Ben hariç herkesin sevgilisi var. Hangi ortamlarda bulunmalıyım ya da ne yapmalıyım? Ortalama üstü güzelliğim var ama hiç erkek arkadaşım olmadı. Bu yüzden hiç kimseyle göz temasında bile bulunamıyorum
1 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben hariç herkesin sevgilisi var. Hangi ortamlarda bulunmalıyım ya da ne yapmalıyım? Ortalama üstü güzelliğim var ama hiç erkek arkadaşım olmadı. Bu yüzden hiç kimseyle göz temasında bile bulunamıyorum
Cevap
12Cevap
Yalnız değilsin. Şu zamanda seni gerçekten sevecek biri olsun istiyorsan onu böyle arayarak bulamazsın.
Zaten burada kesinlikle aramıyorum. Başkaları nasıl taniştı
Sosyal ortamlarda oluyor genellikle. Net, dürüst ve sağlıklı iletişime açık olman lazım. Yeri geldiğinde sevilmek istediğini birazda olsun hissettirmek ve ilgini belli etmen gerek. Arana öyle çok mesafeler koyma ki seninle iletişim kurmak istemekten çekinmesinler ama çok da samimi de olma sana saygı da duysunlar. Her zamanlar ilk adımı onlar atsın diye de düşünme. Kafana yatan, beğendiğin biri olursa onu tanımaya çalış mesela. İlgini belli et.
Kız olarak ilk adımı atmayı doğru bulmuyorum
Adım attığın kişi düzgün biri ise sorun olmuyor da sende haklısın. Bana adım atan oldu hiç tanımadıklarımdan. Ben düzgün bir üslupla yaklaştım. Olursa oldu olmazsa kısmet dedik. Sen kafana nasıl yatıyorsa öyle davran. Gönlünce olsun herşey🙏
Ben erkegim ve yok sen kizsin ve yok o daha zor hergun 100 kisi yazıyordur bu abaza toplumda ben kimseye yazmiyom sicarlar maymunluk yapamam
Zaten herkese yazanlara herkese cevap verenler düşüyor
Eğtimli kültürlü bir insanim 29 yaşindayim. Ciddi ilişki ariyorum, uygun bulursaniz eğer tanişmayi isterim.
Burdan aramıyorum kusura bakmayın
Kötu biri degilim bir tanişma firsati tanir misin
Başkalarının nasıl tanıştığını merak ediyorum sadece
Sanaldan başlanabilir
Kesinlikle hayır, çünkü sanaldan 100 kişiye birden yazıyorlar
Sanaldakilerde gerçek hayatta varlar neden öcü gibi veya başka mahlukat gibi davranıyorsun?
Benim'de Yok, Olması Şart Değil.
22 oluyorum çevremde evlenende çok bende artık hayatımda birisi olsun istiyorum
Benim de hayatımda hiç sevgilim olmadı
Nasıl olmadı bu yaşa kadar
37 yaşındayım bu yaşıma kadar sevgilim de flörtüm de olmadı demekki hiç çekiciğim yok zaten utangaç içime kapanık asosyal öz güvensiz biriyim işim param yok evden dışarı çıkmıyorum hiçbir ortama giremedim ve dış görünüş olarak da çok zayıfım hiç bakan beğenen hoşlanan da olmadı gençliğim hep yalnız geçti ilişki geçmişim hiç yok
Sana tavsiye vermek isterdim ama bendede aynı sorun var. Sen en azından sorunun kaynağını biliyorsun ben onuda bilmiyorum
Çekingenlik mi var sanki biraz?
Yaş kaç bide?
Benimde yok hatta hiç olmadı bile
Benimde yok kafanı yorma böyle şeylere
Sevgilin var diye düşünüyor olabilirler
Benimde yok salla gitsin
Bana yaz
Burdan aramıyorum
olmaması daha iyi
Yaş kaç daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sakın öyle düşünme, tek sen değilsin ki! 🥺 Herkesin sevgilisi olması diye bir şey yok, kendini böyle hissetmen çok normal ama unutma ki senin zamanın gelecek. 💕 Yeni insanlarla tanışmak için en sevdiğin hobilerinle ilgili atölyelere katılabilirsin, spor salonunda takılabilir ya da arkadaşlarınla İzmir'in en güzel kafelerini keşfederken birden karşına çıkıverir biri. Göz teması da zamanla açılır, yeter ki sen rahat ol. ✨ Sen genelde nerelere takılıyorsun ki? Belki sana daha spesifik bir mekan önerebilirim! 🤩