Sevgilim erkek kankamı dövüp mermiyle tehdit etti, erkek kadın arkadaş olmaz mı diyen biriyle ne yapmalıyım?

sevgilim, erkek arkadaşımı dövdü. bunun sebebi ise erkek arkadaşımı istememesi idi. tiktok'ta canlı yayın yaptığım sırada erkek arkadaşımı sese aldım, moderatör olarak atadım. o da sevgilimi engellemiş. sonra da ben niye engelledin dedim, o da dedi ki boş ver boş insan falan, senin bununla ne işin var falan, ayrıl gitsin dedi. sevgilim de yan hesabından yayını izlemiş ve bunları duymuş. çocuğun ev adresini falan bulmuş, abisini, babasını, özellikle çocuğu öldüresiye dövmüşler. sonra tehdit edip bu memleketten gideceksiniz yoksa sizi öldürürüm demiş. sevgilim de biraz normal insan değil yani. polislik falan oldular. çocuk bana mesaj attı, senin yüzünden şehrimi değiştirmek zorunda kalıyorum, tehdit telefonları ediyorlar, evimin önüne zarfın içinde mermi koymuşlar falan dedi. ben de sevgilimi aradım bu olayların üstüne, bana da ağza alınmayacak hakaretler etti, sen şöylesin sen böylesin, buna nasıl müsaade edersin, bu çocukla konuşmayacaksın, konuşacaksan da ben yokum onuda parça parça ederim falan dedi. mesele şurada, ben arkadaşımı seviyorum, kaç senelik de dostum, bana yan gözle bakmadı. sevgilimi de seviyorum ama o da diyor ki erkekle kadın arkadaş olmaz, senin hakkında ne düşündüğünü erkek olmadığın için bilemezsin falan diyor. ben bu hakaretleri hak ettim mi sizce, nerede yanlış yaptım? sevgilimin bu tepkisi aşırı değil mi?

Sevgilim erkek kankamı dövüp mermiyle tehdit etti, erkek kadın arkadaş olmaz mı diyen biriyle ne yapmalıyım?