Her kavga ettiğimizde kendine zarar veriyor sonradan olayı çözmüyor. Kırgın olduğunu söylüyor sorunu çözmeye kalkıştığımd, sus diyor. İlişkimiz böyle böyle bitmeye başlıyor. Ne yapmam lazım?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendine zarar veriyor nedir? Fiziksel şiddet mi uyguluyor?
Evet
Uzak durun öyle insanlardan. İlerisi olamaz sizin bu birlikteliğiniz de. Çok tehlikeli bir durum. Bu şiddet daha sonra size de uygulanacaktır çünkü. Bu Potansiyeli var çünkü erkek arkadaşınızın. Mutluluk için , güzel paylaşım için evlilik olmalı..
Buna bir şey yapamazsın toksik bir ilişki yani tek taraflı çabalarsa olmaz
Kendisine zarar verme olayı nedir ne yapıyor jilet mi atıyor parçada mı atıyor kendisine tam
Yumrukluyor vuruyor kendini
Tamam bunu anladık adam psikopat bu cepte peki senin bir psikopatla ne işin var Sen de mi psikopatsın Sen de mi kendini jilet diyorsun kendine vuruyorsun Hayırdır baban küçükken tecavüz mü etti sana neler yaşadın küçükken travmaların mı var senin çünkü genelde bu tip insanlarla görüşen görüşmeye devam eden ısrarla bu adamlarla yola devam eden kadınların Geçmişi de travmalarla dolu olması gerekiyor
Kötü bir geçmişim var babam şiddet uyguluyordu ama onlar geçti. Ben ayrılmak istesem bile o ayrılmıyor. Uzun bi süredir konuşuyoruz ilk başta böyle değildi. Sonradan böyle oldu. Sorunları çözmüyor beni susturuyor, onun hayatında bi sorun olduğumu söylüyor, sinir stres veriyormuşum. Ama kavgamızı bi bilsen o kadar saçma ki. Sinirlenmek için yer arıyordu zaten. Ne yapıcam bilmiyorum
Senin zaten geçmişinin travmalarla dolu olduğu belli genelde senin gibi kadınlar bu tip kişilerden vazgeçmez ısrarla devam eder Neden biliyor musunuz sizin beyninize böyle bir yaşam kodlanıyor yani ikili ilişkilerde kavga gürültü psikopat hareketler bunlarla yetiştiğiniz için size normal gelen yaşam bu o sebeple Bunu tercih ediyorsunuz Ama genelde Bunu tercih eden kişilerin de sonu ya hastanede bitiyor ya da mezarda bitiyor senin kendisine faydası olmayan psikopatça hareketler yapan aynı zamanda ileride sana da zarar verebilecek potansiyele sahip bir insanla ne işin var ya zaten Çocukluğum Dayak yiyerek geçmiş şiddet içerisinde geçmiş geleceğini de mi aynı şekilde geçirmek niyetindesin sen
Hyr değilim ama onun düzelmesini istiyorum ilişkiminde düzelmesini istiyorum bu yüzden çabalıyorum
Çabala aynen devam et bence daha fazla özveri göster Zaten adam değişmeyecek Adam niye değişsin ya adam ne için değilsin hani desen ki bu adam sana körkütük Aşık seni çok seviyor kaybetmek istemiyor o zaman şunu der Ben senin için değişeceğim Ben senin için Hayatım düzene sokacağım Ben senin için psikolog Psikiyatri ne gerekiyorsa Hepsine de gideceğim der düzelmek için çaba harcayacağım der Ama adam ne yapıyor üstüne suç senin suçluyor seni suçlamakla da kalmıyor kendine de zarar vermeye devam ediyor Sen neyin mücadelesini veriyorsun ya kimin için ne için işte diyorum ya geçmişi senin gibi olan kadınlar bu geçmişinden kurtulmak istemez vazgeçmek istemez ısrarla bu geçmişini yaşamaya devam ederdi işte sen de onlardan birisin geçmişini geleceğine de yansıtıp böyle yaşamaya devam ediyorsun bu adamla ne zaman sen yollara ayırırsın biliyor musun adam sana tam anlamıyla zarar verdiğinde ya da adam seni tam anlamıyla kapının önüne koyup geri dönmeni engellediğinde önce senin psikoloğa gitmen lazım Daha doğrusu psikiyatriye gitmen lazım
