Çoğu erkek artık böyle düşünüyor şahsen bana hesabın 1 kuruşunu bile ödettiren erkeğin yüzüne bir daha bakmam. Her buluşmaya çiçekle gelmeli bence. Çok mu zor?
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çoğu erkek artık böyle düşünüyor şahsen bana hesabın 1 kuruşunu bile ödettiren erkeğin yüzüne bir daha bakmam. Her buluşmaya çiçekle gelmeli bence. Çok mu zor?
Cevap
14Cevap
Peki ne özelliğin var senin, seni bir erkeğe karşı bu kadar kıymetli değerli yapan ne? ya da erkeği neden böyle küçük görüyorsun, her zaman çiçekle gelecekmiş, her zaman hesabı ödeyecekmis, sen ne yapıyorsun ki karşılığında bunları bekliyorsun.
her şey pahalı bide şöyle düşün birisine para harcadın diye sevmiş olmuyorsun çünkü aileden zengin olan kişilerin sana ısmarlıycağı yemek ve birkaç hediye koymaz ve bunu sana harcaması da seni sevdiği anlamına gelmez
Bunların karşılığında senin sunduğun ne, 1 adet ölü balık kokulu leş kukun mu beleşçi müptezel :d
Camii çıkışlarında dilen
Bunu beleşçilik olarak görüyorsan sevgili yapma zaten🤣. Bu bir jest
Günümüz kadınları bunun erkeğin görevi olduğunu sandıkları ya da sırf bunun için erkeklerle takıldıkları için olabilir.
Kimse çicek için erkekle takılmıyor ve ilişki içindeyseniz bu sizin göreviniz
Eşitiz ama herşeyde eşitlik istiyorlar hesap ödemeye gelince niye eşit olmak istemiyor lar
Eşitiz birey siniz her dalda sınız zorunda değiliz
Bukadar
Artık kadınlar da öğrenecek elini cebine atmayı
Neyse ki hemcinslerim senin gibi cimrilere sümük bile atmax
Babbbbana at sumugunu
Eşitiz birey siniz her dalda sınız
Zorunda değiliz
Hesaba gelince erkek niye ödüyor
Em besil sürüsü
Biz hesabımızı ödeyenlerle sevgili oluyoruz zaten sadece. Embesillik değil bu. Jest
Neyin jesti be asgarî ücret kadına 28 bin de erkeğe 128 bin mi em besil
Fiyat etiketiniz var yani sizin anladım
Erkekler kadınlardan daha fazla maaş alıyor aynı işi yapsalar bile.
Hop oooo oooo ştttt
Hesap ödemeyi öğreneceksiniz essssss ek gibi
Yok biz hesap ödemeyenlerle çıkmıyor hiçbir kadında yapmaz sen kudura kudura durabilirsin.
Erkekler aynı işi yapıp daha fazla maaş alsa mınızı yırtarsnz
Alakası yok ben çok ilişki yaşadım hesabı hep kadın ödüyor
Aksi halde bas ar geçerim
Sende bas ilip gecilecek türde fiyat etiketi olan tiplerdensin
Tamam kudurma seni kaale alıp cevap bile yazmıyorum
Hoooo ooo ooo şttttt
Eşitiz birey siniz her dalda sınız
Zorunda değilizzzzzzzzzx
Zoruna gitsin 😁😆😅😃😅😆😁
Gitmedi ben zaten senin gibi erkeklere tükürmüyorum bile. Neden gitsin
Her tarafım sssskten olsa birini vermem senin gibi fiyat etiketi olan em besil e
Ver demiyorum zaten tükürüğümü bile atmam diyorum. Sende embesilsin o zaman hesabı kadına ödetiyorsun🤣
Eşitiz g zekalı eşitlik var artık tabiki ödeyecek siniz esssssssssssk gibi ödeyeceksinz
Ben ödemiyorum napıcan?
Esssssssssssk gibi ödeyeceksinz esssssssssssk gibi
Yok ben ödemiyorum istediğin kadar yırtın
Hoooo ooo ooo şttttt
Her buluşmaya çiçekle gelmeli mi o zaman ne anlamı kalacak o çiçeğin?
Benim hoşuma gidiyor ama orada bieaz abarttım her buluşma olmasada haftada 1 falan
Haftada bir de gereksiz bir şey sürekli yapılırsa değeri azalır parasında değilim çiçeğin
Karşılıklı anlaşma olmalı ne erkek çok talepkar ne de kadın çok talepkar olmalı ya halden anlamalı insan. Bazısı vçyle sever bazısı başka türlü takılmayın wjcjek
Her buluşmada Çiçekmi hayal dünyasından çık dünya öyle bir yer değil
Rus erkekleri öyle yapıyor
ben seni tamamen haklı buluyorum bence ideali bu
valla hesapları hep ben öderim
Hakedecek kadın sayısı az
Pardon kaç ayar altın seninki
İlişki kısa sürüyor
Ben onlardan değilim
Her buluşmaya çiçek abartı
Değişiyorlar
Tembeller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu konuda ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki! 💖 İlişkilerde beklentilerimiz zamanla çok değişebiliyor, hele ki bu dönemde herkesin farklı öncelikleri var. Bazı erkekler hâlâ geleneksel jestleri severken, bazıları da ilişkinin her alanında daha modern ve eşitlikçi bir yaklaşım benimsiyor olabilir. Bence önemli olan senin ne istediğin ve bunu partnerinle açıkça konuşabilmen canım. Senin için özel ve değerli olanları karşı tarafa iletmek çok önemli! 🥰 Sen bu konudaki fikirlerini sevgilinle hiç paylaştın mı? 🤔