiyorsun, nikahın hukuksal boyutuyla meşgul olmak istemiyorsun, başkalarına duyurmadan, kafanı da ağrıtmadan, birlikte olacağın kişinin ailesinin sorumluluklarını da almadan kafana göre yaşamak istiyorsun, bu durum da sen dini nikah düşünüyorsun lakin olan sana olur. Kadınlar birliktelik yaşadıklarında duygusal olarak bağlanıyor, adam u. çkurunun derdinde oluyor ve talak hakkı da erkek de oluyor, böyle bir düşünce içindeysen derhal vazgeç, kimsenin kullandığı bir kişi olma.
Erkeğin de işine gelir dini nikah, mehri kim umursuyor lakin resmi nikahtaki hakları herkes umursamak zorunda kalıyor, dini nikah adı altında erkek kadını kullanıyor, istediğini alıyor, kadını da bırakmıyor, dini bütün bir insansın ya sen ilerde soğuduğun vakit adam seni bırakmaz da, olan sana olur, böyle bir düşüncen varsa hemen vazgeç, kimsenin elinde oyuncak etme kendini, oynatma kendinle.13 Yorumla
Soran+1 yılBen kimse duymasın demiyorum derdim gizlilik değil ama kimsenin ailesini adli konuları düşünmek istemiyorum çocuk hele hiç istemiyorum bu yüzden resmi nikah ya da haklar umurumda değil kimseden bir beklentim yok, kimsenin de benden olmasın sadece manevi sevgi istediğim bunun için de resmi nikah şartı istemiyorum fakat günaha girmemek içinde dini nikah şart amaç gizlilik değil haklar değil
- +1 yıl
Her şey maddiyat değil tabii ki lakin o zaman ben de sana şöyle bir soru sorayım; şayet dini nikahlı eşin seni bırakmazsa, boşamazsa ne olacak? Sen ayrılmak istiyorsun, belki sonra yeniden sevmek isteyeceksin, işte o zaman ne olacak, bir de böyle bir ayrıntı var
Soran+1 yılTatlım nikah olurken bu hakkı isteyebilir kadın böyle bir hakkı var
En İyi Cevaplar
+1 yılŞaka mısın? Gerçekten soruyorum ajshshs Yorumlara da baktım okudum biraz, yok resmi nikah istemem sadece dini nikah yeter falan. Nikahın amacı zaten duyurmaktir. Aman kimse bilmesin biz sadece sevelim sevilelim, derviş arıyorsun o zaman uzaktan seni sevecek ama hiç dokunmayacak, evlenmeyecek. Saçmalığın daniskası. Bir de dini bütünüm diyerek dini kullanıyorsun bu açıdan.
03 Yorumla
Soran+1 yılAman kimse bilmesin cümlesi nerede geçiyor acaba, kendi kendine senaryo üreticisisin
- +1 yıl
Resmi nikahın olmaması neye işaret ediyor acaba?
Soran+1 yılGizlilik değil ki amaç, resmi olunca da insanlar iki kişi gidip kimseye bişey demeden evlenebilir yani bu da mümkün
Bugün bazı vesveselerden ötürü seni evlenmekten soğutan şeyler yarın seni evlenmeye muhtaç eder. Yarın bir çukura düşmek istemiyorsan ve helal dairesi içinde kalmak istiyorsan dua etmen ve karşına çıkacak ilk hayırlı biriylen evlenmen gerekiyor.
Diye düşünüyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik çocuk asla düşünmüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDini bütün biri olup, neden evlilik düşünmüyorsun? Sevgililik istemediğini anlıyorum evet, fakat ilgiye ve artık bir erkeğe ihtiyacın olmasa, bu soruyu da sormazdın diye düşünüyorum.
013 Yorumla
Soran+1 yılAslında manevi sevgi isteği bu erkeğe ihtiyaç duymak değil
- +1 yıl
Ama evlilik olmadan nereye kadar?
Soran+1 yılNereye kadar giderse
- +1 yıl
Senin isteğin hayatımda evlilik olmasın, kimseyle sevgili olup temasta bulunmayayım, karşılıksız sevileyim ve hep sadık olsun. Bu mudur?
