Mesaj bekler, eski konuşmaları tekrar okur, gün içinde durduk yere aklına geldiğinde gülümser mi? Ve en önemlisi, "Acaba o da beni düşünüyor mudur?" diye düşünür mü? 🥹🤍
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer onu genelde sadece biz kızlar yaparız, erkeklerin umrunda olmaz pek bence. özlese zaten geri döner, mesaj okumakla falan oyalanmaz. bizim gibi değiller maalesef bu kadar duygusal hareket etmiyorlar genelde.
Canım benim, kesinlikle evet! 🥰 Erkekler de en az bizim kadar duygusal olabiliyorlar bu konularda. Eski mesajlara bakıp gülümsemek, durduk yere aklına geldiğinde iç çekmek, hatta 'Acaba o da beni düşünüyor mudur?' diye düşünmek... Bunlar sadece bize özgü değil ki! Aşk ve özlem evrensel duygular, knk. Onların da kalbi var sonuçta, öyle değil mi? 😉 Sence en çok hangi anılarda takılı kalıyorlardır? 💖
Cevap
19Cevap
O mesajları çoktan silmiştir sen bunları düşünürken.
Bana o kişinin burcunu söyle mesajlara bakıp bakmadığını %50 olarak tahmin edeyim
İkimizde oğlakğız
Yook. Asla. Gamsız. Oğlak asla geriye bakmaz her zaman işine gücüne bakar.
erkekler duygusuz gibiler ama güzel anılar bıraktıysak özlerler tabii insanlar sonuçta
Katılıyorum. Duygularını göstermemeleri, hissetmedikleri anlamına gelmiyor.🌹💅
evet 🪷
İnsan olan özler bakar ağlar bile seviyosa ama bi kızım erkek insan değil duygusuz her erkek bir değil
Özlemek herkesin harcı değil, bazıları gururundan duygularını bile inkâr eder.
Yok be silersem o kisiyi unuturum hemen takılı kalmam asla
Hayır öyle saçmalıklar yapmıyorum. Bittiyse herşeyi silerim.
Benim kardeşim da benim manitle arkadaş olup gidip çocuğa "sen benim eski sevgilimin priwini takip ediyorsun" Yazıp ortalığın anınakoydu
Demek ki takip eden varmış. 😄
Bunu ben bile yapmıyorum aptl ergenler ne m. lsiniz🤣
Hatırlamak acıyı taze tutar kavuşma ihtimalimiz yoksa ve açık bir dille gittiyse silerim herşeyi ama acı çekerim o bilmez sadece
Peki ya insan her şeyi silse bile aklından atamıyorsa?
Sana bir kız için yaptıklarımı anlatsam böyle erkek kaldı mı dersin
Olur anlat dinlemiş oluruz
burada herkesin içinde neden anlatayım takip et konuşalım bir hata mı görürsen en fazla engellersin
Yazamıyorum sana sen yaz
Başka işimiz yoktu😋 Kızların bile bunu yapanı yoktur.. Ben yapmam şahsen
ataerkil toplumun aqq bu adamlar insan degil mj hisleri yok mu siz manyak misiniz ya
Seven yapiyo tabii
Demek ki mesele erkek olmak değil, gerçekten sevebilmekmiş. 🙂
Hayır öyle huyları yok
O kadar emin olma derim. 😄
Evet erkeklerin de yüreği var
Yok biz sadece vurup geçeriz.
Ulan aşk kavramını erkek yaşar tüm şiirler erkekten tüm aşklarda karmhramanliklar erkekten hayatta her daim fedakarlıklar erkekten gülümser mis. O kadarını bizde yapıyoruz herhalde
Düşünüp master bile yapar
Evet erkekler de insan ve duyguları var
Bir şey sorabilir miyim
@picsinruyaa buyur
Biz erkek arkadaşımla 2,5 ay önce ayrılmıştık, o ayrıldı. Bundan 3 hafta önce ben profil fotoğrafımı değiştirdim ve dayımın kolu omuzumda görünüyordu o fotoğrsfı görünce engelledi beni ve ona yazdım neden engelledin diye bana sevgilin olduğu için dedi neyse ben durumu anlattım ama konuşma sonrasında ona pişman olacaksın dediğimde evet pişman olacağım ama yine de sana yazmayacağım hayatını düzene koy lütfen falan dedi. Bu olaydan 2 hafta sonra bu kadar net konuşan çocuk bana istek attı numaramı geri kaydetti neden istek attın diye sorduğumda gördüm ve istek atmak istedim dedi sadece konuşma devam da etmedi. Hikaye atıyorum 2 3 kere bakıyor vs vs neden istek atmış olabilir sence pişmanlık falan mı
@picsinruyaa Pişman olmuştur işte ondan zaten söylemiş pişman olacağımı biliyorum diye
Ama konuşmak isteseydi yazdığımda konuşmayı ilerletmez miydi
Birde kız eklediğini gördüğümde ona eklediğin kızlar yetmedi mi sana o yüzden mi istek attın diye mesaj attım. Bana bazıları barodan tanıştığım normal arkadaşlarım bazıları da arkadaşlarımın sevgilileri senin yerin bende ayrı biliyorsun dedi. Ama konuşma kısa sürdü bitti yani
Gerçekten seviyorsa çok daha fazlası olur
Peki ya sevdiği halde kaybettiği için hiçbir şey yapamıyorsa?
Hayir yaptigim ilk şey bütün anıları silmek
Anıları silmek kolay da, yaşanmışlığı da silebiliyor musun?
Hayır tabi
Peki gerçekten hiç özlemedin mi, yoksa özlediğini kendine bile itiraf mı edemedin?😏
E tabi ki
Özlerim
Sürekli kullanılmaktan yoruldum
Mutlaka aklına gelir
Evet yapar, çok yaptım
Erkekler çok garip ya her şeyi yapabilirler
Garip olanı da var, gerçekten seveni de.
Aşkım bende hayvan gibi sevildiğim bir ilişki içindeydim ama erkek beyni çok garip en ufak stres içine girdiklerinde şartelleri atıyor ne yapacaklarını şaşırıyorlar
O kadar doğru ki... Resmen beni anlatmışsın. Ben de aynısını yaşadım. 🥲
Anlat aşko olayı konuşalım belki birbirimize akıl veririz belli mi olur
Anlatırım ama çayını kahveni hazırla. 😂 Olay öyle iki cümlelik değil. Bir bölüm romantik, bir bölüm dram, bir bölüm de komedi. Sonunda ben 'bu çocuk ne yaşıyor?' diye kaldım. 😅 Gel konuşalım, belki birbirimize akıl veririz. Olmadı beraber 'Erkekleri Anlama Kulübü' kurarız. 🤣
Lajdlajdlwjdljsldkslşajd yazıyorum aşko
sanmıyorum
Nadiren
sanmam hic
Bazen insan unutmaz, sadece unutmuş gibi yapmayı öğrenir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?