Beni gömdün he ayrılığı dile getirmediğimi falan mı sanıyosun? Kaç kez dile getirdim yine barışıyoruz. Benim ne gibi bi suçum var ki sevmekten başka ne yaptım? Sonradan böylr oldu bende işte bi umutla bekliyorum sakinleşir değişir diye ama dediğin gibi değişmek isteseydi bişeyler yapardı. Çok zor geliyor
Senin suçun burada söylesem engelleniyor biliyor musun Onu söyleyemiyorum Ne sevmesi ya sevmekten başka suçu yokmuş geçin bunları arkadaş adam gibi adamları Sevin Anladın mı sana geçmişini yaşatacak geçmişteki travmalarını yaşatacak geçmişteki O berbat hayatı sana verecek olanları Sevmeyin ya ne sevgisi bunun adı sevgili falan değil bunun adı beyin özürlülüğüdür Anladın mı zeka geriliğidir sevmişmiş ya geçin bunları ya ondan sonra hakim suçlu Savcı suçlu polis suçtu Ne oldu kadını koruyamadılar lan Kadın kendini korumuyor ki kadın kendini korumuyor sen Seni gebertecek seni öldürecek başını taşlı ezecek adamın peşinde dolanıyorsun neymiş sakinleşecekmiş de ondan sonra adam işte düzelecekmiş de kim düzelecek ya Kim düzelecek ne düzelmesine bahsediyorsun sen öyle bir şey olmayacak ya olmayacak boşuna bekleme
Aşırı samimi geldin ya çok tatlı neyse haklısın dediklerinde ama açık açık konuşuyum kabullenmek zor geliyor çünkü işime gelmiyor onu takıntı yapmışım büyük ihtimal her gün konuştuğum birinden birden nasıl vazgeçebilirim ki
Teşekkür ediyorum böyle düşündüğün için ben karşımdaki kadınları etkilemek için konuşan birisi değilim Varsa ortada bir problem veya yanlış bu yanlış için gerekenleri söylerim senin zaten bunu saplantı haline getirdiğin takıntı haline getirdiğin belli O sebeple senin öncelikle profesyonel bir destek alman gerekiyor bir Psikologla görüşmen gerekiyor Çünkü senin geçmişin travmalarla dolu geçmişten itibaren senin kendini psikolojik anlamda onarman gerekiyor Eğer bunu yapmazsan bu olayın sonucunu nereye gidebileceğini tahmin bile edemezsin Sevgi konusuna gelirsek Aslında kadınlar sevdiğini düşündükleri insanlara karşı bazen Vicdan yapabiliyor Yani aslında onun asıl açılımı sevgi değil vicdan yapmak oluyor Yani senin Sevgi dediğin şey aslında Sevgi olmayabiliyor bazen bizim psikolojik sebeplerden dolayı saplantı haline getirdiğimiz kişi de olabiliyor Seninkisi daha çok buna benziyor çünkü Sevgi dediğin şey bu kadar basit bir durum değil sevgi karşılıklı fedakarlıklar karşılıklı olarak birbirini mutlu etme Onun problemlerini çözme sıkıştığında yanında olma Sevgi böyle gelişir Anladın mı sürekli hayatında pürüz çıkaran bir insanı sevme ihtimalin yok bu sağlıksız Psikolojinin bir ürünüdür
Evet dediklerine katılıyorum çok haklısın bence bi ilişkide fedakarlıklar olmalı ama o herşeyi karşılıklı yapıyor buda kötü bir şey bencede ben onu takıntılı hale getirmişim ve psikoloğa gitmek için param yok
