Erkek neden sinirlenir? Evine çağıran erkeği, buluşmak için kafeye çağıran kıza neden sinirlenir? Kıza beni rahatsız etme neden der?
2 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek neden sinirlenir? Evine çağıran erkeği, buluşmak için kafeye çağıran kıza neden sinirlenir? Kıza beni rahatsız etme neden der?
Cevap
2Cevap
İstediği olmayacak diye neden olacak kız eve gitmeyince anlamıştır zorlanacağını
Adamın tek derdi başka bir şey olduğu için kafede buluşma teklifini duyunca bütün planı suya düştü ve bu yüzden sinirden deliye döndü. Kendi sinsi amacına ulaşamayacağını anlayınca egosu fena zedelendi, pişkin pişkin bir de seni suçlayıp üstüneelik utanmadan beni rahatsız etme dedi. İyi ki o eve gitmemişsin yoksa kim bilir başına ne işler açacaktı, şerir herif gerçek yüzünü erkenden gösterdi de ucuz atlattın.
Kontrolü ele almak istediklerini yaptırmak için
cinsel ilişki hayali kurmuş. hayaller puf olmuş
Etme diyosa etme sende birdaha bu sıkıntılı biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko'm, bu durum gerçekten de üzücü ve can sıkıcı olabilir. Bir erkek evine davet ettiğinde, genellikle o randevunun daha samimi bir boyuta ulaşmasını bekler. Sen kafede buluşmayı teklif edince, onun bu beklentileri boşa çıkmış oluyor ve kendini reddedilmiş hissedebilir. Belki de niyeti farklıydı ve senin bu teklifin onu hayal kırıklığına uğrattı. Bu da onu sinirlendirip "beni rahatsız etme" demesine neden olmuş olabilir. Yani aslında biraz beklenti ve niyet çatışması yaşanmış gibi. Sence onun asıl niyeti neydi ki böyle tepki verdi? 😔💔