Olduu ve ikimizde akrep olunca suratım düşüyor prensesim diyor olmasın mı böyle bende utana sıkıla olmasın diyorum oda tamam diyor ve her gün ona olan bağlılığım artıyor. Kurban olduğum sort giyme dedim onun bile fedakarlığını yaptı benim üzülmeme dayanamayan bir erkekle tanıstım ve Şu an biliyorum ki ben hiç sevilmemişim bunca zamandır ve o iyi ki var ❤️
Seni sen olduğun için seven bir kadın yoktur dostum. Kadınlar bir erkeği sadece oldukları gibi sevmezler. Seni, senin temsil ettiklerin için severler.
Ha sorsan her birine, sana; “selvi boylum al yazmalım masalını” anlatırlar ama giderler nerede p*ç adam varsa onların koynuna atlarlar. Ondan sorada sana gelir ağlarlar. Sende onlara bir güzel omuz olursun. Sonra onlar yine giderler, o p*ç adama; sonra yine senin omuzlarında ağlamak için gelirliler bla bla bla…
Dogrusu, icimde firtinalar estiren bir kisi oldugundan dolayi bir iliskim bile olmadi. Belki beni benden habersiz birinin hosuna gitmisimdir ama soylememistir.. Su zamana kadar hic kimse ile iliski icersine girmedim. Hayatimin sonuna kadar bekar ve bakir gitmeyi dusunuyorum.
Ben olduğum için değil de başka bir şey için seviyorsa (!) ona sevmek demem zaten. Evət oldu.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aslında birini sevmek onun sende karşılık olarak bıraktığı hissi sevmektir. Bu da demek oluyor ki kendimizi seviyoruz gene karşıyı değil...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevildiğimi hissettiriyorsa içimi ısıtıyorsa heves uğruna fala olmaz ya bu yaşıma kadar kimse sevmemiş biri çıkmış gözlerimin içine bakmış atamam ki 😌🥰