Soran+1 yılKarşılıksız ne demek olur mu öyle şey sadakat herkes için lazım ama temas için dini nikah lazım resmi istemiyorum
- +1 yıl
Kısmen aynı düşüncedeyiz ama, sen evlilikten kaçıyorsun. Yani bu şey mi demek, temas olacaksa da dini nikah yapıldıktan sonra olsun ama evlilik olmasın?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Evlenmeden her şeyi yaşarsın, ama dini nikah şart?
Soran+1 yılDini nikah demem evlilik demek her şey mümkün olur zaten fakat evlilik gibi aynı ev olmasını istemiyorum
- +1 yıl
Bu arada maşallah, sorunuzda cevap vermediğiniz erkek kalmamış…
Soran+1 yılYorumlaşmak fikir alışverişi için özele geçmekten iyidir herkesin fikri önemli
- +1 yıl
İnşallah özele geçmezsin o halde
Soran+1 yılHayır mümkün değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılBir soru görmüştüm sırf ilişkiye girmek için evlensem olur mu gibi bir soruydu. Sizin sorunuzda ona benziyor. Biriyle bir araya gelmek niyetindeyseniz "resmi nikah" kıyacaksınız. Dini nikah yeterli diye bir şey yok. Dini nikah resmi nikah olmadan geçerli olmuyor: "Resmi nikah olmadan yapılan dini nikah kanunda suç olarak kabul edilir. Bu kapsamda da TCK 237 uyarınca taraflara 2-6 ay aralığında hapis cezası verilebilir." Umrumda değilseniz keyfiniz bilir. Ama resmi nikah kıymanız düğün yapma ve çocuk sahibi olma zorunluluğu getirmiyor. İsterseniz çocuk yapmaz, düğün masrafıyla uğraşmazsınız. Lakin sadece nikah nikahla geçinemezsiniz. Hem dinen, hem hukuken doğru değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bi laf var da canım hem ayranım dökülmesin şeklinde başlayan... Kusura bakma ama bu söz tam sana uymuş. Çünkü dini bütün birisin hadi tamam onu anlarım sevgili istemezsin normal ama evlilik de düşünmüyorsan nasıl sevileceksin başka türlü? Biri gelip sana platonik aşık mı olsun istiyorsun? Ya da en kötü ihtimalle ailen, arkadaşların falan sever, o da karşı cins gözüyle olmayacak tabi. E sen ne istiyorsun bu durumda?
25 Yorumla
Soran+1 yılPlatonik değil aşk sevgi evet ama karşılıklı etkileşim olduktan sonra dini nikahla devam edilebilir resmi evlilik çocuk olmak zorunda değil istemiyorum
- +1 yıl
Yani adam gelsin beni her açıdan kullansın ama yasal hakkım olmasın diyorsun. Çok zekice sjsj
Soran+1 yılKim kimi kullanıyor ben yasal hak mal mülk peşinde değilim çocuk asla evlilik hayır sadece manevi sevgi
- +1 yıl
Sen sırf cinsellik yaşayabilmek için dini nikahı kullanmak istiyorsun..
Soran+1 yılAmeller niyetlere göredir amaç cinsellik hiç değil elini tutmak yalnız kalmak için bile bilene dini nikah lazım amaç gizlilik de değil
O zaman sadece bir erkek ile normal arkadaş olup onu tanıman gerekiyor yani bu devirde görücü usulü yapmak bana göre yanlış çünkü güvenilir insan çok yok.
18 Yorumla
Soran+1 yılGörücü ile ilgisi ne sorunun, zaten evlilik istemiyorum bu yüzden buna gerek de yok
Soran+1 yılTakılmak da bana hitap etmiyor bir gün onunla diğer gün başkasıyla olmaz
Soran+1 yılAma arada dini nikah olmadan yakınlık olmaz
Soran+1 yılRuhu duysun gizli saklı iş değil ki derdim sadece aynı ev ve resmi nikah çocuk istemiyorum hepsi bu
- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılSevmek sevilmek isteyip sevgili olmamak? Kendini labirente kilitleyip neden çıkamıyorum buradan demekle aynı. Ne istediğini bilmiyorsun. Ya da korkuyorsun
112 Yorumla
Soran+1 yılİstediğimi yazdım işte detayda bilmiyor değilim evlilik asla, sadece manevi sevgi
- +1 yıl
Manevi sevgi olmaz. İnsan sevdiğine dokunmak ister.
