Sorunları çözmekten kaçan sevgilim🥺🥺🥺?

Merhaba

Maalesef sevgilim aramızda olan sorunları çözmek yerine her seferinde ayrılmayı ve uzak kalmayı seçiyor ve ağlıyor. Ona kalp atan, iltifatlar eden, sürekli onu arayan ve mesaj atan, gecenin bir yarısı onu arayan erkekler var etrafında. Onlar benim arkadaşım, onlar canımı istesin canımı veririm, onlar beni hiç üzmüyor sen beni hep üzüyorsun diyiyor. Benim yaptığım tek şey ise bak sevgilim benim, sen ağlama, sadece biraz mesafe koy, iltifat eden herkese hoş yanıtlar verme, tanımadığın erkekler sana yürüdüğünde onlara yazıyorsun onları sil diyorum cevap verme diyorum. Ben bunları dedikten sonra onlar benim arkadaşım bana ne diyor ve ayrılmayı düşünüyor hep. Onun için ben çok kişiyi çıkardım hayatımdan ama bana yaptıkları gerçekten sıktı. Bir defa bile bağirmadim ona. Hep aşkım, canım cicim oldum. Parasını, ilgimi, sevgimi, cinsel ihtiyaçlarını, merhametimi, sabrımı vs. hiçbir şeyi eksik etmedim, etrafındaki herkes ona senin melek gibi bir sevgilin var diyiyor hatta, ben ikimiz adına geleceğe yatırım yapıyorum, planlamalar yapıyorum. Ama o problemleri çözmekten kaçıyor, trip atıyor veya ayrılmak istiyor. Bırakın diyeceksiniz ama ben hep çözüm odaklıyım, çok seviyorum onu bu doğru ama beni arkadaşlarından bile saklıyor, kimse duymasın diyor ve artık ben içten içe çürüyorum. Nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz, nolur yapıcı şeyler söyleyin

Sorunları çözmekten kaçan sevgilim🥺🥺🥺?