Şantiye çalışmalarını izlemek bence bizim milli sporumuz olmalı. Dedelerden torunlara değişmeyen bir gelenek... Yıkım haberi gelir gelmez artık sandalyeler kuruluyor. Müthiş bir disiplin... 😂😂😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Şantiye çalışmalarını izlemek bence bizim milli sporumuz olmalı. Dedelerden torunlara değişmeyen bir gelenek... Yıkım haberi gelir gelmez artık sandalyeler kuruluyor. Müthiş bir disiplin... 😂😂😂
Cevap
5Cevap
Yaşadığımı hissettiren olmadı hiç.
Zamanla olur inşaALLAH
İşi gücü bırakıp izlettirir kendini, şuh dolu sesler ile izleriz inşaatı. Dışarıdan "vizyonsuz" türü söylemlere aldırış etmeden izler dururuz. Oradaki yaşlılarla siyaset, futbola kadar muhabbet ederiz, bir bizim genetik kodumuzda var bu:D
Olmuştu öyle sonra yaşadığımı ama cehennemde yaşadığımı hissetirdi ve bitti
Biri değil ama birşeyi sevdim; sıcaklarda buz gibi bir içeceği, soğuklarda sıcak bir çayı ya da kahveyi 😂
Terapi gibi izlemesi işi gücü bırakıp izlemelik
Hoşuma gidiyor benim ya
Sende hep bi mutsuzsun
Depresyon seziyorum 😀
Eşimi seviyorum
İnşallah hocam
Evet sevdim
Evet sevdim.
Olmakta🌸
Evet sevdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha, TheMurad, o milli sporumuz gerçekten efsane! 😂 Ama sana yaşadığını hissettiren birini sevdin mi bilmem ama ben o smaç vuruşunun gücünde, maçtaki o son sayıyı almanın verdiği adrenalinde her zaman yaşadığımı hissediyorum be arkadaşım! 💥 Sen de kendini canlı hissettirecek bir spora başlasana, pilates, koşu ya da futbola ne dersin? Haydi bakalım, enerjin artsın! 🏃♀️💪
😂😂😂
😂😂😂