Soran+1 yılBunun için dini nikah lazım
- +1 yıl
Bunu kabul eden birini bulacaksın o vakit. O zaman da zaten evlenmiş oluyorsun. :) Bunu istemiyorsan normal insanlar gibi sevgili bulacaksın. Gayet normal bir durum. Kendine eziyet ediyorsun sadece. Bence etme
Soran+1 yılKabul eden çıkmıyor çok ayrıca karşılıklı beğeni, aynı şehir vs ne bileyim birçok pürüz çıkıyor
- +1 yıl
Çıkmaz tabi ki sen sadece kendi bencilliğin ile egonun tatmin etmeye çalışıyorsun. Karşındaki de insan. Onun istek ve arzuları olunca ne yapacaksın? Birinin hakkına girmek bu
Soran+1 yılOnun istekleri evlilik ise uymuyor bana ne yapayım hayır diyorum diğer türlü dini nikah olayını da kimse çok yanaşmıyor ya da zaten karşılıklı beğeni mümkün olmuyor
- +1 yıl
Dini nikah olsa kabul edecek misin? Birlikte olmak isterse olacak misin
Soran+1 yılDini nikah zaten evlilik bilen için ama tabiki bu ilk günden olmayacak ayrıca aynı evde yaşamak da bana uygun değil bunlar konuşulur zamanla düşünebilir
- +1 yıl
Bencillik bu. İnsan sevdiğine dokunmak ister. Sevişmek öpmek ister. Seninki sadece bencillik. Böyle yalnız kalmaya devam edersin aradığını da bulamazsın hiçbir zaman.
Soran+1 yılHiç sorun değil aslında sadece fikir
- +1 yıl
Çok düşünme bence.
Evlilik yok, sevgililik yok. Aklıma bir şey geldi de orada da dini kurallar sana engel olacak. Net olarak ne istediğine tekrar bakmalısın.
12 Yorumla
Soran+1 yılGayet baktım farkındayım size de anlattım
önce dini bütünle konuş sohbet onu tanı gez dolaş arkadaşlık kur
16 Yorumla
Soran+1 yılGezip dolaşırken bile el ele olmak istiyorsunuz
Soran+1 yılKonuşsan bile olmaz oluyor en iyisi kimse olmaması
Soran+1 yılİstemiyorum
+1 yılYani bunun için biri vasıtası ile biriyle tanışmaniz lazım her türlü konuşmaniz gerekiyor... yani benim kuzenim de var tutup Gazali yi mezarından kaldiramayiz.🤣🤣. bazı kriterler göz önünde bulundurun uyuyorsa devam..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSelam, dini bütün biriyim ve evlilik düşünmüyorum çok uçuk sebepler olmadıkça birbirine tezat durumlar.
110 Yorumla
Soran+1 yılDeğil, herkes
evlenmeyi istemek zorunda değil ama onunla bununla da tapılacak biri değilim
Cevap sahibi+1 yılSizin yorumunuz mu yoksa dinin buyrugu mu herkes evlenmek zorunda değil sözü?
Soran+1 yılBenim fikrim ve bunu istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyuyorum. Bu arzunuz törpülemekten başka çareniz yok. Belki yaptığınız iş, belki bir odak noktası buna yardımcı olabilir.
Soran+1 yılZaten törpülu çok sorun değil ama yine de sormak istedim
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah, elbette sorabilirsiniz en doğal hakkınız. Anladığım kadarıyla Rumi, Şems minvalinde manevi bir sevgi.
Soran+1 yılYani ne desem olmayacak gerçek aşk sevgi için dini nikah şart onun dışında biriyle başka türlü bana uymaz
Cevap sahibi+1 yılElbette. Ama kesin değil gerçek aşk ve sevgiyi bulacağınız.
Soran+1 yılZaten bulduğumuz kişiyle olacak şeyler bunlar değilse kimseye gerek yok
Cevap sahibi+1 yılÇok karmaşık şeyler bunlar. Eğer bugüne kadar bu mevzulara tamah etmedi iseniz, Sudan çıkmış balık misali gibisiniz maalesef. Allah hayırlı birisini çıkarsın karşınıza nasipse.
Arkadaş aile çevresinde bulabilirsin daha kolay olur sanki
17 Yorumla
Soran+1 yılBulmak değil ki konu ile birisi çıkıyor ama ben evlilik istemiyorum diğer türlü de bana uymuyor
Soran+1 yıl38
Soran+1 yılDerdim yok
e evlilik istemiyorsun takılmak istemiyorsun ne istiyorsun
30 YorumlaDini bütün biri olarak evlenmeden nasıl olacak bacım. Sevmek sevilmek istiyorsan mecbur evleneceksin. Başka bir çözümü yok.