Peki senin yaşın kaç Ne işle meşgulsün Neler yapıyorsun ve Bu görüştüğün kişinin yaşı kaç O ne işle meşgul takıntı olduğu kesin bir şeyi karşılıklı yapan veya sürekli her yaptığında karşılık bekleyen insanlar da zaten sevgi olayı olmaz fedakarlıklar olmalı karşılıklı fedakarlıklar da olmalı Bu fedakarlıklar sevdiğin için yapılmalı zaten
Yaşım 20 onun 19. Ben kasiyer olarak çalışıyorum ve okuyorum yani çok yoğunum o çalışıyor kendi dükkanı var. Karşılıklı şöyle yapıyor mesela ben bugün trip attım oda yarın atıyor. Kızdım oda ertesi gün kızıyor. Ama herşeyin 10 katını yapıyor. Bedelini ödiceksin falan diyor yani ne bilim bazen komiğime gidiyor çokta yoruluyom. Ağlıyorum yıpranıyorum
Sen ciddi olamazsın ya gerçekten sen ciddi olamazsın şu an şaşırdım Yahu arkadaş bir erkek bir kadına göre 5 yaş daha geç olgunlaşır yani sen 20 yaşındasın Senin dünyaya bakış açını senin kültürel yapını ve senin olgunluk seviyene ulaşan bir erkeğin yaşı en az 25 olur Anladın mı yani Erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşır sen gitmişsin 19 yaşındaki bir erkekle konuşuyorsun bu adamın daha beyin yaşı 15 Yani senin bir bebekle Bir çocukla ne işin var Ayrıca kendi işi diye bir şey yok babası bu psikopata da bir yer açmış gel Burada takıl diye En azından adam olur diye babasının dükkanda takılan bir tane Ergen Neyi gözünde büyütüyorsun ki Peki sen Açık Öğretim mi okuyorsun bölüm nedir
Bilmiyorum ben aslında büyük konuştum instada bi çift görmüştüm erkek kadından baya küçüktü bunu kınayıp ben asla benden küçük bi erkekle olmucam demiştim ve oldum yoksa ben normal olarak yaşça büyük olan biriyle sevgili olmayı tercih ederdim erkeklerin kızlardan daha geç olgunlaştığını biliyorum. Bölüm olarak yönetim okuyom bilgisayarla alakalı.
Öncelikle bunun büyük konuşmakla falan ilgisi yok bunun O anki boşluk Bu hangi sevgiye ihtiyaç O anki bir şekilde Şefkat görme veya ilgi gösterme ilgi görmeyle alakalı var Yani bazen kadınlar öyle dönemlerde öyle hatalar yaparlar ki kendileri bile bu hatalarının şaşkınlığını yaşarlar
Yani aslında çıkma teklifi falan etmedi etmişti ama ben kabul etmedim sonra flörtleşmeye başladık birdwn sevgili olduk
Arkadaşım kendini dipsiz kuyuya atıyorsun farkında degilsin
Haklisin yorumlarin icin tesekkur ederim
Rica ederim kendini kurtar derim
Hayatını mahvetme. Yapma bunu kendine.
Destek istersen konusuruzda
Ozelden yaziyom cevp verirmsn
Yazdım ben
İleride sanada zarar vermeyeceği ne malum. Kendisine yapan başkasına da yapar.
Bırak gitsin şımarıktan başka birsey değil yağtığı
toxic ilişki sonu sıfır.
Gaps yapıyor mu?
O ne
Gasp
Bu arada Ekrem Ben, memnun oldum.
İsim Asana mı?
Hobilerim arasında Ekşi Sözlük'e umarsızca etryler girmek, melankolik tartışımsılar inşâ etmek ve yine konvansiyonel eğlence anlayışına karınca kararınca hizmet etmek yer almaktadır.
İlkokul 3 terk olup buram buram cehalet kokmakta olan bir Dostovoyeltskin hayranıyım.
Memnun oldum tanıştığımıza. ☺