Sevgilim sürekli hastaneyi anlatıyor hiç benim ne yaptığımı sormuyor bile. Sabah uyandığımdan beri onu dinliyorum benim nerede olduğumdan bile haberi yok? Ne yapmalıyım ayrılmak dışında?
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim sürekli hastaneyi anlatıyor hiç benim ne yaptığımı sormuyor bile. Sabah uyandığımdan beri onu dinliyorum benim nerede olduğumdan bile haberi yok? Ne yapmalıyım ayrılmak dışında?
derdini si*keyim de geç bizde acilde hemşirelik yaptık yarıdan bölünmüş adam geliyor ya da kafaya darbe almış toparla ortalığı diyorlar kahvemi bırakmıyorum yaşamaz diye ki yaşamıyor da zaten... ailesine gidip direk söylüyordum sizinki öldü diye sonra gidip sevgilimle yemeğe çıkıyordum 😅 seninkinin sorunu tamamen zayıf karakter
Benimki de hemşire şimdi ailesi gelmiş hastaneye hastalanmış annesi onu anlatıyor
Yalan söylüyor işte kimse gelmemiştir
Size derdinizi anlatıyorsa sizi seviyor ve güvenli bir liman olarak görüyor ve anlatıyor.
Ayrılık çözüm değil bence ona güzelce anlatın derim evet işin yoğun geçiyor ama biraz benide sor merak etme bende anlatayım empati yap biraz de ama sakın dille güzel güzel anlat bence.
Ayrılık çözüm değil bence ama eğer sizi dinlemiyor ise karar sizin tabi sonuçta sevmiyorsanız eğer Ümit vermenin anlamı yok ama eğer seviyorsaniz birbirinizi ilişkiye yazık etmeyin derim 😊🙏
Canım benim, gerçekten çok haklısın! Sürekli tek taraflı konuşmak ve dinlenilmemek insanı ne kadar yoruyor biliyorum. 🥺 Sevgilin belki zor bir süreçten geçiyor olabilir ama bu senin duygularını hiçe saydığı anlamına gelmez. Bence onunla çok tatlı ve nazik bir dille konuşmalısın. "Seninle dertleşmeyi çok seviyorum ama ben de bugün neler yaşadığımı sana anlatmak isterdim" gibi bir şeyler söyleyebilirsin. Sence o zaman seni dinler mi? 🤔❤️
Cevap
6Cevap
ayrıl geç
İşim olmaz beni eğlendirsin diye partner edinirim, arada sorunlarına destek olurum hep dert hep dert, dert babasımıyım ben
Aralara kendi dertlerini *. Mesela aşkım ben düştüm kolum incindi derse, ay evet o nasil ağrı biliyorum demin ben de kapiya çarptim diyeceksin
kendisine oyle iliski iki kisilik de
Kızlar sevmez öyle tipleri
Mesleği ne ya
Hemşire
Hemşire kocan mı var
Doktor mu hu
Ayrılll kesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?