10 YorumlaSoru gayet açıkta cevabı da gayet açık.
Aslında kendi sorunun cevabını kendin vermişsin hiç bir olur tarafı yok.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu soru şaka mı diyesim geliyor.
Hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsun ama olmaz. Ya sevgili olucan ya evlenicen. İkisi de uymuyorsa yalnızlıktan devam
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen devam, zaten sorun değil sadece sordum fikrinizi
- +1 yıl
İnsan sevilmek değer görmek istiyor haklısın ama yollar kapalıysa napıcaz 🤷🏻♀️
Soran+1 yılSen söyledin böyle devam, benim için çok sorun değil sadece fikirleri görmek istedim yıllardır kimse yok sorun da değil
Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Altı sakal üstü bıyık bu ne pehriz bu ne salata turşusu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmem, sevgili de olmam ama sevilip sevilmek istiyorum diyorsun. İlginç.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıldini bütün biriysen bunun en hayırlı şekilde evlilik yoluyla olcağını biliyorsundur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. O zaman sanaldan yazmalı ve konuşmalı bir ilişki olacak sizinkisi. Bu devirde düşüncenize göre en doğrusu bu gibi geldi bana
12 Yorumla
Soran+1 yılSanal tek başına saçmalık bu sevgi sahip
Soran+1 yılSevgi değil
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Evlilik düşünmüyorum diyorsun ee o zaman nasıl sevgili olunacak yahu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Dini bütün biri olduğuna inanamıyorum dini nikah la evlenecen ama devlet bilmeyecek canın sıkılırsa atacan
010 Yorumla
Soran+1 yılDevlet bilmek zorunda değil hak hukuk mal mülk peşinde değilim çocuk evlilik istemiyorum derdim gizlilik hiç değil herkes bilebilir
Soran+1 yılNeymiş derdimi açıkça yazdım zaten
Soran+1 yılİşim olmaz
Soran+1 yılElini tutup yalnız kalmak omuzuna yaslanmak içinde arada nikah olmalı
Soran+1 yılYok tabiki
Merhabalar, semtinizde olan bir imama namaz sonrası dini bütün birisi ile evlenmek istediğinizi söyleyin, cemaatten birisini bulurlar.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik istemediğimi söyledim
Soran+1 yılYazdım işte evlilik değil sevgililik bir gün onunla diğer gün başkasıyla da olmaz manevi sevgi
Soran+1 yılKedi hiç sevmem
Soran+1 yılOlmuyorum ki zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılhem evlilik düşünmüyorsun hem sevgililik uymuyor diyorsun hal böyleyken sevmek sevilmekte olmaz zaten :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor zaten yıllardır istemedim kimseyi çünkü ben bu fikirdeyim, beyler ya evlilik istiyor ya da diğer türlü ama ben sadece manevi sevgi diyorum
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. O zaman görücü usulü biri ile tanışıp evlenilecek başka yolu yok bende sevgililik falan uzun iş tanışıp uyarsa evlenme niyetindeyim ama olmuyor bizim he dediğimiz bizi bize he diyeni de biz istemiyoruz bakalım nerede bulacağız
00 Yorumla
+1 yılSizin gibi düşünen biriyle karşılaşmayı bekleyebilirsiniz. Veya size göre olan birine beklentilerinizden açıkça bahsederek size ayak uydurmasını da sağlayabilirsiniz
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende aynı şekilde dini konulardan dolayı sevgili yapmıyorum evlilik düşünüyorum ama zamanı gelince sende zamana bırak nasip neyse o olur
25 Yorumla
Soran+1 yılAramızdaki fark ben evlilik düşünmüyorum hiçbir zaman
Cevap sahibi+1 yılYa belki ilerde karşına iyi biri çıkar kafana uyan biri
Soran+1 yılUyan biri de olsa evlilik bana göre değil istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin o zmn ne diim
Soran+1 yılÇözüm?
sevgili olmak uymuyorsa tarif edilen önerilen biri olursa önüne arkasına bakmadan deneyip göreceksin yani biraz mantık dışı soru olmuş.
00 Yorumla
+1 yılFlört olup sevme sevilme vs istemez misin nasıl olacak yani
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama önce karşılıklı etkileşim beğeni uyum yaş ve şehir uyumu ve dini nikah olmalı
- +1 yıl
Hangi şehirdesin
- +1 yıl
Sayın soru sahibi :) ?
