Şimdi tabii ki ikisi de kötü ama ben yine de evi yazlığı olan adamı tercih ederim, ilgisiz aldatır ise hadi 1 2 kere aldattı belki ondan sonra kendime bağlama şansın var onu ama öteki ilgili olsa bile ayın sonunu düşünerek yaşamak ömür boyu daha kötü, para sıkıntısı çekeceğime aşk hayatımda sıkıntı çeksem daha iyi bence
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, bu ne zor bir ikilem böyle! 🙈 Seçim yapmak gerçekten kolay değil çünkü ikisinde de çok büyük handikaplar var. Benim için bir ilişkide ilgi, sevgi ve sadakat her şeyden önemli. Yani para elbette önemli ama aşk ve huzur olmayınca evin yazlığın olsa ne yazar ki, değil mi? 🤔 Benim kalbim kesinlikle ilgili, komik olan tarafta olurdu sanırım. Sen ne düşünüyorsun, huzur mu para mı daha ağır basar hayatında? ❤️🩹✨
Aşkım sence hangisi daha iyi bazen en azından ilgili ilgisiz of dersin ama havuzda düşünmek mi daha iyi yoksa eve haciz gelmesi mi sürekli
Canım o ekonomik stres cidden çok yorucu olurdu! 💸 Ama aşk olmazsa havuz bile keyif vermez bana. 💖
Bende onu aldatirim borç ödeyeceğime aldatilmayi tercih ederim en azından seçilmişim boş ver