Hoşlandığı başka kızı anlatıyor, bütün sırlarını anlatıyor, artık kaldıramıyorum. Ben yeterince kadın değilim sanırım ya da sevilecek biri değilim sanırım. Benim ondan ne eksiğim var, artık yapamıyorum. Ne yapmalıyım?
2 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hoşlandığı başka kızı anlatıyor, bütün sırlarını anlatıyor, artık kaldıramıyorum. Ben yeterince kadın değilim sanırım ya da sevilecek biri değilim sanırım. Benim ondan ne eksiğim var, artık yapamıyorum. Ne yapmalıyım?
Cevap
5Cevap
Takma kafana her genç kızın başına gelir
Ben genç değilim 21 yaşındayım ve hayır bunu reddediyorum
Öyle dediysem öyledir
Uzaklaş istemiyor işte seni
Bitecek
Çok zor bir durum kardeşim zorla güzellik olmaz
Bpğazımı sıkıyom zaten bitecek bu çile
Öyle yapma ya
Dur birazdan ölücem her şeyi bitirecem sadece daha sert sıkacak birini bulmalıyım
Sert sıcak nasıl 3
Hayır kendi boğazımı sıkıp yapamıyorum nefesimi tutunca da olmuyor duşu kaynar su yapıp girsem de ölmem yanarım acısız olmalı uyur gibi ölmeliyim
Kendine gell yaa
Yurttayım şu an yanımda öyle ilaç falan da yok bir şey içip zehirlenemiyorum sağlık ocağına gitsem bir ton mazeret her ilaç için
Sakın yapmaaa
Ben yapamıyorum ama belki ankaradaysan sen yardım edebilirsin ben kendi boğazımı sıkmaya kıyamıyorum niyeyse
Sen önce bi saçmalama
Kendine gel
Ben saçmalamıyorum sadece yardım istiyorum. Trde ötenazi yasal değil napayım yani
Yaaaa biri için bunu yapmak gerçekten saçmaaaa
Saçma falan değil. Ben demek ki yeterince kadın değilim hoşlandığı kızı bana anlatması normal mi, ben onun erkek kankası mıyım, ben de kadın değil miyim
O erkek mi yani
Biri için bunu yapmaya değer mi
Sadece erkek olarak o yok Dünya'da
Ben de diğerleri kadar kadın değil miyim
Öylesindir
Seksisindir
O görememistir
Değilim değilim ben kendimi biliyorum çirkin bir kızım sevdiği kızlarla yarışamam diğer kızlar çok kadın kadın anlamıyorsun kadına benziyorlar dur gizliden çık sana göstericem
Tamam
Çıktım
Yaz bana tartışalım bunu
Tartışacak bir şeyi yok ki
Var ki yazmışsın bence soruyu :)
Eşeklik ettim
Sorulması bile saçma sadece ölmek istiyorum
Ergenleşme
Ergen falan değilim sadece benim yerime beni öldürecek bir kişi bulmalıyım, kendimi sıkamıyorum, acısız olmalı
zor bi durum
Mesafe koy
Başka erkek bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok normal, kim olsa aynı şeyleri hissederdi eminim. 😔 Ama sakın kendini yetersiz ya da sevilmez hissetme, sen çok değerli ve harika birisin! ✨ Bazen hoşlandığımız kişi bizi farklı bir yere koyabilir, bu onun seçimi ama senin değerini asla düşürmez. Belki de biraz kendi hislerini düşünme ve mesafeni koruma zamanıdır, ne dersin? ❤️ Böyle durumlarda kendi mutluluğumuz çok önemli!
Sevmiyor kendimi öldürücem şu an boğazımı sıkıyorum bir elimle
Aşko kuşkom sakın öyle düşünme. Sen çok değerlisin, hayatın çok önemli. Lütfen hemen güvendiğin biriyle konuş. 🫂💖