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Şehirler aynı :)
- +1 yıl
Yaş kaç?
Soran+1 yılYaş kaç ve seni görmem lazım profilde
- +1 yıl
Açıktan yazmayayım herkes görüyor burada
- +1 yıl
Yazmadın?
- +1 yıl
orada mısın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim düşündüğün gibi biri varmış. Beraber gezelim, tozalım.
Arkadaş olmayalım ama sevgilier olmayalım.
16 Yorumla
Soran+1 yılAhaha bu ne😅
Cevap sahibi+1 yılArafta adı konulmamış ilişki 😂
Soran+1 yılYani ama sadakat ve bağlılık?
Cevap sahibi+1 yılOnlar olacak tabiki
Cevap sahibi+1 yılEe karar?
Soran+1 yılKararım yazıyor soruda
+1 yılAnne ve babanın sevgisiyle idare et
28 Yorumla
Soran+1 yılAynı şey mi
- +1 yıl
Senin limitlere bu sevgi var amcak
Soran+1 yılAşk sevgi bu değil
- +1 yıl
Sana kimse aşkını vermez
Soran+1 yılBen vermiyorum veren çıkıyor ama istediğim bu diğer türlü ya evlilik ya gününü gün etmek istiyor erkekler bana uymaz
- +1 yıl
Sen bence ne istediğini bilmiyorsun
Soran+1 yılGayet biliyorum bu yüzden açıkça yazdım soruyu
- +1 yıl
Evlenmiyorsun, sevgili istemiyorsun yani sevişmek sejs yok ama bşr erkek sebini sevsin istiyorsun)))) kardeş yapsınlar sana o sever
Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Sevilmek için napabilirsin ki? dinin bütün olsa böyle düşünürmüydün onu merak ediyorum benim bütün degil rabbim affetsin ama zihnim bütün
00 Yorumla
+1 yılSevmenin ne anlamı var ki hemde kendini bir kafese kitlemiş durumdasın en başında kendi cevabını kendin veriyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvcil hayvan sahiplen kedi ya da köpek bakabilirsen maddiyat olarak da önemli
14 Yorumla
Soran+1 yılKedi köpek sevgisi aynı şey mi
Cevap sahibi+1 yılEvet onlar sahiplerine sadık canlılar
Soran+1 yılSen sahiplen bana hitap etmiyor
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum onun sorumluluğunu taşımakta zor bir yandan ablam kedi alıcakdı annemi zor ikna etti kabul etmedi en sonunda kuşa ikna edebildi fakat kuşu yavruyken almadığı için güvenmiyor tam olarak dokundurmak istemiyor sadece yanıma geliyor arada aslında kedim olmasını isterdim o zaman bana alışırdı güvenirdi
Cevabı bulursan bana da söyle
12 Yorumla
Soran+1 yılBulamadım henüz
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilene şöyle kapalı kapılar ardında evlenin çarşafa girin , karanlık odada halvet olun , sonra birlikte Gazze'ye gider balayı yaparsiniz cihat edersiniz ,
01 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl bir manyak yorum🤣 çarşaflı değilim hiç de sevmem
+1 yılbu durumu yaşayan arkadaşım var seni anlıyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılYaş 37 geçiyor hayat yalnız..
Yuva olmalı insanın yalnız olunmuyor be arkadaş 🤔00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDini nikah kıyalım olsun bitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılÖnce karşılıklı beğeni kafa uyumu yas uyumu aynı şehir vs olmalı
Cevap sahibi+1 yılDimi yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılİmam nikahı ile. olur, hangi ildesin
129 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılHmm ankaradayim
Cevap sahibi+1 yılAslında mantıklı dediğin uygun olan da
Soran+1 yılOlmaz haliyle
Cevap sahibi+1 yılTkp gelsene
Cevap sahibi+1 yılBeğendim
Soran+1 yılAma karşılıklı uyum beğeni aynı şehir kafa uyumu sadakat lazım
Cevap sahibi+1 yılBu dediklerin önemli tabiki
Cevap sahibi+1 yılBeğeni falan olacak mı yani ondan dedim
Soran+1 yılAynı şehirde değiliz gerek yok
Cevap sahibi+1 yılOk, daha önce de yazmıştın sanırım 3 5 ay oluyor
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ben kendime güveniyorum
Soran+1 yılNeyi yazmıştım
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir soru vardı da sanki
Soran+1 yılEvet ama aynı şehirde değiliz kendine güvenmek sonraki konu
Cevap sahibi+1 yılOk
Soran+1 yılBeni tanıyor musun
Cevap sahibi+1 yılİsmin
Cevap sahibi+1 yılTanıyorum değil mi
Soran+1 yılNeden hala konu üzerindesin gidemedin hala🤣
Cevap sahibi+1 yıl😅 dikkatini cezbetti
Soran+1 yılBenim mi senin mi🤣
Cevap sahibi+1 yılHmm gel öyleyse
Soran+1 yılGerek yok sen o şansı reddettin ve aynı şehirde değiliz zaten
Cevap sahibi+1 yılNe zaman reddettim
Soran+1 yılİlk konuştuğumuzda işte. Ayrıca durmadan soruyu beğenip geri çekme huyundan vazgeç dünden beri kaç oldu
Cevap sahibi+1 yıl🤣
Soran+1 yılDaha ne kadar yapacaksın çok merak ediyorum dünden beri 10 olmadıysa da olacak
Cevap sahibi+1 yılYa yanlışlıkla sileceğim yerde tıkladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem ayranim dokulmesin hem... olmaz ki oyle
13 Yorumla
Soran+1 yılProfili ac foton olsun profilinde
Cevap sahibi+1 yılsenin foton var mi?
Soran+1 yılVar
+1 yılGeriye fazla seçenek kalmıyor maalesef.
20 YorumlaVarya aynı benim kafadasin ama sevdiğim beni sevse ben evliliğe de katlanirim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen katlanamam
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu şartlarda biraz zor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂😂 bence hiç açık değil
10 Yorumla
+1 yılDeğer veren seven bas tacıneden gez dolaş evlenme
16 Yorumla- +1 yıl
Bulsam kafa dengi dünya gexecek
Soran+1 yılBulunur ama görüntü olması lazım sende
- +1 yıl
Ne görüntüsü kafa dengi olsun
Soran+1 yılYüzümüze peçe mi takacağız sonuçta paravan ardından da konuşup gezecek değilsin onunla değil mi 😅
- +1 yıl
Evllik yok arkadaş lık ülke yurt dışı her yer gelcek
Soran+1 yılÖnce beğeni, kafa uyumu sonra bunlar olur
+1 yılAnnen baban sevsin 😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılKonu öyle sevgi mi
- +1 yıl
Sevgilim olmasın evlenmem diyorsun başka sevgi artanetifi yok sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey düşünme.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe demek bu
- +1 yıl
Boş ver.
gorucu usulu evlenip Abdullah Bin Muhammed in karisi ol 7 arkadasin olur hem bir sey olmaz
10 Yorumla
+1 yılBakım yapmak gerek Anali etmeden yorum yapmak zor
00 YorumlaReel olmasa sanal sevgilin olsun bu da iyi
011 Yorumla
Soran+1 yılYok olmaz istemem
Soran+1 yılSoru da bu
Soran+1 yılEş için evlilik lazım onu da istemiyorum evlilik çocuk bana göre değil
Soran+1 yılSanal saçmalık böyle sevgi mi olur
Soran+1 yılHayatta bana hitap etmez
- +1 yıl
Helal olsun en fugrudu sen yapiyursun
+1 yılSanal yap kanka bari jdsjs :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz
- +1 yıl
Olur olur bal gibi olur dshs :D
+1 yılKarşına ayna koy kendini sev
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sanalda devam et buna göre kara ver ne yapacağına
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ciddi düşünen birini bulcaksin gayet ortada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktor bu ne
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAl işte
Soran+1 yılNe oldu
Cevap sahibi+1 yılNe istiyorsun sen
Soran+1 yılYazıyor açıkça
Cevap sahibi+1 yılTabi efendim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir dinle bütünlükse bu ahahahhaha😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılPasta yiyim ama pastam kesilmesin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜçün birini almalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(18-24)+1 yılsen cinsellik istiyorsun o zaman sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu hiç istemiyorum ilgisi yok
Cevap sahibi+1 yılo nasıl oluyor o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka seçenek yok
10 Yorumla Otur yerine ozaman bize seçenek bırakmamışsın 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın dostlar edinmelisin o zaman
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası